Tēma: brintellix
brintellix 10mg kādas atsauksmes?
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » brintellix
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
brintellix 10mg kādas atsauksmes?
Ok vienigi cena paliela
Ok vienigi cena paliela
Es arī lietoju brintellix. Jau 10 dienu.
Varbūt Jūs kko vairāk varat pateikt par šo AD? Mani interesē ,vai viegli no viņa atteikties, kad iziet to 6 mēnešu kursu?
Es šķiet pilnus 6 mēn. nelietoju...nomest bija vispar sīkums...bet man šķiet ka tos AD ko pirmstam lietoju bija efektīvāki. Es pārgāju uz brintelix jo viņi itkā drošāki un mazāku iespaidu atstāj uz fertilitāti...un man kompotam klāt vēl bija betamax...
Nju ok. Paldies par atbildi šis preparāts tāds interesants un rets
Bet man palīdz, jau no 5 dienas sajūtu efektu, depresija pazuda. Trauksmes un PL ir, bet vieglāk sadzīvot ar tām
Bet man palīdz, jau no 5 dienas sajūtu efektu, depresija pazuda. Trauksmes un PL ir, bet vieglāk sadzīvot ar tām
Sveika, Anny123!
Kā Tev iet ar Brintellix lietošanu? Šodien saņēmu recepti šiem AD, tad nu pirms ķeros klāt gribētu dzirdēt kādas atsauskmes, blakuspārādības kādas bija sākot dzert? Efekts ir jūtams?
Varbūt vēl kāds lieto šos AD?
Heyy, efekts sākumā bija jūtams, tagad dzeru 4 mēnesi, efektu baigo nejūtu, vienīgi PL beidzās. Bet depresija ir. Zāles nav stipras. Vienīgais plus ka nav nekādu blakusefektu! Vienk super. Kāda Tev diagnoze ? Pie kāda ārsta biji?
Heyy, efekts sākumā bija jūtams, tagad dzeru 4 mēnesi, efektu baigo nejūtu, vienīgi PL beidzās. Bet depresija ir. Zāles nav stipras. Vienīgais plus ka nav nekādu blakusefektu! Vienk super. Kāda Tev diagnoze ? Pie kāda ārsta biji?
Man VD, nemiers, bailes, nemitīga trauksme - biju pie psihiatres, Zārdes. Nu jau iet kāda 15.tablete - liekas ka ir kļuvis labāk, nav vairs katru dienu tā izmisuma sajūta un nemitīgā trauksme, bailes, ka jāmirst, liekas, ka ir vieglāk. Sirdī vēl iespiež un savek ik pa laikam, galva noreibst, bet kopumā šķiet ir labāk.
.
No sākuma saki, ka depresija pazuda, pēc tam, ka depresija nepazuda. Kā tad īsti bija? Un, kas ir PL?
Pagāja miljons gadi biju dzērusi brintellix panikas lēkmju dēļ, kuras pazuda pēc 4 mēn +/-. Zāles biju dzērusi pusgadu. Ļoti labi palīdzēja. Depresija izzuda pēc pusgada lietošanas brintellix. Tagad atkal sāku lietot brintellix. Lietoju mēnesi 20 mg brintellix depresijas dēļ.
pagaidām efekts ir daļējs. Kāpēc interesējies?
Jau 4 dienu mocos ar panikas lēkmēm. Rodas jau psihiskas domas, ka vrlk vienu kāju utt. Vienīgas zāles. Kuras man ir ir adaptols un lexatonil. Šodien iedzēru abus, jega nekāda. Ko darīt?
Lapas 1
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Medikamenti, zāles » brintellix