Tēma: Savilkta spranda,sāp ausis
Pie visa tā,ka spiež pieri,deninus,ik pa brīdim iedur ausīs.Tas arī varētu būt no sprandas?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Savilkta spranda,sāp ausis
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Pie visa tā,ka spiež pieri,deninus,ik pa brīdim iedur ausīs.Tas arī varētu būt no sprandas?
Temperatūra un iesnas nav?
Nelielas iesnas ir,t nav,bet sap kakls...
Nelielas iesnas ir,t nav,bet sap kakls...
Tikpat labi taisies slimot. Es teiktu, ka iesnas dobumos veidojas.
Ok.Jāskatās...Kakls reāli sāp...Bet spranda arī,pēdējo mēnesi maz gulu,daudz strādāju,stress.Żoklis arī stīvs....
Ok.Jāskatās...Kakls reāli sāp...Bet spranda arī,pēdējo mēnesi maz gulu,daudz strādāju,stress.Żoklis arī stīvs....
Nu re un slimosana klāt. Ņem tik slimības lapu un izgulies.
Tas ir sprands ,ja saku no sava viedoklu un pieredzes ...Bet neesmu arsts ,tam var but vel citas nianses ,vajadzetu parbaudit pirms noteikt pats sev diagnozi un norakstitu so uz sparndu ..Visdrizak arst nosutis uz parbaude un rezultats bus ,vai nu savilkti uskuli ,vai spondiloze ..
Man jau šķiet ka šī tēma nu galīgi te nav pa "ķeksi"...ja es būtu tiešām slima vai tāda justos, ietu
pie ārsta nevis internetā ko meklētu...nu beidziet...tas jau kļūst smieklīgi......
Man jau šķiet ka šī tēma nu galīgi te nav pa "ķeksi"...ja es būtu tiešām slima vai tāda justos, ietu
pie ārsta nevis internetā ko meklētu...nu beidziet...tas jau kļūst smieklīgi......
Maija tu brinisies ,cik daudz tas ir pa keksi ...Ari man ir spranda problemas ,un tam ir tiesi sakars ar vd ....Ne visiem ,bet loti daudziem sada veida izdodas atklat distonijas ioemslu un izarsteties ,loti labi ,ak par to prasa ..Ari distonijai ir pazimes -saspringti muskuli skausta ,dunona ausis utt..Tas ir par temu ..Dazreiz muguras problemas iet roku -roka ar vd ..
Nekas smieklīgs tajā nav. Sprandas sāpes, gavassāpes var būt saistītas gan ar VD, gan ne.
Bez strīdiem.
Spranda tiek savilkta no stresa, mazkustīga dzīvesveida un šķības stājas, sēžas, somu nesam uz viena pleca.
Taču, ja iemesls ir distonija, tad reāli sprandu atlaist var ar stresa samazināšanu, un papildus muskuļus jāstiprina.
Ne velti saka, kam nav distonija ar konkrēti simptomu pat nesapratīs par ko or runa.
Nu tad visas kaites norakstam uz VD un basta....kādi ārsti, mēs te visi gana labi ārsti....:-))))
Nezinu, bet man jau liekas ka daudzi pārspīlē ar saviem sīkumiem......nu nejau jāsāk stresot ja kakliņš iesāpas, austiņā iedur, sprandiņa savilkta, iesniņa pārās, vai manu vau.t.t.....mums distoniķiem vajadzētu vienu kārtīgu pērienu pa "Pakaļu".....nu kā bērnībā....niķojies, niķojies, netiec ar saviem untumiem galā, te atnāk kāds kas sadot sutu un atkal jūtamies labi:-))))))
Lūgums NEVIENAM manis teikto neņemt pie sirds...neba es kādu vēlos aizskart vai ko citu...man vienkārši brīžam šķiet, ka jo vairāk ar mums auklējas, jo sliktāk jūtamies.....daržbrīz vaig skarbāk likt sapurināties.....
Lūgums NEVIENAM manis teikto neņemt pie sirds...neba es kādu vēlos aizskart vai ko citu...man vienkārši brīžam šķiet, ka jo vairāk ar mums auklējas, jo sliktāk jūtamies.....daržbrīz vaig skarbāk likt sapurināties.....
Vajag vajag!
maija19822 rakstīja:Lūgums NEVIENAM manis teikto neņemt pie sirds...neba es kādu vēlos aizskart vai ko citu...man vienkārši brīžam šķiet, ka jo vairāk ar mums auklējas, jo sliktāk jūtamies.....daržbrīz vaig skarbāk likt sapurināties.....
Vajag vajag!
Milie draugi ,nebazisi visus viena maisa ..Kas vienam panaceja ,tas otram inde ..Tapec nedaktaresim viens otru ar savam metodem .Ieteikumus ,gan neviens nesmade ..Nenemiet personigi ,ari manu teikto ..Lai visiem jauka diena ,bez murgiem un bailem ,ticibu saviem spekiem un spejam...
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Savilkta spranda,sāp ausis