1

Tēma: Betaloc Zoc

Kāda lieto? Man baisa tahikardija, gan dienu, gan nakti. Un pazems spiediens. Nezinu, esmu savulaik dzērusi. Bet kautkas nepatika. Varbūt pierašanas vaina, ka jāpierod?

2

Re: Betaloc Zoc

Man bija slikti no sitam zalem, vakara iedzeru un no rita pulss man bija 44 sitieni, kajas palika aukstas, visa svidu, galva reiba...loti slikti bija, stav majas pilna burcinja ar tam zalem, nelietoju, es iedzeru ja vajaga concor.

3

Vai kāds šeit šobrīd lieto Bisoprolol? Man šo beta blokatoru ieteica pirms pāris gadiem, kad bija izteiktas ekstrasitoles, tagad tās kādu nedēļu atgriezušās. Baigi nepatīkami, jo ļoti izteiktas, pat 3 pēc kārtas, domāju varbūt ieņemt mazu devu, bet neatceros vai tas nepalēlināja pulsu? Laikam jau visi beto blokatori palielina, vai tomēr ne? Nezinu kā rīkoties.

4

Betaloc Zoc tieši palēlina pulsu.

5

Jā, par Betaloc Zoc man tā likās, bet vai Bisoprolos palēlina un, ja palēlina, tad jebkurā gadījumā, arī tad, ja pulss ir normāls? Laikam jau.......

6

Betaloc ZOK nedrīkst strauji pārtraukt lietot, deva jāsamazina pakāpeniski. Ja pārtrauc strauji, tad sirds lec kā negudra