1 521

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Ja? Es jau itkā nestresoju, tas vnk notiek. Esmu bez darba, jūtos labi. Nu labi mazliet stresss ir, ka nauda iet uz beigām un pabalsts tikai pēc mēneša.... Bet man kaut kā stresss par to mirdzaritmiju. Rīt iešu piekardioliga noprasīšu vēlreiz par šito

1 522

Uzjautā, bet bez holtera diez vai ko uzzināsi. Kardiogrammā mirdzaritmiju grūti noķert. Tāpēc jau tā ir mirdzaritmija. Mirgo. Nav visu laiku wink

1 523

Holtērā man tikai pātsitieni fiksēti tika. Divas reizes taisīja. Otrajā reizė neviens pārsitiens. No rītdienas sākšu dzert cipralex.

1 524

Kas tas tāds? AD? Man atkal miega traucējumi sākās. Varbūt to Adaptolu 2 tab. dzert nevis vienu?

1 525

music rakstīja:

Kas tas tāds? AD? Man atkal miega traucējumi sākās. Varbūt to Adaptolu 2 tab. dzert nevis vienu?

AD ir antidepresants. Un pasai nevajag ar dozēšanu nodarboties.  Labak siltu pienu ar medu miedzinam.

1 526 Izmainīja music (2014-09-16 18:53:36)

Es zinu, ka AD ir antidepresants smile) Es jautāju, kas ir Cipralex? wink

1 527

music rakstīja:

Es zinu, ka AD ir antidepresants smile) Es jautāju, kas ir Cipralex? wink

Cipralex irAD

1 528

sasmējostikko par sevi, nevis cipralex , bet cipramil man jādzer big_smile jau salasījos labas atsauksmes par cipralex big_smile:D:D tagad man stress, jo jādzer cipramil big_smile

1 529

Nu tā. Pirmā tablete iedzerta. Bija jūtams pulss, nemērīju tajā brīdī, bet šķita, ka varētu būt paātrināts. Mazliet dulla galva. Bet pagaidām turos.

1 530

Varbūt vienkārši nedaudz stress uznāca par AD dzeršanu, tāpēc tā paātrinātā sirdsdarbība.

1 531

Varbūt arį. Mazliet galva sāp. Bet tas laikam pie lietas piederas. Palikšu pie sava, bet anotaāciju nelasīšu smile

1 532

Baigi dīvainās izjūtas mugurā,tieši pa vidu lāpstiņām,tā kā kņudina un dedzina nedaudz,plus vel tāda spiediena sajūta,kādam ir bijis tā?

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 533

Man tā ur bijis mugurā starp lāpstiņu un mugurkaulu. Palīdz vingrojums stiepšanas. Zods paralēli grīdai. Mazliet toe ievelc iekšā tā kā kaklā un no liec zodu pretējā padusė un velk galvu uz leju. Var roku uzlikt uz galvas un pavilkt uz leju. Turu, kamēr jūt, ka muskulis atlaižas. Ceru,ka saprotami.

1 534

Man arī tā bija, kad strādāju sēdošu darbu.

1 535

Man atkal tie pārsitieni šodien. Nu ko lai dara? Bailes atkal klāt. Ja nebūtu konstatēta tā sirdkaite, tad tik ļoti par to nepārdzīvotu sad

1 536

Tak kas notiek,nenormāli visu laiku acis krīt ciet big_smile jau 3 dienu big_smile

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 537

Music
Tev izrakstītā terapija nepalīdz? Vieglāk nepaliek? Kaut ko nerviem arī dzer?

1 538

MIleedija
Nu sirds kūleņošanas vairs nav bijis kā tā mirgošana, bet tagad piemetas pārsitieni. Vakar ar draugu saķērāmies un šorīt tik tikām skaidrībā, un pārsitieni parādījās tikai dienas otrā pusē. Biju domājusi, ka jau vakar vakarā sāksies panika, a nekā... Šodien tik... smile Domāju, ka varētu būt dēļ stresošanas dēļ kašķa. Mēs vnk ja kasamies, tad ar ļoti asu vārdu apmaiņu. Jūtos pēc tam ļoti slikti. sad Vajadzēja jau laikam vakar vakarā noskaidrot visu līdz galam, nevis atstāt uz nākamo dienu, kad vēl visu nakti domas pa galvu šaudījās sad
Dzeru tagad Etacizīnu (aritmijai), Noofenu, Magne B6 un Adaptolu.

1 539

Kam vēl te bija tie pārsitieni???

1 540

Tās kūleņošanas atšķiras kad ir mirdzaritmija un pārsitiens? Man ir ekstrasistoles. Pārsitieni, trakāk ir, kad sākas pārsitiens ar elpas traucējumiem. Tad bailes un panika ir klāt.