simucis18
Izlasot Tavas ziņas nevarēju neuzrakstīt! Pirmkārt, apsveicu ar Lielo notikumu!!! Otrkārt, gribu Tev pateikt, ka man arī pēc dzemdībām (pirms 5 mēnešiem), ķeizara bija paaugstināts spiediens kaut gan parasti ir ļoti zems. Neatceros augšējo spiediena rādītāju, bet apkašējais bija ap 100. Grūtniecības laikā bija normāls. Tā, ka man domāt, ka šis augstais spiediens arī Tev var būt kā pēcdzemdību stress. Man plusā vēl bija palielināts holestrerīns ap 11 (kas ir ļoti liels). Biju nobiijusies kā diegs, jo kombinācija augstais spiediens + holesterīns neko pozitīvu nelicina. Plus no tā, ka es par to stresoju, man spiediens cēlās vēl lielāks. Vienā izmisuma mirklī piezvanīju pat pazīstam priesterim, jo likās, ka man neviens nevar palīdzēt. Bet viņš man pateica vienu teikumu:" Ja Dievs Tev deva bērnu, tad viņš to arī neatstās bez mātes". Tici vai nē, bet man tas palīdzēja. Pamazām arī spiediens normalizējās, kaut gan pēdējās nedeļas laikā no pārguruma un stresa, negulēšanas arī uzlec augšā.
Vēl man ir aizdomas, ka Tev varētu būt problēmas ar vairogdziedzeri, jo vienai paziņai pēc bērna dzimšanas bija tie simptomi, kaut arī VD viņai nav.
Pats galvenais ko gribu Tev teikt - ar Tevi nekas slikts nenotiks, jo tu esi jauna un Tavs organisms ir stiprs!