Tēma: Minesotas programma
Draugi, kāds ir gājis Minesotu lai atmestu zāles un sakārtotu savu dzīvi bez zālēm?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Minesotas programma
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Draugi, kāds ir gājis Minesotu lai atmestu zāles un sakārtotu savu dzīvi bez zālēm?
Tas jau laikam vairāk domāts ja ir nopietna problēma ar alkaholu vai narkotikām. Par zālēm nezinu, tā jau arī sava veida atkarība ir. Iespējams ka kādam palīdz. Bet visa pamatā ir apzināties las tu esi un kā gribi dzīvot tālāk. Ja tu tam esi gatavs, mainīt savu dzīvi, tad es domāju tas tikai palīdzēs tikt ar problēmu galā. Esmu lasījis tā ir sava veida grupu psihoterapija, darbs ar sevi, sarunas ar līdzīgu problēmu cilvēkiem. Vienubrīdi tas bija baigais bizness tām narkoloģijas iestādēm, jo kaut kādām cilvēku kategorijām valsts kaut ko maksāja. Ja pareizi atceros tas bija ap 1000 Latiem.
Kāpēc tu gribi atmest zāles? Es tieši plānoju, ka man jāsāk dzert kaut ko nomierinošu jo citādi pārdzīvoju katru sū... Man pat AD nevajag jo garīgais ir ok, bet tāds satraukums ir.
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Minesotas programma