1 801

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Oi, vakar tāds karstuma vilnis bija. Sėžu un pēkšņu viss iekšā svilst  - kunģis, barības vads, galvā džinkst. Un dīvainākais, ka spiediens bija normāls. Es gan minūti pēc karstuma viļņa beigām to mērīju. Šorīt ar tāds viegls karstuma vilnīts bija. Kādam arī tā ir?

1 802

Man apnika tā konstantā nerealitāte un panika, izdomāju aiziet pie ārsta pārbaudīties, aizgāju pie neirologa, tur viss ok, bet nosūtīja pie psihiatra, visu izrunājām, izčekoja manu vēsturi un izmeklējumu rezultātus, nozīmēja man Fluoksetīnu (0,02g), Fluanxolu (0,5mg, 1/4tablete 3x dienā) un leksotanīlu (bet to tikai ja ļoti vajag un ir kaut kāda trauksme/panika ar kuru nevar tikt galā)

1 803

Es arī šodien izdomāju,ka jāpārbaudās...Psihiatrs mani atšuva(jo viņiem jāreģistrē vizīte) un teica lai griežos pie psihoterapeita.Tā nu pēc 5 dienām cerams uzzināšu ko  jaunu...kādu risinājumu.

1 804

seja rakstīja:

Es arī šodien izdomāju,ka jāpārbaudās...Psihiatrs mani atšuva(jo viņiem jāreģistrē vizīte) un teica lai griežos pie psihoterapeita.Tā nu pēc 5 dienām cerams uzzināšu ko  jaunu...kādu risinājumu.

jā, tajā brīdī, kad nosaka diagnozi paliek daudz vieglāk, vismaz zinu, ka fiziski nekas nekaiš

1 805

ahhh šodien mokos ar briesmīgajiem pārsitieniem-kūleņiem hmm hmm vakar uz aizvakar man dūa sirds rajona,aizgāju uz homeopātisko aptieku man tur iedeva pilienus un tabletes lai palietoju, šodien vairs nedūra bet nu uz vakaru sirds šad tad uzmet kūleni. Un nu nesaprotu vai tas nozīme ka paliek sliktāk vai kāaa !!!?

Kāds ārsts jums ir skaidrojis no kā un kā veidojas ties stūlbie pārsitieni jeb kūleņi tādiem kā mums kam ir VD? pukst pukst  tad partraukums un tad ka divi puksti vienlaicīgi hmm  tiiik riebiigi..

1 806

Man kūleņi bija parasti, kad sanervozējos pa daudz. Tad dzēru Korvalolu un palīdzēja.

1 807

Kaut kas tāds ar sirdi gan nav bijis...Ir bijis tā,ka liekās ,ka sirds pa muti izlīdīs un šī sajūta - ka pēdējās minūtes palikušas dzīvot....Pēdējā laikā gan tāds nekas vairs tik traki neuznāk,bet šī baiļu sajūta un dūrieni sirds rajonā gan vēl ir. Sāku uztraukties par ko citu : Pēdējās dienas visādas stulbības prātā nāk - no sērijas : dzīvei nav jēgas,naudas par maz un vispār kam es esmu vajadzīgs....laikam jāiet paskriet ,tad varbūt šis stulbums pazudīs no galvas,jo nav tak īstenībā tik traki !  smile

1 808

Bļāviens šodien ar vēl kūleņo, dzeru 3x dienā no homeopātiskās aptiekas pirktos sirds pilienus bet nešķiet ka līdz, sāku pat novērot ka kūleņi ir bišku pēc tā kā viņus iedzeru, pēc ēšana, tad ja tieku kādā telpā kur drūzama vai tad kad ir stresaina situācija. Bļiiiin kā lai no tā tiek ātrāk vaļā....

Veljoprojām gribu lai kāds man izskaidro kā rodas pārsitieni.. kūleņi, kas tur iekšā nočakarējās ka tā notiek

1 809

Pulss cik taustu ar ir normāls, sirds ar normāli pukst, bet jā brīžiem vnk uzmet to stūlbo kūleni kurš ir tik preetiigs

1 810

Kate
tad nedzer tās zāles, ja tev liekas, ka no viņām ir kūleņi. Iedzer parasto balderiāni vai Korvalolu.

1 811

kate
Tevis minētie kūleņi, visticamāk, ir ekstrasistoles, Par tām vairāk vari palasīt internetā, bet nu mēģinot atstāstīt kardiologa teikto tas ir tā, Tava sirsniņa pumpē asinis, to jau Tu zini, bet kaut kādā mirklī organisms (pareizāk sakot nervu sistēma, kas tieši atbildīga par visām Vd izpausmēm) nolemj, ja nākošo sirds pukstu sirds negrasās veikt un asinis sirdī iepumpē nevis sirds, bet sistēmas, it kā ar domu, glābt dzīvību, lai gan sirds protams nav grasījusies apstāties un tanī mirklī Tu to kūleni izjūti, jo asinis sirdī ieplūst nevis par ierasto ceļu, bet no apakšas, tad sirds protams savu sirdspukstu neveic, jo to jau veikusi simpātiskā nervu sistēma. Šādi te gļuki no organisma puses nekādā ziņā neliecina par to, ka ar sirdi kaut kas nav kārtībā, un ekstrasistoles laiku pa laikam piemeklē ikvienu (kaut vai treniņa nolūkā, jo organisms tā pat kā zaldāts, ik pa laikam, pārbauda savas pašsaglabāšanās un glābšanas iespējas, ja karalis - tas ir SIRDS, "kristu", jeb vienkārši izsakoties - kaut kāda iemesla pēc neveiktu asins iepumpēšanu. Vienkārši cilvēki, kas nesirgst ar VD, ekstrasistoli parasti nejūt, vai arī, ja jūt, nepievērš tam uzmanību. Bet mēs VDistoniķi esam krietni jūtīgāki uz jebko. Nepārdzīvo, ja sirds ir pārbaudīta un tā ir parastā ekstrasistole, viss kārtībā - tie ir tikai VD jociņi.

1 812

Tā aptiekāre teica ka tie ir vnk kā sirds vitamīni kas neko sliktu nevar nodarīt pat ja tev ar sirdi itkā viss ok , un kā nekā homeopātiskās, Teica lai dzeru mēnesi big_smile Bet nu pamēģināšu rīt izlaist paskatīšos kā būs. Bet tā esu sabesījusies ka šitais murgs atkal ir klāt, bet nu jā pēdējās nedēļas dzīvoju kā psihā - laikam jau tāpēc tgt nāk virsū šitie nelabumi.Nezinu kā tgt dzīvot tuēt mājās un atpūsties vai iet dzīvē neskatoties uz to !!?

1 813

Woww Kitija, Paldies !!! Tagat vismaz es izprotu kas tajā mirklī notiek. iepriekš  domāju ka sirdij vnk netiek piegādātas asinis un tad vis tekā pamirst līdz kkadm brīdim kad atkal vis kkā nezin kā sāk darboties. Jā visas reizes kad bīju pie kardiologa un gimenes ārsta teica ka viss esot kārtībā, pēdējā kardigramā gan uzrādījās ka sirsniņa bišku nogurusi, lika padzert mildronātu, bet nu tad arī bīju baigi sagrābusies darbus tekā par to tad nebrīnījos.

1 814

Sveiki. Nu tā varu padalīties kas man  izauca slikto pašsajūtu. Izrādās slikti bij jo bija asinspiediens 150/100 un pulss 120. Un tas viss no problēmām ar mugurkaulu. Tā kā nekāda VD man nemaz nav, bet sliktā pašsajūta no mugurkaula kuru nevienam ārstam nebija ienācis prātā pārbaudīt. Tik lika diagnozi VD. Tagad mani pat māc šaubas vai tāda VD maz ir, vai tikai tā tiek uzstādīta kad ārsti negrib izmeklēt cilvēku. sad

1 815

Angel
Jā es wri jau sāku tā domāt,jo man arī sāp mugura ļoti.
Kas tieši tev ir ar muguru?

1 816

Man tik tagad visas pārbaudes būs. Kamēr pieraksti. Vispār ir skolioze kura līdz šim par sevi nav devusi ne ziņas, bet tagad kautkur lāpstiņu rajonā - virs tām ir sāpes. Jāizmeklē mugirkauls - jātaisa kompjūtertomogrāfija un jāizmeklē asinsvadi, jo no mugurkaula problēmām var būt ka tie tiek nospiesti. Tā kā kā izrādās nav VD man pie vainas sliktai pašsajūtai. Vieglāk tik bija uz to novelt nekā izmeklēt. sad

1 817

Man pagājušogad vispār tā mugura sāpēja ka nedēļu piecelties nevarēju. Nozīmēja rengenu, smērītes. Daktere ātrajos pateica ka rengenā nemaz nerezēs tās problēmas ar mugurkaulu ka jātaisa esot kompjūtertomogrāfija.

1 818

Bac atkal kreņķis,šodien biju veikalā,un pēkšņi likās ka plaukti peld kustas biidas,palika arī uzreiz mīkstās kājas.
Kas tie vēl par brīnumiem?
A ja nu sirds tā bija?! Tfu tfu tfu.

1 819

Ko,lai dara,izskiros ar draudzeni,nenormali padzivoju sad

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 820

iveta
Man arī ir bijusi tāda sajūta, ka apkārtējais "aizpeld", neko, uz mirkli sastresojos, bet saprotu jau, ka VD atkal uzdarbojas.
Siikaizs
Ej ārā, tiecies ar draugiem, sporto un vakarā raudi spilvenā. Neļauj sev visu laiku par to domāt, taču atļauj sev izsāpēt zaudējumu.

Šodien ir riktīgā diena, visu dienu tik uz miegu velk, elpa trūkst, galva reibst, krūtīs spiež, bet nu vismaz nav panikas par visu to, jo tas ir piedzīvots jau miljons reižu.