1 Izmainīja sievietite30 (2015-03-02 18:28:08)

Tēma: Slikti pēc AD :(

Sveiki!
Man šodien gribas raudāt!  Apmēram jau 2 nedēļas nelietoju AD Arketis. Tagad reibst galva, asinsspiediens 100/70. Kaut pirms tam visu laiku bija 120/80. Un tagad izjūtu sekas. Centos pakāpeniski ''atmest'', bet varbūt tas bija par strauju.. nezinu.
Nopirku Mileedijas ieteiktās homeop.tabl. Vertigoheel galvas reiboņiem, taču pēc dažu dienu lietošanas uzlabojumus nejūtu.
Kafiju noteikti negribu dzert.

Cik vēl ilgi reibšu!? Kādam ir pieredze šajā jautājumā??
Paldies, mīļie! :*:)
P.S. Man sevis ir žēl... :'(

2

Re: Slikti pēc AD :(

Hmmm, pat nezinu ko vēl ieteikt. Ko Tev saka ārsts, kurš izrakstīja AD?

3

Mileedija
Neesmu bijusi vēl pie tās ārstes.

4

Aizej labāk. Man palīdzēja vertigoheel. gan tie pārgāja elektrības sitienos, kas esot normāla parādība pie atcelšsnas.

5

Mileedija
Paldies! smile
Palietošu vēl nedēļu Vertigoheel tabl.,un tad skatīšos. Ja nepaliks labāk, tad iešu. Ehh..

6

Vislabākās zāles pret galas reiboņiem ir Betaserc, taču tās ir zāles, nevis homeopātija. Dabonamas uz receptes. Man ļoti palīdzēja. It kā viņas pie reiboņiem jāpalieto kādu laiciņu, bet man ir, ja kādreiz dikti reibst galva, iedzeru un burtiski jau pēc pirmās tabletes reiboņi mazinās.
Kā Tu atmeti, ja uzskati ka tas bija par strauju? Godīgi sakot es drīzāk domāju, ka tās ir AD blaknes nevis no atcelšanas. Vertigoheel arī esmu lietojusi, ja reibst ne pārāk stipri, labi palīdz, bet tad arī nosūkāju pa tai tblt, ik pa 2 vai 3 stundām. Turies! Tagad uz pavasari atkal VD saasinās. Man arī.

7 Izmainīja sievietite30 (2015-03-02 22:29:03)

Kitija, paldies! smile
Darīju tā:
Sākumā pustablete vakarā,pēc nedēļas-vesela tablete. Atmešanas laikā-atkal pustablete. Un tad viss-nost.
Pirmajās atmešanas dienās gāju grīļodamas,tad reiboņuki klāt!
Jāturās.. Bet būtu es zinājusi,ka tā..

oi,oi,oi! Palasīju informāciju. Nu baigi slikti izdarīju savām smadzenēm un organismam. Pakāpeniskums bija galīgi garām. Ne es 1/4 tabl.lietoju, ne arī pārdienās! Esmu stulbene!!!!!! Bet nu vairs jau neko! sad Jācīnās..
Vīrs aizmigs,paraudāšu spilvenā..

8

Labāk jau paraudi vīram uz pleca. Cilvēciskais atbalsts mums tik svarīgs.
Bet, jā, pat, ja instrukcijā rakstīts 1/4 es parasti sāku ar vēl mazāku devu un gan palielinu, gan samazinu cik nu vien iespējams pamazām un maztraumatiski organismsm.
Lai veicas!

9 Izmainīja sievietite30 (2015-03-03 12:53:05)

Kitija, paldies! 
Ar vīru pēdējās dienās ''spēlējam'' klusos telefonus, tā kā..
Pašai man jācīnās.

10

domaaju ka kaitei pret kuru jaciinas pashiem ar saviem speekiem vajadzeetu iztikt bez medikamentiem. Labaak izliidzeeties ar dabiigiem preperaatiem wink

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

11

Nauri, ko darīt, ja dabīgie līdzekļi nelīdz nemaz?

12

Ticu,ka daudziem AD ir pēdējais glābiņš.

13

Mileedija. var meegjinaat pienjemt lielaaku devu dabiskos, vai arii ilgterminjaa wink bet vienoziimiigi ta ir ciinja pasham ar sevi, tpc tikai dabiigos vajag smile

14

sievietite30 rakstīja:

gan jau ka ar vinjiem vieglaak ir, bet kameer atrod istos ad, kameer nokaap nost no ad.
es personiski neredzu nevienu plusu, un man no pasha pieredzes miksejot fluanxolu ar ad sanaaca pardozeeshana, tpc nevienam tos "meeslus neiesaku"
ja parvaresim dabiigo procesu ar dabiigiem liidzekljiem tad uzvareesim to pavisam. bet peec ad lietoshanas vd simptomi var atgriezties jau smagaaka stadiijaa, bez tam tuvojas pavasaris, tuliit paliks daudz vieglaak smile smile smile

15

Man jau nedaudz labāk- vairs tik traki nereibst. smile

16

nauris.pjuts rakstīja:

Mileedija. var meegjinaat pienjemt lielaaku devu dabiskos, vai arii ilgterminjaa wink bet vienoziimiigi ta ir ciinja pasham ar sevi, tpc tikai dabiigos vajag smile

Klau..beidz nodarboties ar sludināšanu vai aģitēšanu  par dabīgo ar balderjāņiem priekšgalā. Palielam man nav pretenziju pret tavu recepti. Tik izskatās ka tu esi vienīgais kam tā der un man prieks ka tev tā palīdz. Tik tā sludināšana par dabīgo kļūst nogurdinoša jo gandrīz katrā postā tu slavē to balderiāni. Sekojot sarunu gaitām esmu sapratis ka tevi nomoka tikai VD. Attiecīgi lai mazinātu spriedzi tev pietiek ar viegliem vai vidējiem nomierinošiem līdzekļiem par to man ir tiešām liels prieks. Bet es tev mēģināšu atvērt acis plašākā mērogā. Šeit šajā forumā lielākai daļai apmēram 90% VD tikko ir sācis vai jau miksējas ar depresijas izpausmēm. Šis jau ir sarežģītāks variants. (Kas ir depresija var izlasīt internetā, jo ne visi vārdu depresija pareizi saprot). Tālāk - tev nepaveicās ar zāļu lietošanu un ir redzams pēc postiem ka tu riktigi nobijies no parasta neiroleptiķa fluanksola tev jau sākumā bija bail dzert šis zāles. Tāpēc tu jau pašā sākumā sevi psiholoģiski noskaņoji pret tām. Līdz ar to tev vinas nevis fiziski nederēja bet gan vairāk psiholoģiski. Es zinu ko saku jo pats tieši tapat sabijos no pirmajām zālēm. Tikai es pārkāpu baiļu barjerai bet tu nē. Tu sevi iedvesmoji uz balderiani tas ir labi. Jo labāk tā nekā trīcēt un neko nedarit. Tu ari pats atzini ka tev ir paniskas bailes no AD. Un lai AD nelietotu tu iedvesmoji sev skaistas frāzes ka aknu bendēšana un citi "jaukumi". Protams es piekritu ka tie AD nav nekas sevišķi  labs organismam un ka labāk ir dabiskie līdzekļi jācer ka zinātnieki reiz uzceps arī dabiskos AD. Katrā ziņā ierastie citramoni un ibumetini ari ir riktigi draņķi ja palasa anotāciju. Piemēram ibumetins bojā kuņģi un ir īpaši kaitīgs čūliniekiem.
Tagad lielos vilcienos kas ir kas un ja saskatat kļūdas droši labojiet.
Neiroleptiķis - zāles kurām piemīt nomierinoš efekts. Efekta stiprums ir regulējams ar devām. Lielas devas iet smagos psihiskos traucējumos līdz šizofrēnijai. Mazas devas (ko parasti dod tadiem kā mēs) sniedz vieglu nomierinošu efektu un reizē ari garastāvokli paceļ un to līdzsvaro. Zāļu efekts kļūst manāms tikai sākot ar otro lietošanas nedēļu varbūt tik pēc mēneša.
AD - Šīm zālēm ir nedaudz cits darbības princips. Šīs zāles iedarbojas uz receptoriem galvā uz serotonīnu,dopamīnu un līdzīgiem. Kas ir tie receptori un par ko tie atbild lasi internetā. Arī šīs zāles sāk savu darbību pēc 2-4nedēļām.
Zāļu devas - esmu pamanījis ka daļa šejieniešu paši sev zīmē devas. BEIDZIET nodarboties ar psiholoģiskām manipulācijām. Paši sev iedvesmo ka vesela ripa uzreiz ir pa stipru un tad sāk muļķoties. Visi doki kā viens nozīmē sākumā mazāko devu pat dažreiz vel zemāk nekā mazāko jo neviens nezin derēs vai nederēs tad kad aiziet tad arī devu piekoriģē induviduāli. Arī pakāpenisko nokāpšanu doks uzzīmē pēc katra individuāli. Lielai daļai šeit ir radusies psiholoģiskā pierasana pie zālēm un tad ari sakas pašizdomājumi galvā ka ir slikti un sāk to tableti dalīt ntajos reizinātājos. Jus paskatās uz sevi no malas tādās reizēs un redzēsiet cik tas izskatas smieklīgi. Nu ka narkomāni. smile
Tagad salikšu visu šito vienā kopsavilkumā. Nauri lasi kārtīgi jo varbūt tu to vēl nezini. Visu mūsu gadījumi parasti sākumā tiek risināti ar neiroleptiķiem + trankvikizātoriem (nepieciešamības un galējās situacijas) bet tiem kuriem jau parādās depresivas pazīmes vai ir redzams ka kads no receptoriem piebremzē piedāvā AD. Tātad no sākuma cilvēka nervus nomierina un tad skatās ko darit tālāk. Tiem kam ragi iet dūņās ar AD mēģina izvilkt.  Kam tāpat ar neiroleptiķiem iet labi tiem tik piekoriģē devu. Jebkurā gadījumā liela nozīme ir psiholoģiskam noskaņojumam uz tām ripām. Ja noticesi tad bus bet ja pašā sākumā ticības nav tad var mainīt zales līdz riebumam respektivi placebo efekts iet soli solī. Der tev tās zāles vai neder redz tikai pēc laika kur skatas uz divām lietām fiziskās blakusparādības (galvassapes,caurejas,miegainība utt.) Un paša stāvoklis ir vai nav uzlabojumi. Lai kļūtu nedaudz skaidrāk sniegšu sevi kā piemēru. Sākumā nervi skrēja vēja spārniem izkoda ka man ir VD. Pirmais ko lietoju bija sīrupveidīgais nomierinošais(nosaukumu aizmirsu bet dabīgais) viss gāja uz urrā un saku izlaist dienas devu.... atgriezos sākuma stadijā. Iedeva fluanxolu itka palika labāk bet nepareizais efekts un arsts teica ka nepareiza izvēle vajag citu zāli . Tai laikā arī garstavoklis nokrita pavisam neko negribejas darīt biju apātisks  Iedeva wellbutrinu (AD) kas iedarbojas uz dopaminu respektīvi vajadzēja atgūt intresi par pasauli. Kas ari izdevās. Protams paralēli cik nauda ļāva gāju uz psihoterapiju.  It ka viss labi bet iekšā vārās,nervozs tips biju. Tad piemeta klāt  betamax(neiroleptiķis) nu palika vēl labāk. Ir tikai viens blakusefekts svars aug. (Pusgadā +10 kg.) .
Ceru ka plašos vilcienos ir tapusi skaidrība kas ir zāles un ko tas dara...kapec cilveks parakstās uz zālēm ir katra paša darīšana. Bet viena lieta ir skaidra tie kas nesabijas un padzera to pusgadu zāles ir priecigi un visi tie ari atzīst ka bija muļķi ka vilka garumā un mocījās ar VD lidz depresijas izpausmēm ,esmu starp tiem. Nesaku ka tagad ir baigi rožainā dzīve šad tad izlec kāds VD bet katra ziņā ir jau par 80% labak ka bija. Es neuzspiežu dzert AD es padalos ar infu. Katram sava izvēle. Vienam balderiani patik un aģitē par to cits fluanxolu cits atkal sēž trīcēdams un grauž burkānu. Nauri, nekā personīga uztver šo pozitīvi vismaz ta tas ir domats. Es tik izteicu savu brīvo viedokli "brīvā" Valstī. Kad atkal uznāks rakstāmluste pastāstišu vēl ko intresantu.kadu nopēršu un kādu paslavēšu. wink

17

nauris.pjuts rakstīja:
sievietite30 rakstīja:

gan jau ka ar vinjiem vieglaak ir, bet kameer atrod istos ad, kameer nokaap nost no ad.
es personiski neredzu nevienu plusu, un man no pasha pieredzes miksejot fluanxolu ar ad sanaaca pardozeeshana, tpc nevienam tos "meeslus neiesaku"
ja parvaresim dabiigo procesu ar dabiigiem liidzekljiem tad uzvareesim to pavisam. bet peec ad lietoshanas vd simptomi var atgriezties jau smagaaka stadiijaa, bez tam tuvojas pavasaris, tuliit paliks daudz vieglaak smile smile smile

Tapec jau visi doki iesaka apmeklēt psihoterapijas lai pec zalu lietosanas nenak tas bubulis atpakaļ.  Pliki zāles palīdz nolīdzināt esošo sačakarējušos situāciju tālākais jau ir pašu rokās (darbs ar sevi,velama psihoterapija)
un tev bija nevis pārdozēšana bet drīzāk zāļu nesaderība. ,vai tās tev vienk.nebija īstās. Aaa vel tas psiholoģiskais moments....

18

Paldies kristap smile

19

Man prieks ja noderēja...

20

Kristap tas bija diezgan aizskaroshi, jo man vd ir ilgu laiku un ir bijis visaaa tai spozhumaa. Bet ir uzkraata neliela pieredze par sho.
Tas ka tu noniecini dabiigos medikamentus nav izsti gudri, jo galvenais darbs ir pasham ar sevi, protams bolderiani sniedz visai mazu paliidziibu, bet galvenais ir noticeet ka paliidz wink arii es noguleeju 4us meneshus gulta neizziedams viens pats araa no maajas, paldies dievam neiesliku depresijaa. vd vel nekur nav palicis, vel pa visam nesen vel biju slimniica jon biju taa konkreeti sabijies spiediens 189/90 pulss 134. un nu jau saacis esmu atkal straadaat smile reizeem gruuti iet, it iipashi kad jabrauc pa nakti maajaas, bet sapratu to ka fizisku darbu darot, praats ir noslogots un domaas nav jaseezh wink
Kristap - nevis reklameeju bet iesaku wink es neiseaku ad tpc ka man bija pardozeshana no vinjam, tiesham negrinu lai kadam citam taa gadiitos, dalos ar pieredzi, kaa visi sheit...
Kristap, es ne pirmo reiz tavu viedokli dzirdu, un nez kapec man tas vienmer liekas ka uzbrauciens wink Katru reizi kad tu atbildi kadam manam komentaram es redzu kko riebiigu wink