1

Tēma: Panika, trauksme vai sazin kas...

Es esmu nogurusi! Sasodīti žēl sevis, nesaprotu ko darīt, braukt uz ātrajiem, mājās gulēt vai turpināt ciesties un mocīties?
Šorīt piecēlos jau ar diezgan izteikti reibstošu galvu, kaut kā ar sabiedrisko tiku līdz darbam un tad nu sākās....sliktuma sajūta, karsti (vaigi deg, rokas svīst), spiež sirdī, galva griežas kā karuselī un tas tuprinās jau kādu 5.stundu....satraukums protams nenormāls, par infarktu (jo visu pagājušo nedēļu ļoti sāpēja kreisā roka), vakar mocījos ar sāpēm kājās....
Vai kādam arī ir tā, ka jāmokās stundām, dienām? Ceru, ka ja jau būtu infarkts, tad pēc būtības jau droši vien sen būtu bijis, bet nu sazin...
Trakākais, kas mani šajā valstī tracina ir iespēja tikt pie ārsta, Tu cilvēks esi gatavs maksāt kaut tagad un tūlīt, bet ātrākais kad Tevi ir gatavi par milzu naudu pieņemt ir pēc mēneša! sad
Piedodiet, ka savu žulti izgāzu, bet gribas ar kādu padalīties. Ceru, ka Jums šajās siltajās vasaras dienās sokas daudz labāk.

2

Re: Panika, trauksme vai sazin kas...

Sveika. Man ar sodien ne visai sajuta. Domas sliktas. Ari apnicis mocities. Bet jasanemas

3

Man liekas ka VD īpašniekiem šodien visiem ir slikti. Tas varbūt tāpēc ka pēc garajām brīvdienām atkal ir sākusies ikdienas rutīna, pienākumsi,kas arī rāda simptomus un visus citus sliktumus,

4

Man arī sirdi spiež ilgstoši un ļoti bieži sāpes ir pa visu roku izteiktas un citreiz liekas kā atsāpes pa visu labo pusi,praktiski katru dienu ir šīs sajūtas un galvā visu laiku viegls reibonis un tad reizēm liekas,ka jūtu kā plūst asinis pa galvu,it kā kņudina,vienvārdsakot riebīgas izjūtas.

5

Man trauksme tieši svētkos bija

6

Man liekas ka svilst galva,riebiga sajuta sad

7

Sveikas! Varbuut varu kaut kaa paliidzeet?

8

Tad Ludzu palidzi!!!!!!!!!!!!!

9

Nu tā, esmu atkal uzkāpusi atpakaļ uz Fluanxolu. Izturēju nepilnu mēnesi, kad trauksme, panika, sajūta, ka nomiršu bija atpakaļ. Aizgāju pie kārtējā neirologa - šoreiz varu teikt, ka beidzot likās kāds mani sadzird, saņēmu apstiprinājumu un dorši vien arī sava veida mierinājumu, ka man ir VD, nevis skleroze vai vēl kaut kas. Ieteica doties pie Psihiatra - tā arī darīšu, pierakstījos. Saprotu, ka laikam arī mana kārta būs pienākusi AD, jo izskatās, ka savādāk galā netikšu. Ko vēl var sagaidīt no psihiatra? Nekad neesmu bijusi....
Meitenes, vai kādai ir tā, ka pastiprināti krīt ārā mati, tā, ka liekas saujām?

10

Kamene, pie kura neirologa tu biji? Man arī vajag drugs un ātri!

11

Elia rakstīja:

Biju šeit http://neiroimunologi.lv/arsti/ pie Viktorijas Ķēniņas. Viņa gan izrakstīja tikai Lexotanilu, ja nu pavisam vairs nevaru, bet tālāk nozūtīja pie Psihiatra. Manuprāt, viņa pieņem arī Stradiņos.

12

Paraparita smile rakstīja:

Man liekas ka svilst galva,riebiga sajuta sad

Vo sis bija tiesi tas ,par ko sudzejos arstam ,bet vins tikai pateica ,lai lietoju zales .Labi ,ka atradu vel kadu ar tik divainiem simptomiem ,tada sajuta ,ka audzejs .Tagad paldies Dievam viss tiktal pargajis ,bet sodien atkal tada dulla diena laikam bus ,jutos jau sorit slikti -tads nemiers ,nevaru koncentreties ,aizmisrtu ko bija jadara -tada apjukusi un sakas nepamatotas bailes ,ka ari galvas reiboni ...Kas vel man ir svilst ari ada ,tad uz rokam ,tad uz kajam...

13

Kamene rakstīja:
Elia rakstīja:

Biju šeit http://neiroimunologi.lv/arsti/ pie Viktorijas Ķēniņas. Viņa gan izrakstīja tikai Lexotanilu, ja nu pavisam vairs nevaru, bet tālāk nozūtīja pie Psihiatra. Manuprāt, viņa pieņem arī Stradiņos.

Es ieteiktu lexotanila vieta neofenu ...Lexotanils ir stiprs ,bet neofenu var palietot biezak ,nerada itka pieradumu.Man godigi sakot atkariba nav radusies ne no ka ,bet tas katram individuali ,daudz atkarigs no pasa cilveka..