Re: Bailes
Un tīri jautājums Tev simuci. Tev bailes ir noģībt, jo bija nelāga pieredze. Ģībt nav normāli, bet vai Tu ģībsti jeb Tev ir tikai tā sajūta? Ja ģībsti, tad jāpārbaudās - ģībt var no strauja asinspiediena krišanās, no neèšanas, no negulèšanas, stresa.
Man ir bailes no vienas lietas un pastiprināti mana uzmanība tiek tai pievērsta. Tiklīdz spēju savas domas novirzīt kur citur, šīs bailes pāriet. Un te ir aplis. Tu baidies no sakūtām, ķermenis ir sasprindzis, stress. Visi ķermenis mobilizējas kkam briesmīgam. Mainās elpošana, smadzenēm pienāk mazāk skābekļa, sāk reibt galva.
Es saku, lasiet vēl un vèl info, kas ar organismu notiek stresa, PL, trauksmes laikā. Kas ir veģetatīvā nervu sistèma, kādas funkcijas tā pilda.
Parasti iesākumā ieraksta guglē simptomus, izlasa ka tā ir VD, izlasa vienu definīciju kas ie VD un viss. Man daudzi ārsti šo katru reizi stāstija, es uz viņiem ar nicinājumu skatījos, ka viņi mani nesaprot un tā katru reizi. Cik nav raudāts ārsta kabinetā, ka mani mesaprot. Cik es neesmu tuksi skatījusies un kārtējo ātro brigādi kuri vienaldzīgi pasaka, distonija. Sāciet pieņemt distoniju un sāciet meklēt sevī sakni tai. Tas viss ir no bērnības, pusaudžu gadiem. Tagad ir tikai sekas. Jo organismam ir apnicis tas ko Jūs viņam darat.