1 Izmainīja iveta (2014-11-22 09:06:39)

Tēma: mati

Sveiki
Nu ir ārprāts,man jau mēnesi pastiprināti krīt mati ārā,jau manāmi plānāki palikuši,kas notiek,jau sadomajos par krabjiem un visādām kaitēm :-(
Kā velc taa izlien mati.esmu pārbijusies.
No zālēm nevar būt jo dzeru tas pašas ko jau trešo gadu,un nekad tā nebija,un ļoti mazu devu arī.
Tā kā no kaut kā cita,bet no kā sad

2

Re: mati

tev hemoglobīns normāls? Parasti krīt no stresa, no zema hemoglobīna vai no vairogdziedzera. Arī man ir ilgstoši kritis. Tā, ka pilna čupa matu rokā.

3

Chalim izktiit mati protams pohuj, bet sievietei ta ir kaa skaistuma rota wink tas tiesham ir skarbi, bet nja tas visticamak no stresa sad

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

4

Tas ir normāli, pārejas gadalaiks un vēl ik pēc 7 gadiem 'nomainās' mati un ļoti krīt ārā.

5

Man arī šausmīgs matkritis. Kā 2.5 gadi atpakaļ pēc dzemdībām sākās tā vēl līdz šim. Periodiski palīdzēja Krievijas ražojuma sivorotka repejnaja. Bet šodien, pēc frizieres ieteikuma, izmēģināju firmas Čistaja linija maslo repejnoe, kuru gan saknēs jāmasē, gan visā garumā. Pēc vienas reizes mari jūtami mīkstāki. Tad jau pēc laika redzēs vai mazāk kritīs. Bet atsauksmes internetā labas wink