Nu tad kam ir vēlme samest kādu eiriku, divus pa visiem, lai varētu forumu uzcelt uz normāla servera, jo pašreiz pat es brīnos cik ilgi šis forums ir nogājis un puslīdz arī gājis visu laiku. Kopš forums darbojas, neviens nav par to neko maksājis, viss stāv uz bezmaksas risinājumiem un ir diezgan cilvēku, kas lasa, kas ir reģistrējušies un raksta utt.
Vajadzētu salasīt 40 eiro un tad pietiktu uzlikt lapu uz normāla servera. Nu pēc viena gada atkal vajadzēs samaksāt to naudu, bet nu garantija ir, ka forums ies, ies ātrāk un arī, ka vismaz 99,9% no visām 365 gada dienām forums būs pieejams. Nu vārdu sakot strādās big_smile
Galu galā tā nav nekāda lielā nauda un pašiem būs ejošs forums. roll

Jāizdomā cik ir gribētāju un tad iedošu kādu caurumu kur aizskaitīt naudas.

Līdz ar to varat arī gudrot kāds būs domēna vārds, jo pašreizējo atstāt nevarēs un būs jāizdomā kas labāks, piem. vdist.lv vai manirslikti.lv utml. big_smile Ja salasīsimies, tad visu diezgan ātri varēšu nokārtot.

Kas nezina, tad forumu uzcepu es pirms vairāk kā 3 gadiem jau un tas kā viņš mums te pāris dienas negāja arī lika padomāt par to, ka varētu ko nedaudz uzlabot. Bija viens forums kuru neviens neapkopa un nepieskatīja un tas aizgāja postā. Tad uzgāju kaut kādu bezmaksas hostinga risinājumu, kurš vēl joprojām strādā.

Retu reizi ienāku arī pats, bet par cik blakus VD tēmām nekā cita nav, tad man gluži vienkārši nav interesanti. big_smile

Tā kā mums forums hostējas uz bezmaksas hostinga serveriem, tad forumu ejošu visu gadu bez pārtraukumiem nevar garantēt. Hostinga serverim šis tas tika pamainīts līdz ar ko forums pāris dienas negāja.
Tagad viss savests kārtībā. smile

Šodien atradās divas stundas brīvāka laika un sataisīju mobilo versiju forumam. Tagad forumam vajadzētu būt pilnībā skatāmam no viedtālruņa/planšetdatora. Pats esmu savlaik nakts vidū ķēries pēc telefona un meklējis info par simptomiem, tagad būs ērtāk!
Ja kādam tomēr gribās atpakaļ pilno lapas versiju, tad profila iestatījumos to var izdarīt.
Veiksmīgi! wink

http://vdist.join.lv/f/post/3131/#p3131

Tā kā bija problēmas ar foruma laika pareizu attēlošanu, tad visiem lietotājiem ieslēdzu vasaras laiku profila uzstādījumos. Tiem, kas nedzīvo Latvijā, iespējams vajadzēs palabot profila laika uzstādījumus sadaļā Profils -> Iestatījumi.

Forums tikai pārcelts citu serveri, tā kā nebrīnieties, ka forums nedarbojās šodien (1. aprīlī) kādu laiku. Iespējams dažiem vēl ir problēmas ar piekļūšanu forumam, taču tam drīz butu jāatrisinās.
Šis nav aprīļa jociņš big_smile drīzāk jau ir sajūta kā jauno gadu gaidot, ja ārā iziet smile