1 421

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Mileedija rakstīja:

Aii, šodien atkal raustas kaut kas ap sirdi. Šodien lomka laikam un organismam mosh gribas zāles. Vispār tā jocīgāk palika, kad noskaidrojās debesis ap diviem dienā.

Man ari parasti reakcija uz sauli bija,bet tagad kad pielika klat vienu neiroleptiki reakcijas tadas vairs it ka nav. Un labi  ka ta citadi gruti veikt darba pienākumus jo esmu šoferis. Braukt kad reiboņi galva ir ka ir.

1 422

Kitija rakstīja:

music
Man liekas, es drīz būšu lisaja, man ir nenormāli izkrituši mati, pilnīgi tā ka ķemmējot abas plaukstas kopā saliktas pilnas ar kaudzi. Man gan ir gari mati, tāpēc jau arī izkatās vairāk, bet, ja nostājos zem gaismas, pilnīgi varu saskatīt pliku galvu līdz pat galvas vidum. Nezinu pat ko darīt, pamēģināšu cinku, silīciju un biotīnu, šī kombinācija parasti palīdz. Nu bet, ja tas no stresa tad nekāda dižā uzlabojuma jau var arī nebūt. Kā Tava sirds uzvedās?

Ja neko nemeginasi tad nekas ari nenotiks.

1 423

music
Noteikti piedomā pie saviem hobijiem un Tev ir jādara tas kas patīk Tev, nevis pārējiem. Gribi suņus, ņem un audzē. Diez vai kāds cits tik ļoti rēķinātos ar Tevi apgrieztā situācijā. Es arī jūtu, ka tad, kad esmu aizņemta ar saviem hobijiem, savām domām par nākotnes plāniem, VD atbīdās otrajā plānā, to vairs tik ļoti neizjūtu un tā jau ir, ka mums sevišķi ir jāiemācās no jauna dzīvot arī sev, ne tikai saviem bērniem, jo es reāli jūtos kā daļu sevis pazaudējusi kopš man ir meitiņa, ja kādreiz kāds paprasa, ko gribu darīt, uzreiz domāju, kas būtu interesanti meitai, kas viņai patiktu. Tagad arī, man tūlīt būs dzimšanas diena, mamma prasa ko darīšu, es izdomājusi, ka uz Lottes ciemu jāaizbrauc, mamma pajautāja vai tad tā ir meitas dzimšanas diena, tad es tā pasēdēju un padomāju, bet tiešām, kad es pēdējo reizi darījo kaut ko priekš sevis? Nu neatceros. Protams es aizeju pie friziera vai manikīra, ļoti reti uz kādu koncertu vai lekciju, bet tādas izklaides ar draugiem man nav bijušas. Un manai meitenei jau ir 5 gadi. Es taču nevaru visu savu dzīvi, intereses un vēlmes nolikt malā, beigu galā, ja es nebūšu laimīga, diez vai tāda būs mana meita. Tāpēc es tagad sāku pilnīgi jaunu, priekš manis, lietu mācīties, esmu nolēmusi mainīt vispār savu nodarbošanos. Negribu vairs to ko darīju visu mūžu, nu nesagādā man tas vairs baigo prieku un man vairs nav tik svarīgi būt vadošajam darbiniekam un baigai karjeristei. Gribētos vienkārši būt uzņēmīgākai un organizētākai, bet mazpamazām jau sāku kustēties no tās neko nedarīšanas 5 gadu garumā. Kā Tavam bērniņam iet uzsākot jaunās b/d gaitas?

1 424

music rakstīja:
Kitija rakstīja:

music
Man liekas, es drīz būšu lisaja, man ir nenormāli izkrituši mati, pilnīgi tā ka ķemmējot abas plaukstas kopā saliktas pilnas ar kaudzi. Man gan ir gari mati, tāpēc jau arī izkatās vairāk, bet, ja nostājos zem gaismas, pilnīgi varu saskatīt pliku galvu līdz pat galvas vidum. Nezinu pat ko darīt, pamēģināšu cinku, silīciju un biotīnu, šī kombinācija parasti palīdz. Nu bet, ja tas no stresa tad nekāda dižā uzlabojuma jau var arī nebūt. Kā Tava sirds uzvedās?

Man jau arī 3 matiņi palikuši uz galvas. Es lietoju rīcineļļas serumu saknēm krievu ražojuma. Kādreiz baigi labi palīdzēja, bet tagad par cik stress vairs nepalīdz. Bez maz vai jālasa kopā tie izkritušie mati un jātaisa parūka smile
Sirds visādi uzvedas. Pārsitieni šad tad uznāk, sāpes, duršanas un kā jau visiem citiem ar VD sirgstošiem smile
Psihoterapeite teica man piestrādāt pie hobijiem. Viens no tiem bija zirgi um otrs suņi. Man vācietis mājās. Savulaik izstaigājām izstādas, treniņus, kucēni ar bija. Bet tagad jau pensijā man viņš. Atkal ienāca man doma prātā no Vācijas atvest kucēnu un nopietnāk nodarboties ar viņu. Bet mājinieki mani nekad nav atbalstījuši šajā jomā. Nav viņi man īsti dzīvnieku mīļotāji. Bet laikam ir jānospļaujas un jādara kā pašai gribas. Ja mūžīgi klausīšu mājiniekus, kā līdz šim, tad galīgās auzās iebraukšu. Es jūtu, ka tas ir tas, kas man trūkst dzīvē smile

Nu dzivnieks ir liela atbildiba,tas nebus hobijs paris dienam,padoma 3 reiz pirms pieņemt galīgo lēmumu. Un vari mani nolamat,bet suns nekad nevar būt ka hobijs. Vins ir draugs,ģimenes loceklis. Nem vera to ka pensionars var apvainoties ja paradisies jauns konkurents ar kuru tiks daudz laika pavadits.grizsirdibas moments.

1 425

Kitija
Man jau arī sākā viss pamazām ar bērna piedzimšanu... Es pat suni pametu novārtā, nestaigāju ar viņu, tik ar bērnu ņēmos. Sīkais dārziņā ies no pirmdienas tikai. Lai nebūtu uzreiz 16 bērni viņus sadalīja pa nedēļām smile

1 426

Kristaps_k3
Ne es pirmā, ne pēdējā, kura ņem otru suni! Tad jau sanāk, ka bērnu arī nevarēju dzemdēt, jo suns bija tomēr greizsirdīgs pirmo laiku smile Man ir divi kaķi arī mājās. Vienai bija gadi 11, kad pieklīda mazais kaķis. Atstājām... Vēl joprojām dažreiz plēšas, bet kopumā mierīgi sadzīvo. Suni arī ņēmām, kad kaķis jau bija. Visi jau nedaudz greizsirdīgi, bet dzīvi un veseli, neviens nograuzts nav un acis izskrāpētas arī nav wink

1 427

Sikais
Nu tu ta esi ieciklejies uz tam pumpinam traks var palikt. Varbut lai aizmirstu par to kaklu atrodi sevī citu kaiti,noversisies uzmaniba. Asinsvadi izspiezas no saspringuma. Paskalo kaklu ar tējām,aptieka no tereško serijas ko panem. Medu ar šūnām pakozla. Uztaisi mix upenu zars.kumelite.liepziedi un tad to medu uzkozla. Ja ari nakads dizais iekaisums tev nav.ta kompozicija tik par labu nak un psihologiski busi apstradajis šā briza vajo vietu. Nu vusmaz man darbojas tamlidzigas shemas

1 428

Kitija
Vēl atcerējos... Kad braucu šopingos, bieži sev pat neko nenopērku, bet skatos tik ko, lai bērnam nopērk smile

1 429

music rakstīja:

Kristaps_k3
Ne es pirmā, ne pēdējā, kura ņem otru suni! Tad jau sanāk, ka bērnu arī nevarēju dzemdēt, jo suns bija tomēr greizsirdīgs pirmo laiku smile Man ir divi kaķi arī mājās. Vienai bija gadi 11, kad pieklīda mazais kaķis. Atstājām... Vēl joprojām dažreiz plēšas, bet kopumā mierīgi sadzīvo. Suni arī ņēmām, kad kaķis jau bija. Visi jau nedaudz greizsirdīgi, bet dzīvi un veseli, neviens nograuzts nav un acis izskrāpētas arī nav wink

Rakstot jau nojautu ka bus tamlidziga atbilde smile . Nu ja tev tik raibi ar to mazo zoodarzu tad viss bus ok doki. Galvenais lai si doma nav mirkla vajiba ka maziem berniem gribu gribu un pec nedelas veseliba aiziet uz urra hobiju nevajag un šunels dzivo savu dzīvi. Ja runa par graizsirdibu nevaru iedomaties to lielo pardzivojumu manam sunim kad gimene ienaks bebis. Jo vins bija vienmer pasaules naba, lidz dazus gadus atpakaļ satiku meiteni kas nu ir mana sieva. Es ja apkeru.samiloju sievu ta sim sakas greizsirdiba japarej un visadi citadi jāpievērš sev uzmanība.

1 430

Tik greizsirdīgs gan man nav suns. Es kad no dzemdību nama atbraucu mājā, pirmais ko izdarīju ienākot pa vārtiem mājās, iedevu sunim mazo apošņāt smile Un viņš nolaizīja sejiņu viņam, un es sapratu, ka viss būs ok wink Mazas ir tā viņu 2 gadu laikā mocījis... Sunim dzelzs nervi smile Daž reiz tik uzrūcis ir. Tagad jau ar bumbām abi dārzā spēlējas smile

1 431

kristaps_k3 rakstīja:

Sikais
Nu tu ta esi ieciklejies uz tam pumpinam traks var palikt. Varbut lai aizmirstu par to kaklu atrodi sevī citu kaiti,noversisies uzmaniba. Asinsvadi izspiezas no saspringuma. Paskalo kaklu ar tējām,aptieka no tereško serijas ko panem. Medu ar šūnām pakozla. Uztaisi mix upenu zars.kumelite.liepziedi un tad to medu uzkozla. Ja ari nakads dizais iekaisums tev nav.ta kompozicija tik par labu nak un psihologiski busi apstradajis šā briza vajo vietu. Nu vusmaz man darbojas tamlidzigas shemas

Paldies Kristap,par atbildi,noteikti tā darīšu,nepievērsīšū uzmanību!tie asinsvadi man tiesam ir izspiedusies! kakls sarkans gan jau lielākoties no klepus,jo tas jau arī bendē kaklu.

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 432

Žel ka te nevar ielikt bildi

1 433

Kādu tad gribēji ielikt?

1 434

Vajag izveidot skype čatu,kad slikti,tad uzreiz uzrakstīt,vai kkā tā!

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

1 435

Un skype ar visām bildēm varēs smile)

1 436

music rakstīja:

Un skype ar visām bildēm varēs smile)

varētu kko izdomāt! es nevaru,man liekas es nojugsos,man visu laiku galva,nak pretigas domas,par manu velesību,man tas ir apriebies,gribu priecāties un izbaudīt dzīvi,nevis nomocīt sevi ar domām! sad

1 437

Nu skaips manuprat darbosies tik pat atri ka sis cats. Nebus jau vienmer ta ka kads uzreix reages un rocinu patures. Es zinu ka sikajam tagad gribas dzirdet uzmundrinosas lietas ka texts - man ari ta bija,vai pazelosanas teikumus. Tici man seit pa lielam visi ir ar saviem tarakāniem,un  visi lielako dalu efektus ir piedzīvojusi uz savas adas kas atrodami simptomu saraksta. Ta ka vecit tev tagad distonikis ar depresiju mijas. Tagad tu juties ka samicita plūme un sis garstsvoklis nomainisies uz citu. Ja neesi lasijis tad samekle neta A.Kurpatovu par distoniju daudziem palidz man ari. Pirmo reizi lasot pacelas garstavoklis pa visiem 10. Ja nesedi uz tabletem padzer asinsszalu teju,citu dienu vigriezu teju,piparmetru teju. Varbut noperc vīraku ar lavandas smarzu. (Riga centralstacija). Nu pagarso reklameto stopstresu. Tikai baigi nemixe. Ipasi asinszali ar tabletem. So depresivo nevar dzili ielaist pec tam esot gruti izkapt no ta vagona. Un pieturies pie ta ko tauta saka - vairak pozitiva, un maximali noverst domas,vislabak darot ko tadu pie ka japiedoma.
Bilde- gribeju pazimeties kads man šunelis greizsirdigais izskatas. Iespeja ir ielikt bet tas ir gars proces,un es pec dabas sliniks big_smile

1 438

kristaps_k3 rakstīja:

Nu skaips manuprat darbosies tik pat atri ka sis cats. Nebus jau vienmer ta ka kads uzreix reages un rocinu patures. Es zinu ka sikajam tagad gribas dzirdet uzmundrinosas lietas ka texts - man ari ta bija,vai pazelosanas teikumus. Tici man seit pa lielam visi ir ar saviem tarakāniem,un  visi lielako dalu efektus ir piedzīvojusi uz savas adas kas atrodami simptomu saraksta. Ta ka vecit tev tagad distonikis ar depresiju mijas. Tagad tu juties ka samicita plūme un sis garstsvoklis nomainisies uz citu. Ja neesi lasijis tad samekle neta A.Kurpatovu par distoniju daudziem palidz man ari. Pirmo reizi lasot pacelas garstavoklis pa visiem 10. Ja nesedi uz tabletem padzer asinsszalu teju,citu dienu vigriezu teju,piparmetru teju. Varbut noperc vīraku ar lavandas smarzu. (Riga centralstacija). Nu pagarso reklameto stopstresu. Tikai baigi nemixe. Ipasi asinszali ar tabletem. So depresivo nevar dzili ielaist pec tam esot gruti izkapt no ta vagona. Un pieturies pie ta ko tauta saka - vairak pozitiva, un maximali noverst domas,vislabak darot ko tadu pie ka japiedoma.
Bilde- gribeju pazimeties kads man šunelis greizsirdigais izskatas. Iespeja ir ielikt bet tas ir gars proces,un es pec dabas sliniks big_smile

Tieši tā,galvenais ir nebaidīties un maukt tikai,es vel esmu jauns,visa dzīvē priekšā,jābeidz skola,iestāšos policijas koledžā,tas ir šī brīža sapnis,tad vēlāk jādibina ģimene,viss vel priekšā,a es te ņemos ar kkādu mēslu,mani nervi te nečakarēs,ejat ieskrieties stulbās domas,dažreiz vnk gribas bļaut un teikt pazūdat no manas galvas big_smile

1 439

Ja ja zinu sos optinistiskos noskanojumus,bet ari esmu pamanijis ja tev grilojas garastavoklis. Tapec velreiz novelu saglabat un uzturet so optimismu. Ir variants megini biezak atrasties ar kadu kopa fiziska kontakta nevis virtualaja jo tad runasanas un darbibas ir un nav laika stulbas domas galva dzenat. Talak texts puikam nevis meitenem smile .Sac kazanovas gajienus spelet viena otra tresa pa divam uzreiz katra sava pilsetas gala. Ta ir tada nonemsanas ka dazkart paest nav laika,kur nu laiks domat par kaitem vai skolas lietam.

1 440

kristaps_k3 rakstīja:

Ja ja zinu sos optinistiskos noskanojumus,bet ari esmu pamanijis ja tev grilojas garastavoklis. Tapec velreiz novelu saglabat un uzturet so optimismu. Ir variants megini biezak atrasties ar kadu kopa fiziska kontakta nevis virtualaja jo tad runasanas un darbibas ir un nav laika stulbas domas galva dzenat. Talak texts puikam nevis meitenem smile .Sac kazanovas gajienus spelet viena otra tresa pa divam uzreiz katra sava pilsetas gala. Ta ir tada nonemsanas ka dazkart paest nav laika,kur nu laiks domat par kaitem vai skolas lietam.

Nu man jau ir draudzene,ja tu to tā domāji,lai eju koļīt čikses big_smile