1

Tēma: temperatura

Man katru dienu ir nedaudz paaugstinata temperatura..vai tas vispar var buut no vd?jo lasu,ka nevienam te taa nav..un nejau es vinju visu laiku meeru,vienkaarsi juutu to,ka auksti,un vaigi deg..un parasti ir 37..nejuutu vinju tikai,tad kad neesmu izkapusi no gultas no riita,un pasaa vakaraa..ah un tagad vel saaka vilkt labo saanu zem ribam tiesi,ja nu aknas..Aaa ,un kaa jums ir tie kas noovaajeeja,vai tagad atguvaat savu svary u atpakal,vai nee,un ja nee kapec,vai tapec ka nav apetiite vai kaa?

2

Re: temperatura

Man ari ar visu grutniecibu pat nav apetites laikam del VD. Temperatura man ari ir 37. Nu diez vai tev aknas sap big_smile Tad jau jabut kkaadai garsai ne tadai mute del aknam, cik zinu

3

man pie lielākas spriedzes mēdz būt 37 temperatūra!
Vispār jau uz nervu pamata mēdz kāpt temperatūra uz to 37
Un apetīte mēdz pazust ja par kautko stresoju, ir bijis pat tā ka pat iedomāties nevar par ēdienu, pat uz korķi ir vilcis:-))))

4

es uzskatu ka ja esam pastāvīgā spriedzē un svars zūd, tad tas laikam ir tikkai normāli.....var ēst vai nē, bet stres visu noēd.....man tā bij kad nokritos uz 43 kg.....tas bij traki, bet visu var dabūt daudz maz atpakaļ ja mēģini tomēr sevi saņemt rokās un nestresot par katru nieku, tad arī apetīte uzrodas un svariņš pienāk klāt......
Iveta...LŪDZU ...nemoki sevi un neieciklējies tik ļoti uz visiem pigoriem ko izspēlē ar tevi VD.....mēģini kaut dienu tos ignorēt un tu tik tiešām piedzīvosi BRĪNUMU.....

5

Eh,loti ceru uz briinumu,ka tie visi riebiigie simptomi zudiis,un beidzot vareesu dziivot kaa gribaas...

6

Iveta pamegini atslabinat muskulus, kaa mani macija psihalogs. Apgulies gulta atrodi kadu dziesmu, kas saistita bez vardiem, ar putnu skanam, juru utt, ir tadas specialas psihalogiskas dziesmas, gan jau google var atrast un sac dzili elpot un fantazet un atslabini visus muskulus. Nezinu kaa majas apstaklos, bet budama nodarbibas nokritas man 20 sitieni pulsa smile

7

iveta,pirmkārt aknas nesāp,tur nav nervu. Es lasīju pat tad kad aknas sairst jau pēdējā stadijā,tad varbūt kaut ko jūti,bet tās ir citas sajūtas,kā te teica par garšu mutē,tikai neatceros kāda.
Man arī sāpēja kādu laiku atpakaļ kaut kur te zem ribām,tad gurnos, tad saules pinumā kaut kas sāka raustīties un ja paspieda sāpēja tajā vietā.Pēc tam izlasīju ka tieši saules pinumā ir sakopoti tie veģetatīvie nervi,nu laikam tad arī ārdījās tur.Nomierinājos un pārgāja tās sajūtas.Viss tiešām un tikai ir galvā,iveta,tā dzīvot nevar, jo sajuksi prātā vienkārši un tas vairs nebūs VD. Sāc ar to,ka mēģini pārkāpt sev pāri un NEBAIDĪTIES, jo tas tiešām mazina simptomus un tie pazūd.Jā vietā var nākt citi, bet tāpat nebaidies un tie aizies. Vairāk jānodarbina sevi, jāpiepilda laiks ar patīkamām nodarbēm,vēlams arī mazliet fiziskām un redzēsi ka kļūs vieglāk.
Es tagad katru vakaru izeju pagalmā un uzrušinu puķu dobes, pagrābju,pavicinu lāpstu un vakarā jūtu ka miedziņš labāk nāk un arī simptomi dienā nav jūtami jau kādu nedēļu. Vēl noteikti uzturā jālieto vairāk augļus un zaļumus dažādus,lai pieplūst vitamīni. Gan aju būs labi Iveta būsim dzīvi veseli!!!!

8

ak jā atcerējos ja problēmas ar aknām ilgstoši rūgta garša mutē

9

... un jādzer daudz ūdens!

10

Jaa, ja problemas ar aknam, tad udeni daudz prasas smile
Evija, nu prata jau no VD nejuk smile Bailes ir, bet prata sajukt nevar...

11

tas tā izteiciens par prātā sajukšanu,bet reāli var iedzīvoties nopietnā depresijā.

12

Man skiet ka mums visiem ar VD ir depresija, tas jau taka viens un tas pats.

13

Pa dienu likaas ka pusliidz normali,skatijos seriaalu,un peekshnji taada iekseeja nemiera sajuuta,gruti izskaidrot,taa ka niez iekshas,riebiigi,nevar vietu atrast tad sev...

14

Nu taa ir taa trauksme, panika...Man tikko tada bija, sedeju un peksni likas ka acis nevaru noturet vala un prieksmeti tadi miglaini/divaini/tumsi ka sadusmojos uz viniem,iedomajies uz prieksmetiem big_smile Un tagad tads nemiers ieksa un besis un viss kaitina...

15

Njaa,nu bet kaa un no kaa vinjas rodas?!neparko nedomaaju tachu...

16

Nu es ari sedeju vnk pie datora un skatijos TV un peksni TV palika divains un sadusmojos uz vinu big_smile
Saproti, tas ka paradas kadi simptomi no nerviem nenozime ka tev ir kkas jadoma, vnk tevi ir tik daudz lietas uzkratas, par ko tu zemapzinja domaa un tapec ta notiek...par kko sakrenkejies un velak vins atspelejas.

17

es ari loti nokritos svara kad sakas VD pretiigie simtomi + vel stradaju nakts darbu , biju parbijusies un nogurusi lid navei big_smile nebija speka .. gribejaas est bet neko garsigu prieks seviis nevareju atrast pat lielaja rimii big_smile bija sausmigi izkameju ari lidz kaut kadiem 45 kg, nebija ta ka spiedu sevi est un uzbaroties .. edu ko vareju lidz ar laiku jau atkal atgriezas apetite un nu jau esu normas robezaa . bet tagat atkal baigi parsitieni moka lidz ar to protams vemiens nak no ediena .

18

Kate,bet kapec no ediena tev vemiens?vai tu kaut kaa saisti parsitienus ar eedienu?
Eh,es esmu parak emocionaala,man tas loti traucee,bet neko ar to nevaru padariit,loti aatri aizsvilstos,eh...

19

man kadir pārsitieni arī nekas mutē nelien nezinu kāpec bet tā organisms reaģē

20

To ka man ir vdist - zināju. To ka var mainīties temperatūra - uzzināju tik šodien. Vai arī būšu izmetis no galvas. Spiediens mainās, vēders streiko, galva reibst un dažreiz sāp - izklausās pēc slimas galviņas, bet par temperatūru esmu pārsteigts! Kā muļķis eju pie ārstes jau otro nedēļu un dusmojos, ka viņa nespēj noteikt kas man kaiš! Dusmojos, tātad stress, tātad spiediens, tātad panika un galu galā sanāk ka pats to temperatūru taisu big_smile
It kā smieklīgi, it kā ne - tagad zināšu. Žēl tikai ka strādāju ar datoru un ar temperatūru nav baigi forši visu dienu nolūrēt ekrānā...