1

Tēma: Corvitol un Nervostrong

Sveiki visiem!

Gribēju jautāt, vai kāds ir lietojis šo? Corvitol? Man izrakstīja "krīzes momentiem" - reizes 3 esmu iedzērusi, kad uzceļas spiediens. Šodien atkal tāda krīze uznākusi, bet neesmu vēl dzērusi tableti. Nopirku aptiekā nervostrong - kāda pieredze ar to jums? Paldies visiem! Šodien grūti, likās jau, ka VD aiz muguras, bet nekā... sad(((

2

Re: Corvitol un Nervostrong

AnnaCorvidae rakstīja:

Sveiki visiem!

Gribēju jautāt, vai kāds ir lietojis šo? Corvitol? Man izrakstīja "krīzes momentiem" - reizes 3 esmu iedzērusi, kad uzceļas spiediens. Šodien atkal tāda krīze uznākusi, bet neesmu vēl dzērusi tableti. Nopirku aptiekā nervostrong - kāda pieredze ar to jums? Paldies visiem! Šodien grūti, likās jau, ka VD aiz muguras, bet nekā... sad(((

No dabiskajiem, lai būtu kāds kūrams efekts, tad ir jāpalieto vismaz trīs nedēļas un tad var teikt vai tieši šis Tev der

3

Es lietoju silvadeprex. Tad ir kas lidzigs. Ja viegla forma vd tad var meginat iztikt. Man arsts teica ka jadzer vismaz 2 menesi lai jega butu. Klat vel megne b6. Un jaruna ar arstu

4

Es mēģināju visu ko, dzēru MagB6, man šķiet, kādus 4 mēnešus, noofen kūri izgāju (tagad esmu atstājusi to krīzes brīžiem), dabīgo antistresu, tējas, bet nu.... kaut kā neiet. Bija mēnesi ok, šodien atkal slikti, un tā, ka tiešām atkal nevar mieru nekur atrast. Baigi riebīgi. sad

5

Dzeru pilienus caridolux, nezinu, vai galvu sanāca sakārtot, vai pilieni strādā, bet ir manāmi labāk smile