1

Tēma: Kur lai ātri atrod puslīdz ok psihologu?

Es visu laiku mokos un saprotu, ka problēma ir iekšējās pretrunās ar sevi, nezinu, ko darīt ar attiecībām, ir trauksme katru dienu, eju pie psihiatra, dzeru antidepresantus utt bet man nesanāk nekādi sakārtot to apjukumu galvā.
Es mēģināju jau rakstīt epastus psihoterapeitiem (daži ir par puslīdz ok cenu), bet vienalga par to, man šausmīgi vajag ieteikumus no speciālista, kā saprast, ko darīt ar attiecībām, lai negribas katru otru vakaru aiz stresa lietot alkoholu. Man jātiek skaidrībā ar savām jūtām savādāk nevienas ripas mani neglābs. Visiem tādas rindas... Zinu neviens ar karoti mutē neieliks pareizo atbildi, bet vismaz ieteiks kko kā saprast sevi. Varbūt ir kāda recepte uz to?
Kā saprast, ko es jūtu pret savu meiteni un vai šim attiecībām ir vēl jēga? Vnk mēs daudz strīdamies, tad viss ir ok, tad nav ok. Tad man sāka simpatizēt mana kolēģe, jo ar savējo draudzeni bija krīze, bet tgd viss ir ok. Tgd vienīgais es nesaprotu ko es pret kuru jūtu.
Varbūt smieklīgi, bet neesmu vairs tik jauns un attiecības uztveru ļoti nopietni un uzskatu, ka vai nu tu esi ar īsto cilvēku vai šķirties nevis sagādāt liekas sirdssāpes abiem.

2

Re: Kur lai ātri atrod puslīdz ok psihologu?

Sveiks! Tā kā pašam nesen bija kritiska situācija, kad nu nezināju, ko darīt un ko nē depresijas dēļ. Dzēru AD, bet no tiem tikai gulēju. Kad izgulējos, atkal domas klāt. Devos pie sava psihiatra, kurš zināja ieteikt kognitīvi biheiviorālās terapijas speciālisti. Pietiekami jauna, bet ne ļoti. Viegli saprata mūsdienu situāciju, nekādas nosodīšanas un interesantas nodarbības. Vienmēr pēc tām biju pārdomu pilns, pozitīvā nozīmē. Pēc pieredzes saku, ka sajutu, ka viņai attiecību tēmas ir tuvas.

Personīgi nosūtīšu Tev vēstulē kontaktinformāciju.

P.S. Ne viņa kādu glābs, bet padarboties kopā un pa abiem atrast grūdienu Tev ir iespējams. Turies!