1

Tēma: Vājums rokās

Esmu izmisumā. Nesaprotu, kas notiek ar manām rokām. Sākumā pa nakti bija nejūtīga labās rokas plauksta, bet no rīta viss pārgāja. Tagad tas pats notiek arī ar kreiso roku. Turklāt dažādas nepatīkamas sajūtas rokās ir arī pa dienu. Šķiet, ka pirksti stīvi, nevaru tik labi satvert priekšmetus. Dažreiz šīs sajūtas vakaros pāriet, bet pēc tam sākas no jauna. Vai tā varētu būt VD? Man jau trauksme sākusies no šīm sajūtām. Agrāk ir bijuši reiboņi un citi VD specefekti, bet vai tiešām VD var izraisīt sajūtu, ka nevaru kaut ko saturēt vai saķert pirkstos.

2

Re: Vājums rokās

Sveika!
Man līdzīgi... Brīžam jūtos kā invalīds... Citreiz pat grūtības parunāt... Skrienu pie spoguļa, skatos, vai nav noslīdējis lūpu kaktiņš, vai varu pasmaidīt un izstiept rokas.. pārbaudu insulta pazīmes... Bet pēc laiciņa pāriet... Daudz guļu, tas nedaudz palīdz...

3

Re: Vājums rokās

Madixx!
Tev ir Vd?Cik ilgi Tev ir šādi simptomi? Es jau aizdomājos par amitrofālo laterālo sklerozi. Tagad  taisu izmeklējumus...prātā var sajukt ar šo visu.

4

Re: Vājums rokās

Man ir VD jau daudzus gadus... Arī esmu taisījusi dažādus izmeklējumus uz visu ko, nekas nav atrasts... Galva dīvaina jau gadus 10... Jo vairāk par to domā, jo sliktāk paliek...

5

Re: Vājums rokās

Madix111!
Vai lieto kādus medikamentus, Ad?.Man neirologs izrakstīja parexotine, bet vēl nelietoju...gribu veikt visu izmeklējumus un pārliecināties, ka nav cita vaina.

6

Re: Vājums rokās

Es kādreiz lietoju dažādus antidepresantus, bet vairāk nē... Apnika sēdēt uz zālēm... Tagad vnk ciešos

7

Re: Vājums rokās

Madix111!
Vai esi nodevusi analīzes uz Laima slimību?
Un vai tad, kad dzēri antidepresantus, juties labāk?