Re: Simptomu saraksts (papildināms)
Inga,paldies par uzmindrinosiem vardiem..eh slikti guleju aizmigt nevareejy kaa noguljos taa parsitieni,un elpa trukst..un ta sajuta ka visur juuti sirsninju..veeders pat cilaajaas..
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)
Lapas Atpakaļ 1 … 7 8 9 10 11 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Inga,paldies par uzmindrinosiem vardiem..eh slikti guleju aizmigt nevareejy kaa noguljos taa parsitieni,un elpa trukst..un ta sajuta ka visur juuti sirsninju..veeders pat cilaajaas..
Tiesi tapat man bija divas naktis, tiklidz apgulos taa viss slikti, bet tad sapratu ka tas ir iedomas ja jau paliek tiesi slikti kad gulet jajiet un lidz ar to vairak taa nav kad gulet eju ![]()
Eh,kad beidzot viss nostabilizeesies,gribu kaa agrak lai ir viss ok...
Nu jā,bija durstoša spiedoša sajūta,šodien bija dažas reizes tāda sajūta,ka takā iedzeļ sirdī,līdzīgi takā ar adatu iedurtu nu kaut kā tā..un tagad atkal sajutu pārsitienus un likās ka sāp zem kreisās puses ribām..tas laikam bija kkur pie VD simptomiem,ka dur zem ribas..ai besī pilnīgi šitas viss..cik var mocīties..iešu otrdien uz Eho kardiogr.tad jau redzēs kā tur izskatīsies,ja viss būs ok,iešu pie psihiatra.
Man kaut kā sākumā palīdzēja Magnijs b6,bet tagad jau es vairs nesaprotu vai viņs man kko dod un ir debīlas bailes pārtraukt viņu lietot,jo tad moš būs trakāk..vel sāku vnk vitamīnus dzert,tur jau ar laikam magnijs klāt..Laikam jau man tagad tik tā iedoma tāda,ka pārtraukšu magniju dzert un būs sliktāk..
A kadu tu magniju b6 lieto nu kadas firmas ? jo man izbriina ka tu dzer pa 1 tabletei diena
es lietoju to jauno ko reklamee magnijs b6 premim , un tur uz pakas itka rakstits dzert no 3- vai 2 lidz 4 tabletem diena , es dzeru 3 .. tgt bisk sabijos mos esu kko ne taa izlasiijusi
ja ja ka jau teicu lielie prieki beidzas tgt sezu darba te tas pretigais mitri vesais gais un jutu jau ka atkal nak virsu NIKJI, bet ceru ka tas no taa ka man sodien loti sportiska diena bija ![]()
Kate!Nu man prieks par Tevi! Pajautā ārstam cik ilgi drīskt lietot un cik ilgi jātaisa pārtraukums...jo to es īsti nesaprotu..Tu pa vienai ampulai vakarā lieto vai vairākas ampulas?es dzēru pa vienai un ģimenes ārste teica,ka it kā parasti mēnesi skaitoties tas kurss,a ko pēc tam darīt nezinu...varbūt nekas nebūtu ja dzertu vairākus mēnešus..Es jau 3 dienas nedzeru magniju nezinu kā būs,apnīk jau,ka jādzer viņš un ka no tā tik ļoti atkarīgs...rīt no rīta man eho kardiogr...
sis bija tas teksts ko ieprieks gribeju citet teka tam nepiervers uzmaniibu ![]()
Man arī bija tas pats magnijs b6 premium,tikai ampulās šķidrā veidā,dzēru pa vienai ampulai vakarā..viņu atšķaida ar pusglāzi ūdens..šķidrais laikam ātrāk iedarbojas..nezinu īsti..bet instrukcijā arī bija rakstīts pa 2-3 ampulām dienā,bet tas laikam tad ja ir magnija deficīts organismā,ja nav tad tādai kā profilaksei pa vienai..bet Tu moš pakonsultējies ar ārstu,es īsti nezinu kā pareizi jādara..katrā ziņā neko jau pārdozēt nevar,jo liekais izčurājas ārā.
Atkal esmu sabijusies,ko dariit...vai kadam bija tiesi taa ,ka apgulies miedz ciet un liekas pulss staajas,un ja pieliek pirkstu pie kakla pulsa,tad tiesam liekas,ka staajas,un pec tas sajutas uzreiz seko paatrinaata sirdsdarbiiba..man loti loti bail..vakar ka apgulos taa jaceljas seedus un taa vairaakas reizes...
Nu man bija parsitieni, sirds cauri visam dauzijas, pie uztraukumiem vel stirprak! Bet man bija taa, ka migu ciet likas nejau ka sirds stajas, bet ka elpa stajas.
Eh,a man taa bija,un ne pirmo reizi jau..loooti bail tagad..
Sveiki visiem,nu man ir pamatigs izmisums,gaju no veikala,pekshnji raibs gar aciim un mikstas kajas,un karstums izskreja cauri loti bailigi palika..kas tas bija aarprac tagad viss garigais uz nulles..
Sveiki visiem,nu man ir pamatigs izmisums,gaju no veikala,pekshnji raibs gar aciim un mikstas kajas,un karstums izskreja cauri loti bailigi palika..kas tas bija aarprac tagad viss garigais uz nulles..
Nesatraucies,tā bija parasta panikas lēkme..man agrāk arī tā bija,ka vnk sēdēju pie kompja un pēkšņi ne no šā ne no tā viss melns gar acīm,galva sareiba,likās visu savilka,nemāku pat izstāstīt to sajūtu,bet knapi aizskrēju pēc lēkmes zāles un bija ok,pēc tam kad jautāju psihiatram vai tā var būt,viņš teica ka jā..Agrāk jau man principā tikai tā bija,ka nebija visādas sliktas pašsajūtas,bet momentālas lēkmes,pirmsģīboņa sajūtas..Takā domāju,ka uztraukumam nav pamata..Tu lieto kādas normālas zāles?Tev ir tik daudz sūdzības,droši vien ne vairāk kā citiem,bet tomēr Tevi tai VD visu laiku izdodas sabiedēt...varbūt aizej pie psihiatra,lai izraksta normālu antidepresantu...es starp citu tā arī darīšu,nafig mocīties šitā visu laiku,tā tak nav dzīve..nevajag ņemt galvā to ko saka par tām zālēm,un to ka jācīnās pašam,ja ir ļoti grūti,tad vajag palīdzību ar zālēm,ne jau visi var sevi saturēt grožos paši..Takā nemoki sevi un apmeklē psihoterapeitu vai psihiatru,painteresējies kurš labāks Tavā pilsētā..es agrāk kad dzēru zāles jutos tomēr kā cilvēks..
Es lietoju betaloku un homeopatiju..agrak dzeru lexotanilu un xanaxu un adaptolu bet sabeidzaas kungis sagasja griistee tapec pargaju uz homeopatiju...eh,izmisums liels jo gribaas normaali dziivot..tagad veel saaka ribu rajonaa apaksaa kusteeties,triicinaaties kaut kas,vaaaaa...
Es lietoju betaloku un homeopatiju..agrak dzeru lexotanilu un xanaxu un adaptolu bet sabeidzaas kungis sagasja griistee tapec pargaju uz homeopatiju...eh,izmisums liels jo gribaas normaali dziivot..tagad veel saaka ribu rajonaa apaksaa kusteeties,triicinaaties kaut kas,vaaaaa...
Tā tricināšanās jau man liekas arī ir no nerviem..man arī ir tā bijis,ka liekas,ka kkas kustās apakšā,tricinās..
Sodien atkal sap galva,gribeju izmerit asinsspiedienu,nekas nesanaaca,kaa saspieda man roku taa viss aaaaaiziet pulss vairaak kaa simts,noraavu nost...
Sodien atkal sap galva,gribeju izmerit asinsspiedienu,nekas nesanaaca,kaa saspieda man roku taa viss aaaaaiziet pulss vairaak kaa simts,noraavu nost...
VArbūt kkā var apvienot kādas zāles kas aizsargā kunģi un lietot stiprākus antidepresantus..nevajag šitā mocīties.
Man arī ir tā tricināšanās vai tiki zem ribām,tagad man kaut kāds diskomforts labajā sānā, visu laiku domāju ka aknas streiko varbūt,bailes par to.
Man arī labajā sānā tieši tur mēdz būt tāds kā nejūtīgs, jocīgs. Nervi, nervi...
A man bieži liekās kreisais sāns zem ribām,vai pie ribām tāds kā savilkts,sāpīgs.
Man vakar uznaca vakara slaapes, visu laiku dzeru, nevareju atdzerties, taka butu tuksnesi un dzertu udeni, tikai man nelidz. Saku uztraukties uzreiz, ja nu ta paliks, un naksies visu laiku ar udeni sedet ![]()
Pamodos tikko, protams, pa to visu nakti murgoju, kkaa zemapzinja vrb palika, izdzeru glazi udeni un atkal gribas udeni - vai tiesam taa ir vai tikai iedomas ka tjipa slapst?! Neiztureju, lai nesaktos panika, izdzeru pustabletiti ![]()
Man vakar uznaca vakara slaapes, visu laiku dzeru, nevareju atdzerties, taka butu tuksnesi un dzertu udeni, tikai man nelidz. Saku uztraukties uzreiz, ja nu ta paliks, un naksies visu laiku ar udeni sedet
Pamodos tikko, protams, pa to visu nakti murgoju, kkaa zemapzinja vrb palika, izdzeru glazi udeni un atkal gribas udeni - vai tiesam taa ir vai tikai iedomas ka tjipa slapst?! Neiztureju, lai nesaktos panika, izdzeru pustabletiti
Droši vien ka tas ir normāli,vnk kaltē Tev un viss..vajag visu dienu pa biškim dzert..varbūt kko sāļāku ēdi..es domāju,ka tur nav ko satraukties.
Lapas Atpakaļ 1 … 7 8 9 10 11 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)