1

Tēma: lékmes

Sveiki
Daudzi saka lékmes lékmes,bet vot kādas jums viņas ir,ka jūs sākumā pirms viņam jūtaties,ka jūs izjūtat tas lékmes?
Man viņas ir bieži!
Bet kopumā jūtos slikti visu laiku sad

2

Re: lékmes

Chau Iveta. Jautajums patiesiba ir labs . Katram starts savadak, reiz skatijis youtube filmu un sapratu ka man tas ta nav.
Ar distiniju draudzejis pus otru gadu, bet lekmes ir bijushas jau ieprieksh (visbiezhak pie marihuanas piposhanas)
Bet taa  tas saakaa peec virna tusinja (tad lkm man bija 21) biju no tiem kas tuseeja katru 5dienu un 6dienu. Un taa nu vienaa tusinjaa konkreeti piedzeeros, smagi sastriideejos ar draudzeni... nu neko aizgaaju uz sarbu ar konkreetu pohu (bet kaa jau party boy) ne pirmaa reize. nu neko pusstundu stradaaju un kondtateeju ka nevaru pastradaat galva reibst (darbs nakts mainjaa) aizgaaju paprasiiju briivu. Uzliku club muziku uz austunjaam eju majaas, pekshnji nesaptotu sirds dauzaas, karsts, reibst, es paarbijies. Izneemu austinjas skrienu majaas, pa celjam paliek vel karstaak, novelku dzhemperi, novelky botas un skrienu talaak un raa reibst un taa bail sad
Nonaaku majaas uzreiz kaapju augstaa vanaa (ta metode paliidz ja saakas lekme no marihuanas piiposhanas) itkaa bik vieglaak palika, bet peec 5 min atkal seezhu domaaju varbuut ka poha pa stipru un vajag bolaapiities (itkaa jau ne pirmo reizi tik daudz esmu iztriecis) alus atshaleejies, nevaru iedzert, meegjinu guleet, nekaa nesanaak, uzliku leenu patiikamu muuziku un beigu beigas iemigu. no riita atnaaca Zane, pamodinaaja mani un parunajaam striidy un manu nakts mistiku, pagaaja vel 2as dienas. Karstums galva reiba un bailes, bailes nomirt. Domaaju ka manas stundas un dienas ir skaitiitas ka esmu nodzeeris sirdi vai vel nezin ko (tas seko par iemeslu kpc baidos dzert, kgan nevajag liekt lietas kas cilveeku atslabina) . Tad nu izsaucaam atros aizgaazaam uz slimniicu, tjip viss kaartiiba kontaktejieties ar gjimenes arstu.  Viens arsts izrakstiija kkaadas sirds zaales, peec pirnaas tabletes sapratu ka arsts ir [izņemts], jo jutu ka tas nav tas kas man vajadziigs. Mocijos domaaju kas ar mani notiek, kad tas viss beigsies visa taa sirds dauziishanaa un sviishana un reibshana un sirds dauzishanas. Dievs , kad tas beigsies??? sad
Taa nu pagaaja meenesis, un tiku jaunaja medicinas klinikaa pie arsta kas man pateica ka man ir "panikas lekmes" . Draudzene saraka informaaciju par to, bet pilna izpratne ir tikai tgd, bet distinija medz izspljaut vel u vel jaunus jokus wink
Principa pret so ir sava pieja tikai shajaa laika man apsraaklji traucee, bija 2 meneshi kad man simptomi faktisku vispaar nebija, bet viss saakaas ar domaam izraisiita nakoshaa leekme wink
Shodien satiku braali un arii bralim esot bijushas lekmes, tikai vinjam viss wnm po*uj tpc nepievershit tam uzmaniibu . Tad nu sanaak ka tas ir man, braalim un teevam, tikai vieniigajam kam tas sagaada probleemu esmu es, bet zinu kas man paliidz. un katram ir svariigivatrast shiis lietas, iepaziit sevi saprast kpc tev vinjas it un galvenais ar to ir jasamierinas, simptomi pilniibaa neizudiis bet krietni samazinaasues un tu vinjus iemaciisies ignoreet, jo es izjutu 2 meneshus bez simptomiem tas bija skaisti.
Paldies par uzmaniibu:)

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

3

Re: lékmes

Man viss sākās no pėkšņām sirdsklauvėm. Ļoti nobijos, jo tikko pazīstamais no sirdslėkmes aizgāja. Un panika klāt. Trīcėju, augsti sviedri. Spiediens ideāls, pulss paātrināts. Ātrie klāt un min diagnoze veģetatīvā distonija. Ārsti, pārbaudes, paralēli regulāri panikas lēkmes - pēkšņi kūleņi, auksti sviedri un ātrs pulss. Izmēģinātas neskaitāmas dabiskās zālītes, homeopātija, bet panikas lėkmes līdz ar katru kūleni turpinās. Sastapšanās ar AD arī bija pagrūta, bet ir atrasta piemėrota kombinācija. Kūleņi vėl ir jūtami, bet jau vieglāki un panikas lēkmes no tiem neveidojas. Esmu sapratusi, ka nevaru uztraukties un glābt pasauli. Saudzēju sevi. Tikko kā saspringstu piedomāju pie elpošanas un atslābinos ar iemācītiem vingrinājumiem. Palīdz. Turos. Pagaidām izdodas. Esmu atsākusi baudīt dzīvi smile