21 Izmainīja hera333 (2016-06-17 11:44:32)

Re: reiboņi, kamols kaklā, sirdsklauves- pilns komplekts.

linda.nord rakstīja:

Ja kādam noder varat ebay vai amazonē pameklēt homeopātiskās tabletes Dysto Loges,esmu DE un daktere man izrakstīja šīs,kopš mokos ar VD lietojot šīs miegs ir atgriezies,pašsajūta labāka,mani simptomi saistās ar sirdi visvairāk,gaidu rindu pie kardiologa,EKG neko sliktu neuzrādīja ceru ka padziļinātā izmeklēšana būs laba un tiešām tā būs VD jo man viņu tā dīvaini uzreiz uzstādīja pēc uzklausītām sūdzībām ,ekg un asinsspiediena izmērīšanas ne analīzes taisīja nekā tik iedeva nosūtījumu pie kardiologa.

http://www.loges.de/einsatzgebiete/nerv … eruhigung/

Sveiki ,es diemzel vairs DE nedzivoju ,bet tad kad biju un ieminejos kadam par savam problemas tad tiku visai atri pie kartejas AD receptes ..Vai tas var nopirkt tikai aptieka ,vai tiesam ari e-bay ....Baidos ,ka nesanaks savadak ka braukt tam pakal big_smile ...Paldies ,labs ieteikums,tagad tikai butu jatiek pie tam ...Zel ,ka toreiz man neviens neiteica ;)Domaju ,ka viniem nemaz nav liela pieredze ar distonikiem ,jo visi kam par to ieminejos skatijas diezgan dezieintereseti ..

Paldies ,tikko atradu e-bay !!!Liels paldies ka padalijies ...

22

Es tikai nezinu kā tur ar piegādi uz LV ,bet visā visumā tabletītes darbojas,labajās dienās pat aizmirstu par tabletēm ,sliktajās pat ir 5 ripas apēstas big_smile bet tā regulāri 3x dienā,plus Magnijs B6 plus regulāri zivju eļļas kapsula.Nezinu kā reaģē vācu ģimenes doki,bet mēs ejam pie čehietes,kas runā krieviski un viņai izklāstot garo penteri uzreiz bija slēdziens VD ar kaut kādu tur kodu ,kas nozīmēja par sūdzībām sirds apvidū.

23

Man soma pilna ar tabletēm:D kā vecai tantiņai,atradu arī ebay validolu,tad to čupām sapirkos un vnm līdz uz darbu,jo reizēm pusceļā jūtu,ka kājas ļimst liekas ka kaut kur turpat gāzīšos,pat oie luksaforiem stāvu ar lielu distanci:D jo liekas ka kritīšu uz ietves un man vnk pārbrauks pāri.

24

Paraparita smile rakstīja:

Man panika pat aiziet bernam pakal uz skolu ,dazreiz.. Bet bija laiks ka ara nevareju iziet .. Nepazistu sevi ,, neredzu tam galu sad

Man arī bieži panika vedot meitu uz dārziņu un atpakaļ,bieži sāk galva reibt,elpa trūkt un liekas nu viss,līdz mājām netikšu,es vispār nesaprotu no kā man tas viss,jo stresa var teikt vispār nav ,dzīvoju mierīgi,neskrienu ,netrakoju un labākais draugs man VD.

25

Galvenais Tas domas ,Kur tadas mirtantes domas velns,nesaprotu.. Man jau gan tads stresins Ar berniem ,bet kuram tad nau ?? Visai pasaulei jau nau vd?..:)  vienkarsi bail ka atstiepsu kajas,sajuksu.. Sajutas tadas..

26

Man tieši tāpat,domas par miršanu,bet negribas tak tagad jau kājas atstiept,man 3 bērni jāizaudzina,gribas arī mazbērnus sagaidīt smile plus vēl tagad tiesības lieku gribas tās arī saņemt big_smile

27

Es kopš savu homeopātiju lietoju vairs tik traki nebļauju uz bērniem big_smile bija brīdis kad katru dienu biju uzvilkta pat vīrs aizrādīja ka ķērcot pa traku uz tiem bērniem big_smile

28

Stres ari man .. Man ari negribas 30 gados mirt.. Ko Tu tiesi lieto??

29

Tev ari tada sajuta,nekas negribas,varetu sedet un splaut griestos:)?? Svesos cilvekos var savakties bet gribas Majas drosiba.. Murgs kaut kads .. Kadreiz muti man nevareja aiztaisit,patika cilvekos ,tagad nekaa sad miers gribas.. Taka omite.. Bail pasai no sevis kada esmu palikusi,gribu nomest so slogu,Ko pati sev uztaisiju sad

30

Man izrakstīja homeopātiju,dzīvoju Vācijā,lietoju tabletītes Dysto Loges ,dzeru asinszāļu tēju,sliktos brīžos Validols vai Valokordīns plus vitamīni magnijs b6,omega3 .Man daktere neko stiprāku nepiedāvāja.Šobrīd izlīdzos ar šiem preparātiem,kas LV pieejams bez receptes mūsu kaitei?Man ir iespēja dabūt no LV zāles tik būtu labi ja padalītos kāds ar LV bezrecepšu medikamentiem.

31

Jā spēks ir palicis mazāk,bet es nevaru neko nedarīt,bērni,vīrs,māja un darbs tā kā piespiežu sevi un vnk daru kad galīgi slikti,tad gan visu dienu varu nogulēt.

32

Man pēc 2 ned.ir kardiologs tad pēc tam uzrakstīšu par rezultātiem vai tiešām tas viss no VD,man ir 33 un arī jūtos kā veca ome ,kas to vien dara kā zāles rij

33

Man ari 3 berni ,maja ,Virs ,paslaik nestradaju audzinu mazu meitinu .. Esam Irija .. Ari dzeru magne b6 .. Biju latvija sirds parbaudita.. Vis stress

34

Nu man vēl nav viss 100% pārbaudīts,tāpēc uz stresu visu nevaru novelt,šodien bišku sirds apvidū sāp,cenšos nedomāt un nestresot,ļoti ceru ka tas no nerviem,kaut kur lasīju ja būtu sirds slima tad strādāt vispār nespētu a es viesnīcā strādāju un spēka pietiek ,lai ātri strādātu.

35

Beidzot sagaidīju savu sirds pārbaudi,motoram viss kārtībā veica sirds usg,veloergometru pārbaudīja vairogdziedzeri viss kārtībā,kardiologs apskatīja man muguru un teica ka kreis puse savilkta teica,lai eju uz masāžām un ejot peldēt ka tas ir viss no nerviem un stresa,atvieglojums un varu uzelpot ka viss ir manā galvā smile

36

Ehh, necik tālu neesmu tikusi. Galvas tirpšana, bailes, trauksme. Uzmacīgas domas, pilnīgi šķiet, ka nelabais iemiesojies.. kā Jums sokas?

37

unteetee rakstīja:

Ehh, necik tālu neesmu tikusi. Galvas tirpšana, bailes, trauksme. Uzmacīgas domas, pilnīgi šķiet, ka nelabais iemiesojies.. kā Jums sokas?

Man tas pats ,visas pedejas 3 ned.mocos ar uzmacigam domam un bailem ,bet vakar visu dienu bija smaga depresija ,tik smagi ,ka bail paliek ..Pat nekur ara negaju un nepamaniju ,ka vakars pienaca .Sodien depresija izzudusi ,bet uzmacigas domas un galvas reiboni paliek..

38

hera333 rakstīja:
unteetee rakstīja:

Man tas pats ,visas pedejas 3 ned.mocos ar uzmacigam domam un bailem ,bet vakar visu dienu bija smaga depresija ,tik smagi ,ka bail paliek ..Pat nekur ara negaju un nepamaniju ,ka vakars pienaca .Sodien depresija izzudusi ,bet uzmacigas domas un galvas reiboni paliek..

Es no draudzenes dabuju xanax, iedzeeu 1/4..palaida vaļā, bet izmisums..cik var. Kad tas beigsies..

39

Dzeru tagad noofenu ..Nevaru teikt ,ka man kaut kas palidzetu iznemot cinu pasai ar sevi ..Ir ta ,kad samierinbos ar vienu un atrodu atbildiu uz to ,uzrodas nakamas bailes ,nu jau man bail ,ja neeju pat ara nekur ,ir dienas kad ir nepanesamas bailes no prata sajuksanas ,saprata zuduma .Bailes ,ka klidisu kautur pa ielam un nezinasu ,kas esmu ,vai izdarisu ko tadu ,ko nespeju kontrolet .Man ir neparvaramas dusmas uz cilvekiem itseviski ,tagad kad pilseta ir tik daudz turistu ,jutos ka zivs tikla un mani smace nost .Kad izbraucu arpus atpusties ,vai uz kadu citu pilsetu man paliek labak ,bet fiziskas izjutas paliek -slikta dusa ,dedzinasana vedera ,dedzna adu ,galvas sapes ,reiboni ,spiediens krutis ,elpas trukums .Izklausas jau pa galam traki ,bet ta vins ir .Negribu slept un paturet to pie sevis ,jo biezak istastu ,jo man mierigak paliek ,citadi bailes mani saedis no ieksas .Radi protams mani nesaprot un tas ir sapigi ..

40

Hera, es uzrakstīju Tev PZ.