Re: Elpošana
Susanna bet es raudu tiešā nozīmē,varu pa ielu iet un asaras acīs,mājās vispār upe tek no acīm. Besis man uz visu.
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Elpošana
Susanna bet es raudu tiešā nozīmē,varu pa ielu iet un asaras acīs,mājās vispār upe tek no acīm. Besis man uz visu.
Sveiki,visiem. Siemžēl man arī problēmas var būt , ka tik nedaudz ar elpošanu, bet sajūta, kad kaklā kas iesprūdis, un tad liekas,ka ieelpotais gaiss paliek kakla bedrītē un plus tam visam sirds uzmet kūleni vai tās saucamās ekstrasistoles, nu sajūta tāda, ka elektrība izskrien cauri sirdij un tad taja kakla bedrītē paliek. Esmu nedaudz izmisusi, tas ar piederas pie VD? šodien gāju uz veikalu, un liekasm, ka spiež kaklu ciet, un sjo man būs.
Sveika, Dace. Starp citu šito elektrību šķiet zinu. Sajūta nav līdzīga tā kā ka kaklā būtu kas ieķēries sīciņš?
Reizēm tā liekas, ka kaut kas tajā bedrītē ir, pat grūti aprakstīt, varbūt sajūta līdzīga, ka itkā būtu atrauga un tad tur iesprūst, vai kaut kā tā, ak dievs cik gruti pat aprakstīt to sajūtu. Paldies par atbildi
Daudzi ir sūdzējušies par to atraugu
Tā kā nekas jauns tas nav, varbūt man pašam ir bijis, tikai neesmu ņēmis īpaši vērā ![]()
nu man ta ir bijis ka kamols staav kakla bet kad nomierinos tad atiet
Man nepāriet, naktīs grozos no vienas puses uz otru, jo ka paguļu ilgāk vienā pozā, tā liekas,saku smakt , trakums.
nu ja es gulu uz krutim tad man sajuta ka nevaru ieelpot,un kakkla no sirds apvidus laidz tam kakla abolam ir tada spiedojsa divaina sajuta un jutu ka spiez sirdi un nemitigi sirdij parsitieni?
Tas viss normali?
Par pārsitieniem runājot, man viņi ir jau kādas divas nedēļas,drausmigi traucē, holteri uzrādijās supraventrikulāras ekstrasistoles un sinusa tahikardija(veicu 2011.gada oktobrī, sirdij EHO pēdējo reizi taisiju 2012.gada 16.oktobrī). Pulss ar katru dienu no 85-110,man ļoti tas traucē, kā tiekat galā Jūs , kam šāda problēma? esmu novērojusi arī to, kad sākās parsitieni, ta problēmas uzreiz ar elpošanu, tādā kā tandēmā.
man ir es nez es meginu dzili elpot nez vai tas palidz un vnk sezu un gaidu kad paries bet nepariet ka mozos ta sak sisties.
vienigi pec fiziskas slodzes ir labak pec zales vai malkas skaldisanas
es iesu pie masiera lai mugur kaulu un sprandu saliek vieta mos spiez uz sirdi un vel pie psihiatra un tad pie dziednieka mos kads no viniem kko spes,ir tada ceriba
Jareksrisinsbaohs
Dziednieku vari atmest,dziednieks var izdziedināt slimību, bet šī teiksim tāīsti nemaz nav slimība ( ne fiziska).
ok ta ari darisu.
protams, ka tā nav slimība
tā domājot varbūt pat sliktāk ir, kas to lai zina ![]()
nepaliks jo es zinu kas un kapec tas ir protams ja nemaldos:D
ka uzzinaju ka apzina blefo tad uzreiz palika uz pusi vieglak:D
Par to kamolu kaklā - man regulāri ir sajūta, ka vajadzētu paraudāt, respektīvi - ir tā sajūta pie vairogdziedzera, ka kamols kaklā, spiež, līdzīgi kā tad, kad aiztur raudas. Riebjās šitā sajūta tad tiešām liekas, varbūt fiziskais ķermenis rāda, ka ir kas neizsāpēts, neizraudāts un es zinu, ka ir. Un daudz. Ja palaistu tās slūžas vaļā, laikam nedēļām gaudotu nepārstājot....
man toc ta deretu,berniba aiztureju emocijas atskaitot prieku un ta lidz sim,tik pirm paris gadiem saku izradit ka man kkas besi nepatik kaitna un ta.
Jā es arī vienmēr biju uz iekšu vērsts cilvēciņš, ko tik es sevī neapslāpēju, protams raudāju, bet spilvenā.No ārpuses vienmēr jautra, bet pašai sāka besīt ka vienmēr piekrītu citu viedokļiem, kaut gan zinu ka tā nav pareizi. Tagad es mainos..
man lidzigi raxturoji mani:D
es ari funn kaut pats neipasi jutos ![]()
a neko jau tas nedos ka skābu ģīmi rādīsim jābūt pozitīviem,bet emocijas jāizlādē kaut vai pavingrojot
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Elpošana