1

Tēma: Panikas lēkmes pie zobārsta :x

Okei, stāsts ir tāds kā daudziem, gan jau, bet nu baisi vajag pie zobārsta. Dikti meklēju zobārstu (Rīgā) ,kurš tiek galā ar visu šito pasākumu.  Iedomājos,ka šeit būs īstā vieta,kur meklēt,piem. , pie kādiem zobārstiem jūs ejat?

Pie zobārsta tās lēkmes sākas no tā,ka tiek atsūktas siekalas, rīkle sausa un tad rīstīšanās , un viss pārējais. Gribētu minēt,ka bez ūdens no mājas vispār neizeju , baisās dienās pat pa māju staipu līdzi,jo tādejādi esmu radusi sev kaut kādu mieirnājumu. Nedod DIevs man nav brīva pieeja ūdenim, uzreiz ģībonis virsū,utt utjp sad
+ kā ar tām sedācijas metodēm?

Ahh,sarakstīju haosaini,bet ceru,ka sapratāt wink

Paldies par uzmanību!

2

Re: Panikas lēkmes pie zobārsta :x

sveika
tev traki! man ar VD, cinos, it ka sanak it ka briziem ne! smile bet ir OK! pie zobarsta ar gruti parasti, bet kaut ka! tagad ir saasinajums vd tapec tagad to4 negribetu. bet kad ir labi tad ir OK! man vislabak patik vc4, barona iela daktere adrianova, loti labi, vina redz ka es tads sabijies, kaut kad iedeva nomierinosas zalites un viss oK! par to udeni. man ir sobrid ta, man bai ka uznaks panikas lekme, tapec es neeju ari talu prom no kadas konkretas vietas, lai udens ir tuvuma, lai tev izdodas

3

es arī PILNĪGI visur staipu līdzi ūdenspudeli, pat lietū, nesu pie rokas, bez ūdens nevaru iziet, uzreiz reiboņi un panika

4

Zaqwe centies tikt vala. Ta cina ir jauzvar. Megini attalinaties no tas pudelas pamazam. 1m tad 1 km. Nu sapratik ko es domaju

5

Kāpēc jāatsakās no ūdenspudeles? Tas taču ir pareizi, cilvēkam dienā ir jāizdzer 2 - 2.5 l ūdens...

6

tas ūdens - tas ir vairāk, kā slāpju remdināšanai. tas tā kā salmiņš, pie kura pieturēties, kad uznāk lēkme. pazinu cilvēku, kurš arī ne soli negāja bez tā, pat, kad ar suni gāja staigāt. bet tika vaļā - tagad braukā komandējumos uz ārvalstīm, regulāri lido u.t.t., kaut agrāk bija panikas lēkmes pat tramvajos.

7

Sonakt laikam tiko aro noravu panikás lekmi. It ka jau kadu laiku bija ok. Bet nu nezinu. Izdzeru 3 glazes viskija. Palika divaina sajuta. Moz saindejos vai ka? Bet sirds sitaas. Trice. Veders jutigs. Tas viskijs ar nezinamas izcelsmes. Viens iedeva. Moz krutka kaut kada. Karoce tagad mokos nezinu ko lai dara izdzeru ogli. Moz alkohols izraisija?

8

1. variants - alkohols atslābināja nervu spriedzi un uznaca lēkme
2. variants - Tavas domas pirms alko lietošanas "vai pēc iedzeršanas nebūs slikti", ja šis, tad rezultāti savām domām dabūji
3.variants - nav ko sūdus dzert!

9

alkohols ir depresants... pie VD un depresijas nav ieteicams - pastiprina simptomus.

10

Jaaa. 50 grami neko nemaina wink. Bet brinumi kaut kadi bija. Uznak pa laikam. Drizak 1. Variants. Balantines ir ka skaitas. Licenze ir virsu ,).  Nu tak juutigs esmu. Labi turaas visi lai vd iet ieskrieties

11

visdrīzāk - atslabons smile man, kad visdraņķīgāk - sapņi pilni trauksmes, stresa, bezcerības, jo tad prāts nav pakļauts apziņai, un zemapziņa laiž laukā visu, kas tur sakrājies smile bet pie VD vai deresijas akūtas stadijas, alkohols prieku nedod, jo tas pastiprina jau esošās emocojas - distoniķis jau tā jūtas draņķīgi un atslābinājies jūdas vēl riebīgāk smile

12

Ja. Skiet ka alkohola tikai sudigak. Miegs caurs . Utt

13

ar ripām kopā jau riskanti... kopumā pastiprina viens otra darbību. bet, kad ir galīgi neciešami, protams, ka cilveks mekle jebkadu izeju

14

Es pat lexotanilu +volidols pirms zobarsta lietoju .Protams ,ka pastiprinaja ,bet vismaz aizgaju ...Paldiesdievam ,citadi no majas nevareju pat iziet ...Lidz zobarstam pat ar taxi braucu ,lai nebutu ar sabiedrisko jabrauc un par daudz jastresso ...:D  Zobarsta kresla tad ta ka salietojusies jutos ,bet ta bija labak ,neka puret kresla ka apsu lapai ..

15

nu, jā - man, kā cilvēkam, kurš kādreiz izmācījās par ortopēdisko stomatologu, vismaz no zobārsta baiļu nav. labprātāk pie zobārsta, kā pie friziera eju.:) bet zobārsts daudziem ir smaga tēma, tur pat VD nevajag.