Re: Elpošana
a tu vingro:D?
malkas skaldisana i vingrosana?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Elpošana
a tu vingro:D?
malkas skaldisana i vingrosana?
katrā ziņā tā ir fiziska aktivitāte un tas nāks tikai par labu. malku skaldīt gan pie lielāka spiediena nevajadzētu.
Tā tad tā,cienot jūs visus es ar šo brīdi centīšos raxtīt pareizi.
Nu sākumā kad skaldīju palika labāk,bet pēc tam pēkšņi ceturtā dienā jutos bezspēcīgs nevarēju pastrādat
nesaprotu no kā,tas tpc ka sliktāk gulēju?
vrb kāds var ieteikt kādas fiziskās aktivitātes?
A ja pārpūlās zālē tad nevar palikt sliktak?
raxtīt pareizi
sasmīdināji
Nu pārforsēt nevajag protams ar aktivitātēm, dari tik cik jūties labi.
Evija9162, vai vari man uzrakstit uz epastu - simucis18@inbox.lv. Vajadzetu tavu palidzibu, vrb varam kopa cinities
jo esmu sada sutiacija ka Tu
Par raudāšanu runājot - iepriekš rakstīju, ka ir sajūta, ka kamols kaklā, kā pie aizturētā, raudām. Uztaisīju USG un konstatēja cistu vairogdziedzerī, kas pēc ezoterikas nozīmē tikai vienu, cista ir šķidrums, kas uzkrājies - neizraudātas asaras. Tā, ka tām, kas var paraudāt iesaku - raudiet cik nu gribās. Es piemēram nevaru, nemāku. Esmu tik ilgi aizturējusi to visu sevī, ka vairs vienkārši nemāku!!!
Man sodien atgriezas elpas trukumi, kas ilga 4 menesus agrak un tad 2 menesus man bija miers-pazuda trukumi, un tagad viss atpakal, kaa no rita gruti elpot paliek, ta ari tas turpinas lidz aizeju gulet
Kaa no rita pamostos, uzreiz galva pati ieskrien ta doma, ka gruti elpot. Apnicis tas jau man ir :@
tikko atbraucu no LORa, biju lai apskata manu kaklu jo man ar jau kādu mēnesi liekas ka kautka stur spiež, smacē...katrā gadījumā traucē....un NEKĀAA....viņš saka ka viss ir ok, un ka [ie viņa regulāri nāk ar tādiem simptomiem, bet viņš stāsta ka tas ir uz nervu pamata......protams ne visiem bet lielākoties.....
Nu man nav ta itka kakla kamols butu, man vnk liekas ka ieelpojot pa maz gaisa. nu kkaa smacejosi, man 4 menesus bija diendiena, tadas mocibas un nevar but ka tas atgriezas ;(
nu ir man bijis sākotnēji arī kā Tu saki, ka velc cik gribi to gaisu tomēr liekas ka tā trūkst.....bij man pat tik traki ka kritu četrāpus un rāvu gaisu...un ēdot likās ka trūkst gaisa.....oiiiiiii.....murgs ...bet tas tiešām viss uz nervu pamata.....UN VISPĀARRR....man sāk likties ka šis forums kā tāds mums nenāk par labu,:-)))) jo man ar elpošanu sen viss kā bij nomierinājies...un te salasoties sāku atkal to manīt sev......labāk bŗīžam mazāk ko zināt, vieglāk dzīvot:-))))))
Jaa, edot un runajot ari trukst ![]()
Nu es ari 4 menesus nomocijos ar tiem trukumiem, 2 menesus bija labi, tgd 3 dienas neviena simptoma nebija un protams VD nepatika tas ka jutos labi un tagad vajadzeja man taka atriebties un uzdarboties sa vai taa un uz vajako vietu, elposanu manu ;D
Jaa, edot un runajot ari trukst
Nu es ari 4 menesus nomocijos ar tiem trukumiem, 2 menesus bija labi, tgd 3 dienas neviena simptoma nebija un protams VD nepatika tas ka jutos labi un tagad vajadzeja man taka atriebties un uzdarboties sa vai taa un uz vajako vietu, elposanu manu ;D
Nevis VD nepatika, bet pati vien sāki brīnīties ko tik ilgi labi jūties, un droši vien nedaudz baidīties, ka nāks atkal kaut kas virsū.
ne tā? Par to aizmirstu, viss buutu super ![]()
Nu ta nebija, ka man neka nebija, man 2 menesus bija citi mokosi simptomi, bet ne tik loti mokosi kaa elpas trukums, sajutos labi tikai 3 dienas, un pec sim 3 dienam sakas atkal tie trukumi un ir loti nepatikami, jo nevar vairs atvert logu un vesu gaisu paelpot jo ara ir silti :@
kad man likās, ka trūkst elpa, un tieši sagadījās ka esmu gaiļezerā, pieslēdzu sev oksimetru, skābekļa saturācija asinīs 100%.. bet vienalga liekas, ka gaisa par maz..
Un, bieži man bija, ka liekas, ka pašam jāelpo. Tad nu vienu reizi pamēģināju neelpot, notika neticamais, pēc 30sec man plaušas sāka prasīt inspirāciju.. ![]()
Jaa, tev vismaz ir tadas visadas iespejas parbaudit un viskautko pieslegt ![]()
Nu man vairak ir tada sajuta ka pati caur speku elpoju jo liekas pa maz, domaju ka vrb ir isa ieelpa, ka pati ta neredzot elpoju, bet parbaudiju nee elpoju dzili kaa vnm, bet sa vai taa trukst ![]()
nekas tev netrūkst, ja trūktu, tava seja, lūpas būtu pirmais signāls, ka trūkst skābekļa (tās kļūtu cianotiski zilas)
izelpai ir jābut 2x garākai kā ieelpai..
To es zinu ka jabut garakai izelpai ![]()
Un zinu ka pa isto man netrukst taa elpa, jo ka neka 4 menesus man diendiena truka un tak vel nenosmaku
Es pati apzinos, ka tas ir del nerviem, del VD, utt, bet tikunta ja ari apzinos to, tas nemaina neko, trukst sa vai taa un kapec?!
Es tak apzinos, ka VD tas tikai ir.
Man vel ir tada sajuta itka ieksa plausas butu sasmacis viss-smacejosa sajuta, kad ieelpoju nejau taka trukst gaiss, bet tada sajuta taka smacejosa, taka gaiss neaiziet pa kaklu talak
Kadam ta ir bijis?
Varbut man ir kada alergija ka uz pavasari elpas trukums atgriezies? Bet elpas trukums laikam ir pats pretigakais VD simptoms ![]()
Man ir taada lidzigi sajuuta kaa apraksti..un ja sakas parsitieni,tad kamols un smacejoshas sajuras pastiprinaas...
Jaa, bet man ir visas dienas garuma tie elpas trukumi, un ik pa laikam tada smacejosa sajuta...
Tev ari visu dienu?
Jo ar sito mocijos loti ilgi vairakus menesus, jau sapriecajos ka biju atbrivojusies, nezinaju ka VD simptomi medz atkartoties pec kada laika,
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Elpošana