1

Tēma: Atkal jau par pulsu

Sveiciens visiem!

Man te tagad kas cits nomoka - pedejas dienas pulss miera stavokli ir 59-75, un man kaut ka tas sak likties bailigi, jo pirms tam vienmer bija lielaks. Un tad, kad gulet jaiet, tad liekas, ka vispar sirds varbut apstasies un no ta tad sakas bailes vispar iemigt... Sakas domas, ka varbut kas noticis savads organisma
Vai jums ir ta bijis? sad

2

Re: Atkal jau par pulsu

Man ir bijis pulss 43, nav par ko satraukties, sirsiņa ieslēgusi atpūtas režīmu, priecājies par to. Tas ir ļoti labs pulss, katrā gadījumā labāks par 100+ sitieniem/min.

3

Un cik ilgi vins tev ta turejas?

4

Oh. Ja pazistama problema. Arii pedeja laika konstateju gulet ejot rezem 47sitieni minuutee, tieshi pirms gulet ieshanas un jaa bailes ir iet gulet jo liekas ka nepamodiishos. Bet gadas puls 55 wnk guljot un skatoties tv. Protams bailigi un tad no satraukuma uzskrien pa augstu big_smile
Internet arii mekleju sho pashu bet neko arii neatradu.
Vienigi- lenak sirds sitiis ilgaak dzivosi...:)
Un atceries ar VD neviens nav nomiris!

No VD neviens nav nomiris - Domasim pozitivi smile

5

inese
Ja Tu to man jautā, tad tieši par time 43 sitieniem neatceros, tas bija kad man bija holtera monitorēšana, piefiksēja. Bet ir arī miera stāvoklī pulss zem 50 bijis, taču man sirds ir pilnīgi vesela, pārbaudīta tā, ka, ja paliek pavisam neomolīgi uztaisu 10 pietupienus un pārliecinos, ka sirds nestājās. big_smile

6

Kitija

Ja, jautajums bija Tev - paldies par atbildi. Vienkarsi ta jokaini skiet, ka pec biezas tahikardijas sirds peksni tik mieriga paliek big_smile

7

inese
Par to nesatraucies, lēns pulss ir daudz labāks par ātru. Manam vīram vispār nokrīt līdz 38, pat ne miegā, es prasīju savai kardioloģei, viņa teica, ka sportiskiem cilvēkiem tā var būt. Man vīrs ir ļoti sportisks un veselīgs. Bradikardija skaitās tad, ja pulss ir zem 55 sitieniem ilgāk par X minūtēm nonstopā un X reizes dienā un tad arī ne vienmēr, skatās vēl citus parametrus, tos neatceros, bet kardioloģe teica, ka man absolūti nav par ko satraukties!

8

Paldies! Nomierinaji kaut cik!
Man jau tapat laiks vel uz asins analizem pirmdien nakoso ir - mos hormoni izraisa panikas lekmes,utt..
Bail nezeligi, jo es nepanesu asins analizu nodosanu ka tadu....

9

Jā, hormoni var būt pie vainas, gan hormonālie, gan virsnieru, gan vairogdziedzera. Tos ieteicams pārbaudīt, jo ārstēt sekas nav jēgas, ja vainīgi hormoni.

10

Man, kad divi gadi atpakal taisija, tad bija vairogdziedzera hormons TSH. 5,3 un krtizola limenis augsts, bet neviens neko neizrakstija

11

Kortizols ir tieši atbildīgs par bailēm, nezinu gan cik augsts skaitās jau koriģējams ar medikamentiem, taču vairogdziedzera problēmas pilnīgi nopietni spēj atstāt iespaidu uz sirdi, elpas trūkumiem, galvas reiboņiem, nespēku, miega problēmām, svara maiņām u.t.t. Vairogdziederis jākontrolē!