1 781

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Eh,šodien ne pa jokam sabijos,bija parsitieni un pēc viņiem pēc katra parsitiena ātrs pulss vai tā kādam ir bijis,kāpēc taa?

Kristap,kas tev ar jostas vietu?man jostas vieta ļoti sāp:(

1 782

Man tā ir bijis.

1 783

Music,tev bija ka aatraak aizskrien sirds uzreiz?
Kaa juuties tajos briizhos?
Fuj sodien riebiigi,staveju un nez no kaa sajutu kaut kadu riebigu sajuutu un parsitienus un uzreiz taustiju pulsu,un bija pauze aatrs pulss parsitiens vai kas eh bail sad

1 784

Iveta
Parasti man ir pārsitiens, tāds kā kūlenis un tad paskrien bik sirds. Bet iespējams, ka tas ir no bailēm, tā skriešana.

1 785

man tā skriešana vienmēr ir pēc tā pārsitiena un tad bailes klāt jeb es to saucu par panikas lēkmi. Šobrīd dzeru AD un kūleņi nejūtas pat, ja ir. Nekas neskrien. Ceru, ka līdzēs šie AD un pie šīm sajūtām vairs neatgriezīšos.

1 786

Mileedija
Kādus AD lieto? Kad sajuti efektu? Kādi blakusefekti bija un cik ilgi?

1 787

music
Nu, Tu esi apmierināta ar saviem jaunajiem AD? Kā ar blaknēm? Kā sirsniņa jūtās?

Mileedija
pēc tā pārsitiena un tad bailes klāt jeb es to saucu par panikas lēkmi.
Pa manam, tā nav PL, jebšu es tas ko es piedzīvoju pēc katras ekstrasistoles ir pupu mizas salīdzinājumā ar īstu PL, kura (tpu tpu tpu) man nav bijusi jau labu laiku.

Starp citu, arī ekstrasistoles jau pāris nedēļas nav bijušas, nu labi, viena bija, divu nedēļu laikā. Vispār pēdējo nedēļu jūtos tiešām labi, aizdomīgi, bet laba pašsajūta man sakrīt ar laiku kad ir daudz darbu.... Varbūt vairāk jāsāk strādāt?!

1 788

Kitija
AD laikam labi. Pilnīgi visas sajūtas riebīgās nav izzudušas, bet iespējams, ka tā pulsācija ausīs ir no muguras un sprandas. Ar miegu man ir kā nu kuro dienu. Bērns atkal slims pēc 3 dienām dārziņā. Atkal pusnegulētas naktis sad Bet kopumā jūtos daudz daudz labāk wink

1 789

music
Super! Nu redzi, daudziem AD vien nosaukums ir biedējošs, bet, ja cilvēkam ir izjaukta ķīmija smadzenēs, tad reizēm var palīdzēt tikai AD. Man prieks par Tevi. Kā Tev ar apetīti? Kas mazajam, nepatīk b/d?

1 790

Kitija. Ar apetīti viss ok. Pat dažreiz pārāk ok smile Tad cenšos ābolus grauzt, lai kg nenāk klāt strauji big_smile
Mazajam nav nekas pret dārziņu, tikai ja mamma sēdētu blakus big_smile

1 791

Music
Es dzeru cipramil, nekādu blakņu nav. Dzeru, jau trešo nedėļu. Starp citu, kad dzēru Rexetin, man arī bija viss bez blaknēm. Jo papildus dzėru fluanxolu un lorafen.
Kitija
Nu man jau tās bailes nepatīk un sākas no tā panika, kur nu likties, ko darīt, zvani ātrajiem un vispār kukū iestājas smile

1 792

iveta rakstīja:

Eh,šodien ne pa jokam sabijos,bija parsitieni un pēc viņiem pēc katra parsitiena ātrs pulss vai tā kādam ir bijis,kāpēc taa?

Kristap,kas tev ar jostas vietu?man jostas vieta ļoti sāp:(

Tur jau ta lieta ka nezinu. Ir brīži kad kustēt grūti,sēdēt grūti.  Kad noliecu galvu uz priekšu lai pastieptu muguras muskulus jostā savelk muskuļus ar sāpi.  Ir kad sezot ciskas vilkt sak. Labi ir tikai guļus un taisni stāvus.

1 793

Pastāstīšu par saviem "uzlabojumiem"
Esmu priecīga,ka jūtos gana labi un komfortabli,un to visu vēl apstiprināja EEG,kuru taisiju atkārtoti,pēc zāļu lietošanas-IR BŪTISKI UZLABOJUMI smile

1 794

Eglekrista
Kas tev bija pirms tam eeg?
Es tagad baidos jo dabūju rezultātus,bet ārsts tikai 20datumaa,a no tiem rezultātiem neko jau nevar saprast:(

1 795 Izmainīja iveta (2014-10-06 18:17:08)

Re ku mans rezultātsEeg dezorganizéta.Virs muguréjiem rajoniem reģistrējas alfa aktivitāte,9-11sv/s.
Difūzi reģistrējas nosmaiļota beta aktivitāte.
Difūzi reģistrējas teta viļņi 4-7sv/s,izteiktāki virs TC rajoniem dxt.et sin.
Fona eeg,izteiktāk fotostimulācijas,hiperventilācijas ietekmē reģistrējas atkārtoti alfa-teta viļņu paroksizmi.
Hiperventilācijas ietekmē brīžiem alfa-teta-delta-nosmaiļotu potenciālu paroksizmi,izteiktāki virs temporāliem rajoniem.
Slēdziens.
Eeg ar difūzām mérenām izmaiņām-alfa, nosmaiļotas beta,teta aktivitātes veidā,ar alfa -teta viļņu paroksizmiem,ar alfa-teta-delta-nosmaiļotu potenciālu paroksizmiem,kas hiperventilācijas ietekmē ir izteiktāki virs temporāliem rajoniem.
Epileptiformas izmaiņas nereģistré.
Eh bail tagad.

1 796

Es taisiju 1.5 gadu atpakaļ tad bija redzams ka nāk panikas lēkmes un visādi sliktumi,,,,Dzēruzāles un tagad ir būtiski uzlabojumi EEG,un kā jau teicu -jūtos ļoti labi.

1 797

Eglekrista kādad zāles dzer? AD?

1 798

Fluanol un Cipraleks

1 799

Jā... Man AD arī pagaidām vismaz palīdz smile Bez tiem bija galīgi bēdīga bilde.

1 800

Man pēdējā laikā liekas,ka esmu slims,liekas ka būtu augsta temperatūra,nieres sāp,galvā ik pa laikam ieduras utt.

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.