1

Tēma: Kājas :D

Ehh, viss bija labi, līdz man sāka sāpēt kāja. Panikas lēkmes šad tad piemeklē dēļ kājas un atkal jau nav miera big_smile
Nezinu ko darīt, liekas ka kkur nospiež nerviņu, tirpst, sāp un skudriņu sajūta hmm Ehh,  guļus stāvoklī tikai big_smile Varbūt kādam vēl tā ir, varbūt var padalīties .. Pie doka jau kādu gadu neesmu bijusi, ja nebūs nekādu jūsu stāstiņu, būs jādodas pie dokiņa! smile)

2

Re: Kājas :D

Es teiktu, ka vaina mugurā. Nospiež kaut ko.

3

Mileedija rakstīja:

Es teiktu, ka vaina mugurā. Nospiež kaut ko.

Man ir tā spondiloze, es domāju ka varētu būt no tā

4

Ir jāvingro.

5

Man tas pats ar kreiso kaju, nespeju atrast vinai vietu, dedzina, tirpst un velkosa sajuta. Ari spondiloze man ir.

6

Bija tādas sāpes kāju lejasdaļā, ka likās, ka vēnas plīst pušu. Plus vēl arī visa tipšana un sāpes. Es pat pie flebologa pa 40 eur aizskrēju, jo sabijos, ka trombs. USG parādīja, ka viss ok un ārsts teica, ka iespējams nervs nospiests. Bet tad jātaisa muguras luejasdaļas RTG, jo parasti tur nospiežas, tieši lejasdaļā, un atdod sāpes uz kājām.

7

simucis18 rakstīja:

Man tas pats ar kreiso kaju, nespeju atrast vinai vietu, dedzina, tirpst un velkosa sajuta. Ari spondiloze man ir.

Esi pie doka bijusi ? un ilgi Tev taa sap?

8

music rakstīja:

Bija tādas sāpes kāju lejasdaļā, ka likās, ka vēnas plīst pušu. Plus vēl arī visa tipšana un sāpes. Es pat pie flebologa pa 40 eur aizskrēju, jo sabijos, ka trombs. USG parādīja, ka viss ok un ārsts teica, ka iespējams nervs nospiests. Bet tad jātaisa muguras luejasdaļas RTG, jo parasti tur nospiežas, tieši lejasdaļā, un atdod sāpes uz kājām.

Pladies par info, bus jaaizbrauc pie doka lai ja nu kas paskatas un iedod man nosūtijumu smile

9

Es ari gribeju skriet pie flebaloga, jo domaju ka veenu varikoze. Sapes pargaja un nekur neaizbraucu, rentgena paradija mugurkaula

deformaciju, 5 gradu lenka izliekumu lejasdaljaa, un arste teica ka visdrizak kkas nozpiez uz nervu, tapec taa kaja sap. Domaju jau taisit CT, lai zinatu vai tiesam nospiez.

Sapes un nemierigo kaju sajuta pargaja, skudrinju sajuta man ir visu laiku kaju pirkstos, nepariet, a tirpst tad, ja sakrustoju kajas vai kkaadaa cita pozaa, kad sezu.

10

Man arī itkā pāriet, un sāp tikai tad kad ilgi guļu vienā pozā, a tā ikdienā nesāp smile