81

Re: Elpošana

Man bija nesen,tfu tfu tfu visu dienu un pat naktii bija..

82

Nu tev vienu dienu bija, bet man jau nedelu un + ieprieks 4 menesus! Tas manuprat nav pat VD, jo cik lasu nevienam ilsgtosi trukumi nav sad

83

Nee man bija ilgi kadus meneshus,neatceros tieshi pat gulet gruti bija...

84

Man arī bija ilgstošas problēmas ar elpošanu, bet nu jau tpu tpu tpu, kādus pāris mēnešus nav bijušas tās smacējošās sajūtas.

85

Iveta
Gulet man netrauce, ja aizmiegu, viss ok ir smile Ka pamostos ta atkal smoku...

Kitija
Man ari paris menesus nebija problemas ar elposanu, pat nezinaju ka var atgriezties atpakal tas viss sad

86

Man arii kaa aizmiegu ok,kaa pamostos taa smacee..sonalt atkal atsaakaas...drausmiiga sajuuta...

87

Jaa, sausmiga sajuta sad ja par to pastiprinati doma, tad liekas ka ir vel trakak, tapec censos nedomat.

88

Sonakt gandriz neguleju..gribeju pagulet pa dienu,kaa miegu ciet ta liekas,ka gaazhos,ka atsleedzos loti riebiiga bailiuga sajuuta,nekada gulesana nesanaaca..aa un pulsee visur,dzirdu juutu sirsninju,gan kaklaa gan ausis,muguraa,tas laikam nav vd..jo neatradu ka tik traki kaadam..eh..

89

Nu cik es esmu lasijusi, citiem ir bijis taa ka apraksti un pat vel trakak smile Vnk lasot tavas atbildes, es saprotu kaa tu doma ka tev ir vistrakak neka citiem un ka nekas no taa nav VD. Bet tev ir jasaprot, ka mes visi esam vienadi tongue un visi mokas un baidas.

90

iveta

Ir man tieši tādas sajūtas kā tev nu nomierinies taču tiešām,kāpēc tu sevi uzskrūvē visu laiku.
Man ir bijušas un palaikam uzrodās atkal, tās gāšanās sajūtas miegot ciet,citreiz pamožos no riebīgas sajūtas te sirdī,te galvā. Ir bijis ka nevaru nemaz aizmigt,jo galvā notiek tādas lietas, it kā atslēdzos,peldoša sajūta,mirstošas izjūtas, skaņas visādas visu nakti gultā trīcu un domāju viss cauri ir, bet viss ir okey,mēs visi te sēžam un rakstam tātad dzīvojam,tikai šis tas traucē dzīvot uz pilnu klapi, bet tas pāries ar laiku.

91

Loti ceru,ka bus labi,gribas normali dzivot..sonakt nosviidu pa nakti loti,jociigi..

92

viss tas ivetiņ pieder pie lietas, nosvīšana tas jau vispār tāds nieks vien ir, ar biedējošajām sajūtām ķermeņa iekšpusē

93

Soriit pamodos agri,un gribeju vel pagulet,bet nekadi nevareju,jo smaksanas sajuta bija stipra,kapec ta?tas laikam nav vd..nesaprotu,kaa tas taa var buut,ceelos un ar laiku itkaa paargaja,bet ik pa laikam pa dienu ar uzrodas..

94

Par raudāšanu runājot..agrāk arī nevarēju paraudāt,it kā gribās,besis,panīkums,kamols kaklā,dažas asaras nobirst-viss,raudāšana beidzās,noskaņojums tāds pats...Paliku stāvoklī un iemācījos raudāt big_smile tas vnk bija tāds posms,kad beidzot atļāvos būt vāja un lutināma,kašķīga un pinkšķīga...no tā laika tagad raudu droši,asaras kā pupas-beidzot māku izraudāties un reizēm paliek vieglāk,parasti jau sanāk raudāt tādos izmisuma brīžos,kad tā VD tik ļoti zb,ka sevī jūties padevies tai un vienaldzīgs jau..tad pēc raudāšanas reizēm iestājas miers..

Sirsnīgā. . .

95

Izlasīju šodien Homeopātisko zāļu sarakstā tādas zāles Ypsiloheel kas domātas tieši VD..vai ir kāds mēģinājis tādas?Ir doma iegādāties un ieprovēt...Homeopātiskās skaitās labas,tikai lēnāk iedarbojas laikam,nu es domāju ilgākā laika periodā..

Sirsnīgā. . .

96

Zinu vienu dziednieci,pēc kuras vienmēr ir slikti,bet viņa par to tikai priecājas,jo tas nozīmē,ka dziedējamā vieta ārstējas...arī pati to izbaudīju,tikai ne saistībā ar nerviem...Par nerviem viņa teica,ka ''nervus ir jātur kastītē'' cik sapratu,tad viņa nevar nervus izārstēt,ja nu vienīgi ilgākā laika periodā.Viņa ir kā sonogrāfs,tableti pat vēderā redz..kā var nebūt ticības tādai dziedniecei,ja ienākot pa durvīm viņa jau saka: atkal tableti dzēri?es taču redzu...

Sirsnīgā. . .

97

Inga es dzeeru Ypsiloheel, lasju ka baigi palidz - vinas ir tiesi pret VD un kamola sajutu kakla, bet man diemzel nepalidzeja, mosh nebija man VD ka elpa truka, bet tagad atklaju ka man ir anemija un no anemijas ari organisma maz skabekla.

98

Es dzeeru ypsiloheelu,nu izdzeeru triis bundzinjas nekaada efekta nebija..varbuut kaadam paliidzees..

99

Simuci, anēmija tev var būt arī no grūtniecības..

100

Jaa, es zinu...kaa jau tu atceries man bija problemas ar acim un tagad taa normali dedzina, grauz, sap utt, Bet ko nozime ja ir sasaurinatas acs zilites jau vairakas dienas?