1 601

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Kitija,
Paldies.
Es pienu tik biki pie kafijas no rīta.

1 602

Es arī esmu bijusi pie Norko.
Man viņa pavilka pa ādu ar zīmuli un man ļoti sarkanās ilgi neparejosas svītras palika vinja saka ka tas ir ja ir jūtīga vegetstiva sistēma.
Un teica,ka mani varētu viņa ņemt uz lekcijām jo man ir loooti daudz veg dist simptomi. Tā vina teica.

1 603

Tieši salasījos Jūsu labās atsauksmes par viņu un gribas aiziet un normālu attieksmi saņemt, nevis kā ar manu tagadējo dr... Kad teicu par pārsitieniem ciņš mierīgā tonī man atbildēja, ka nudien nezin vai manā situācijā man nebūtu jāuztraucas par viņiem vai tomēr būtu. Normāla atbilde, vai ne?! Tieši tas, kas distoniķim vajadzīgs. sad Tāpēc gribas aiziet pie daktera, kas būtu nedaudz iejūtīgāks...

1 604

Njaa man arī ir gadījušies visādi dakteri,ka es asaras pēc tam sad

1 605

Es labāk nēeju pie ārstiem,mazāk zini,labak dzīvo,izmetat no galvas to mēslu,aizejat pie kādas dziednieces,es biju pie vienas labas,Liezerē,ārstē ar zāļu tējam,efekts labs!

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 606

Biju pie 7dziedniekiem nulle!!!

1 607

iveta
Es biju pie vienas, no kuras tiešām bija efekts.
Bet par ārstiem taisnība, man arī ir gadījies tikt pie tādiem, pēc kuriem ilgi nevaru savākties, ir pat reāli bijuši gadījumi kad vajadzētu vērsties MADEKI.

1 608

Siikaizs rakstīja:

Es labāk nēeju pie ārstiem,mazāk zini,labak dzīvo,izmetat no galvas to mēslu,aizejat pie kādas dziednieces,es biju pie vienas labas,Liezerē,ārstē ar zāļu tējam,efekts labs!

Sorry. Man izņemot VD ir vēl arī sirds kaite, ar kuru arī iešu pie cita dr.!!! To no galvas nu nekādi nevaru izmest!

1 609

music rakstīja:
Siikaizs rakstīja:

Sorry. Man izņemot VD ir vēl arī sirds kaite, ar kuru arī iešu pie cita dr.!!! To no galvas nu nekādi nevaru izmest!

Āa,nu tad ir cita lieta! Kas tev sirdij? sad

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 610

Mirdzaritmija nez no kurienes uzradās sad Tagad ar zālēm ārstēju.

1 611

Saķēru no bērna tomēr arī vīrusu. Dikti slikti jūtos. Nezinu pat ko drīkstu dzert ar to savu sirdi. Jo visi bronhiālie balzāmi utt ir ar alko, ko man kategoriski nedrīkst. Šodien sēžu uz Decatylen. Bet ja temperatūra piemetīsies nezinu ko dzert. Rīt vēl uz Biķerniekiem plānojam braukt, cerams, ka nenolikšos galīgi sad

1 612

music
Ingvers+citrons+medus šitādu cik vien stipru visu nakti dzer un man parasti no rīta brīnumi, ka jūtos labi. Veseļojies!
Vispār visi/visas te agri atklājušas slimošanas sezonu. Vitamīni jāuzņem vairāk. Man joprojām iet dzērveņu/avenu/upeņu smūtiji+cidoniju sullas+brūklenes. Tūlīt metīšos virsū bišu maizei un ziedputekšņiem.

1 613

Kitija
Paldies wink Bet nakti plānoju pagulēt (cik nu iespējams ar slimu bērnu ) smile Bet no rīta būs tā tējiņa jāiedzer wink

1 614

Ar to ingveru uzmanīgi. Labs pat ļoti, bet sirdsdarbība paliek ātrāka no tā.

1 615

Mileedija
Paldies. Man tieši bija aizdoma par to ingveru wink

1 616

Music,
Vienu tėjiņu noteikti var. Daudz nevajag.

1 617

Labāk jau atteikšos no produktiem, kas var sirdsdarbību ietekmēt wink Kaut kā baidos...

1 618

Mileedija
Tiešām? Es nezināju, ka ingvers paātrina sirds darbību. Es to dzeru regulāri un kad slimoju tad termosā blakus pie gultas un tiklīdz pamostos, izdzeru pa krūzei.
music
Kā ir pašsajūta šodien?

1 619

Kitija
Jā. Ir tāda lieta tam ingveram. Tā pat kā asajiem pipariem. Viņi iekšas it kā uzkarsė. Un pa daudz sadzeroties var riktīgi skrejošo sirdi dabūt. Labāk vienu krūzīti norīta iedzert un miers.

1 620

Visu laiku liekas,ka kaut kas plaušās ir,spiedīga sajūta utt sad