1

Tēma: Mēreni izteikta sinusa aritmija - Holters

Labrīt,

Vēlējos pakonsultēties varbūt kāds šeit zinās skaidrāku atbildi ar savu pieredzi.

Man ir VD jau 4 mēnešus, trauksmes sajūtas, panikas lēkmes un viss izteiktākā health anxiety.

Biju taisīt Holtera pārbaudi un atbilde bij sekojoša - Mēreni izteikta sinusa aritmija.

Tad lūk mans jautājums ir vai kāds ir bijis ar šo pašu un komunicējis ar kādu zinošu kardiologu kas orientējas VD un kurš pateica vai par šo slēdzienu ir jauztraucas vai tomēr tā ir tā teiksim "VD slimnieka norma" jo palasot internetā izskatās ka šis nāk kā standarta bāze klāt VD slimniekiem.

Cik sapratu tas nav nekas nopietns bet tomēr gribētos zināt kāda pieredzi ap šo lai kā jau VD paranoiķim pienākas ir mierīgākas domas, jo komunicēju ar paziņas kardiologu kura tikai raustija plecus un par VD neko pateikt nevarēja kā arī isti neuzko neatbildēja par šo slēdzienu.

Gribēju arī noskaidrot vai drīkst sportot? Esmu ļoti aktīvs un patīk cilāt svarus ļoti regulāri un varbūt kāds var ieteikt kādu labu kardiologu kas orientējas VD lai man cilvēks bez pieredzes nesaka lai es sēžu mājās "miera režīms" un tt zinot ka VD slimniekiem tas ir tikai sliktāk.

Ps: analīzes man ir ļoti labas +_ģimenes ārsts saka ka viss kārtībā lai nestresoju bet tomēŗ. smile)

2

Re: Mēreni izteikta sinusa aritmija - Holters

Arī man ir uzrādījies kaut kad agrāk šāds slēdziens, teica, ka tas no stresa, pārslodzes. Bet drošībai noteikti var aiziet pie vairākiem kardiologiem. smile