141

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

ar vienu reizi nepalīdzēja arī man. Padzer vismaz nedēļu 2x dienā. Q

142

man ar pedejas 2nedelas baigi uzdarbojas parsitieni bija kadu laiku miers bet nu atkal .. bet ticu ka tas atkal no ta ka baigi nostresojos vairakas dienas ...

Ingaa ... sodien ar nopirku magniju b6 premium tad nu no ritdienas meginasu un skatisos ka bus ar mani .. un par to mitro slapjo pretiigo gaisu varu tev ar piekrist .. man tads vislaik ir darbaa un lidz arto darba loti biezi ir parsitieni .. kad bija 2nedelas atvalinajums un sedeju majas nebija ne1 parsitiena .. tik nesaprotu kapec tas ta ir vai saistiba ar nerviem vai kaa hmm  teici ka tev ir tada ka spiedosa durstosa sajuta .. zini man ar sonakt tada bija .. bet ta divaini miega nevareju saprast vai sap mugura kreisaja puse vai sirds .. jo dazreiz kad ir savilkta mugura ar skiet uzreiz ka sirdi duras

ahh gribas aiziet pie kada laba kardiologa .. paklausiities vinu viedokli jo ticu ka tad man bus miers uz ilgu laiku ja vien nepateiks ko biedeejosu . jo sitas mokas apnikusas ka parsitieni ta garastavoklis uz nulles viss cakarejas gan sevi gan apkart ar cilvekiem . vasara tomer nak gribas vismaz tad normali padziivot

143

Ah Kate,kaa es tevi saprotu man ir tiesi tapat,kaa sajutu parsitienu taa diena sabojaata,visu laiku bail,man pedejaa laikaa sap mugura loti,un spranda,un prieksaa ribas sap gan pa vidu spiezh,gan kreisajaa pusee..ah nu ko lai dara

144

Nu jā,bija durstoša spiedoša sajūta,šodien bija dažas reizes tāda sajūta,ka takā iedzeļ sirdī,līdzīgi takā ar adatu iedurtu nu kaut kā tā..un tagad atkal sajutu pārsitienus un likās ka sāp zem kreisās puses ribām..tas laikam bija kkur pie VD simptomiem,ka dur zem ribas..ai besī pilnīgi šitas viss..cik var mocīties..iešu otrdien uz Eho kardiogr.tad jau redzēs kā tur izskatīsies,ja viss būs ok,iešu pie psihiatra.
Man kaut kā sākumā palīdzēja Magnijs b6,bet tagad jau es vairs nesaprotu vai viņs man kko dod un ir debīlas bailes pārtraukt viņu lietot,jo tad moš būs trakāk..vel sāku vnk vitamīnus dzert,tur jau ar laikam magnijs klāt..Laikam jau man tagad tik tā iedoma tāda,ka pārtraukšu magniju dzert un būs sliktāk..

Sirsnīgā. . .

145

Man arī ir problēmas ar muguru,sāp gan lejas daļā,gan lāpstiņās un vel kakla daļa savilkta (taisnais kakls laikam saucās) Takā it kā varētu būt no muguras kāda sāpe uz sirdi vai zem ribām,bet kurš lai to ieskaidro VD slimniekam... sad

Sirsnīgā. . .

146

To Magniju B6 labāk dzert uz nakti,tas laikam tāpēc ka viņš palīdz muskuļiem atbrīvoties...

Sirsnīgā. . .

147

Vai kādam ir tā ka ir tie pārsitieni un tad brīžiem liekas,ka kaklā tāds kā karstums novirmo,nezinu vai pārsitiena brīdī vai pēc tam,bet reizēm jūtu tādu sajūtu..:(

Sirsnīgā. . .

148

nu inga ir man ar kakla jociga sajuta pie parsitieniem gruti pateikt kada jo taja bridi tik koncentrejos uz sirdi , bet tads ka kamols + karstuma vilnji un pectam drebuli ...

ja un par magniju teicu ka ar saksu vinju dzert tiesam neziinu vai ta ir vnk apstaklu sakritiiba, nemelosu un ceru ka ta tiesam turpinaasies,  (ieprieks man bija tas periods ka katru dienu bija parsitieni rakstiju vel ... ) magniju saku dzert no 4dienas un man lidz saij diena tfu tfu tfu vsp nekas nav bijis un jutos vnk fantastiski .. pat pie ta ka manas brivdienas bija diezgan trakas vislaik kko darijos .. maz guleju un pati zinu ka ziemaa vsp pie tadam brivdienam butu gulejusi vel nakamas 3dienas un buutu slikti jau no parguruma vel.  Es loti ceru ka tgt pasakot to atkal vis nesaksies - jo ta jau parasti ir atliek tik iemineties big_smile  Var jau but ka sis ir atkal tas mierigais periods bez parsitieniem , vai vnk kermenis izjuut pavasari , jo gruti noticet ka magnijs tik atri butu ieadrbojies .. beet looti ceru , 5dien iesu pie arsta un ar pajautasu  par visu sitoo . vau teikt ka man bija fantastiskas 3 riivdienas bez visam taam cernjaam .. tadas dienas dod iedvesmu lai  sarositos un stradatu pie sevis

149

Kate!Nu man prieks par Tevi! Pajautā ārstam cik ilgi drīskt lietot un cik ilgi jātaisa pārtraukums...jo to es īsti nesaprotu..Tu pa vienai ampulai vakarā lieto vai vairākas ampulas?es dzēru pa vienai un ģimenes ārste teica,ka it kā parasti mēnesi skaitoties tas kurss,a ko pēc tam darīt nezinu...varbūt nekas nebūtu ja dzertu vairākus mēnešus..Es jau 3 dienas nedzeru magniju nezinu kā būs,apnīk jau,ka jādzer viņš un ka no tā tik ļoti atkarīgs...rīt no rīta man eho kardiogr...

Sirsnīgā. . .

150

Eho it kā viss ok.Maza novirze esot,bet tas neesot bīstami un varētu būt saistīts ar elpošanu un stresu.Tad es secinu ka VD rezultātā es nepareizi elpoju.Pārāk īsas izelpas un tas rada nelielas izmaiņas ritmos..Jo par to īso izelpu jau man vienreiz uzņemšanas nod. daktere teica...bet jauniem cilvēkiem tas esot normāli.

Sirsnīgā. . .

151

Sodien sakrenkeejos,tad uzkapu atri uz otro stavu un saka skriet sirsninja un saakaas paarsitieni viens pec otra,un vel joprojaam ik pa briidim parsit..vai kadam bija,ka vairaki parsitieni?un pec tam ta kaa gruti elpot?un vel sezu skatos tv un taa parsitaas ka pat nodrebu,kapec taa?

152

..aa un vel,man looti sap jostas vieta mugura,un lapstinjas un kakls savilkts,un prieksaa visut duraas un saap...

153

Pamēģini atslābināties,apgulies uz grīdas,kājas ceļos saliektas.vairākas reizes ieelpo (vēders paceļās) un gari un mierīgi izelpo (vēders ievelkās) pēc tam ceļos saliektas kājas pacel augšā un ar rokām turi ceļgalus,tā kādu brīdi paturi,pēc tam vienu kāju iztaisnotu otru saliektu turi ar vienu roku,tad tāpat otru kāju,tā vairākas reizes..tas palīdzēs atslābināt muguras lejas daļu..centies atslābināties...nostājies taisni,mierīgi paapļo plecus,sākumā vienu plecu uz priekšu paapļo,tad uz atpakaļu,tad otru tāpat,tad izpurini rokas,atslābini plecu daļu..vari notupties četrrāpus apsēdies takā uz papēžiem un noliecies uz priekšu,rokas var iztaisnoti var saliektas un galvu turēt virsū,plecus atslābini...ja ir kāds,palūdz lai tajā momentā paglāsta muguru..lai nedaudz pamasē..tas palīdzēs Tev atbrīvoties nedaudz..Starp citu...es nesen uzzināju tādu lietu...man radiniecei ar Vd,viņai šausmīgi mocīja sirds pārsitieni utml..nesen viņa sāka lietot tādu Magnerot,un viņai palīdzēja,beidzot sirds nomierinājusies..Varbūt Tev arī tādu vajag.Šodien aptiekā prasīju,viņš esot gan pie stresa gan tieši sirdsdarbībai,magnijs ar vel kko..pati vel neesmu mēģinājusi..Ar Tevi viss ir kārtībā!Nomierinies,drīz iesi čučēt,mierīgi dziļi elpo un viss būs kārtībā..Tev sirsniņa ir vesela,tā ir VD..nemoki sevi ar visādām stulbām domām!Elpošana ar pie VD taču uzdod savu.

Sirsnīgā. . .

154

Man šovakar sirsniņa satrakojās, pēc kāda pārtraukuma domāju,ka jāizmēra asinsspiediens,nu i sacīts darīts, izvilku savu glauno aparātu no skapja un mēru, parādās man 97/78, šoks, jūtu,kā sirsniņa skrien , pat kūleņo, tad pārmērīju pēc 5 min.parādīja 118/82, nu vairs nezinu,ko domāt. tik maza starpība tak ir bīstama, vai nē?es īsti to spiedienu neizprotu,bet satraukums bija pamatīgs par tiem skaitļiem.

155

118/82 jau ir pilnīgi normāls spiediens.....par ko tur satraukties?????
Un tas ka mūsu gadījumā viņš palēkā šur tur, tad ar nedomāju ka tur kas pārsteidzoš....
man gan bieži paaugstināts spiediens....un tas gan nav īpaši patecīgi, takā Tev jau nu gan ir tīri tā neko spiedieniņš:-))))))

156

Kā jauna diena tā jauns simptoms, naktī mocījos ar siekalu norīšana, sajūta,ka siekalas pa daudz un nespēj norīt un tā, ka kaklā vairogdziedzera rajonā kaut kas kašājas un kad rij siekalas ,tad liekas,kad iesprūst, un,protams,uzreiz jau domas klāt,ka nespēs norīt un vel aizrīsies un nosmaks.ir kas tāds piedzīvots?

157

nē, kas tāds nav, bet kas līdzīgs....un kā vienmēr tie jaunumi kā uzrodas tā pazūd, nevien ne nosmok, ne nomirst:-))))
Takā dzīvo vesela:-))))

158

paldies maija_a, bet sajūtas nav no tām labākajām, tik eju un riju tās siekalas un nesaprotu,kur tik daudz var rasties, murgs.

159

man siekalas daudz sarodas kad mēlē esmu iekodusi....varbūt nakti iekodi nemanot mēlē :-))))
man atkal bieži limfmegli gan sapamst un sāp....tas gan neko labu neliecina, jo cik saprotu ka tad ir kāds organisma iekaisums...kur un kāds nezinu, jo tai brīdī šķiet ka neslimoju......tā viņi man bieži sapamst, pasāp un pēc laika pāriet...dīvainīši mani:-))))
Vai kādam ar limfmezgli mēdz cimperlēties????

160

MAn šad tad arī ir kāds sāpīgs zem žokļiem.Varbūt vnk grib nākt kāda saaukstēšanās,limfi pacīnās un viss..es tā sevi mierinu un labāk dziļāk negribu iedziļināties.

Sirsnīgā. . .