1

Tēma: cik ilgi?

Cik ilgi jums parasti ir PL?

2

Re: cik ilgi?

Parasti minūtes 3, citreiz 10 nu max 15. Bet sākot lietot AD bija 2arpusi diennaktis nepārejoša PL, viļņiem nāca virsū, mazliet atlaida un tad atgriezās vēl spēcīgāka, tiešām domāju, ka, ja nepadarīšu sev galu - sajukšu prātā.

3

Man ilgakais bija 2 stundas , trauksme pec tam turpinajas 2as dienas sad

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

4

Ļoti izbrīnījos, ka vakar man kādu stundu bija. Tad šodien turpinās pretīgā trauksme un atkal panika, jau kādu pusstundu. Kaut gan lasot jūsu komentārus saprotu, ka man ir bijuši abi varianti. Tik debīla sajūta.

5

Vo vo, man tapat ir bijis - panikas lekme uz kadu pusstundeu, bet tad turpinas nakosajas dienas ar trauksmi, niemieru un atkartotam panikas lekmem

6

Vistrakākā,manuprāt,ir tā neizskaidrojamā sajūta, kad bail no visa, bezizejas sajūta.

7

Man ar kadas 10, 15 min, bet pec tam iestajas trauksme uz vairakam dienam. Un tiesam klat nak taa sajuta ka bailes un bezizejas sajuta ka nezini ko darit, sajuta ka viss svess apkart...taa laikam ir trauksme, taa man ari liekas visnepatimakaka sad

8

Jaaam. Man tagad vispār katru dienu pa panikas lēkmei. Darba daudz, bet nokoncentrēties nevaru. Liekas, ka tās lēkmes nekad nebeigsies.