1 281

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

music
Tas ir Tavs miega cikls, tā pat kā bērniem, parasti pusstunda līdz 40 minūtes. Citi bērni izguļ 2 vai 3 miega ciklus diendusiņā, manējā gulēja tikai 1, bet 3 x dienā kamēr maza. Tas normāli, man ir vēl īsāks.

1 282

Bet ne jau ar trīcošu sirdi tāpēc man jāmostas augšā... Ja tu zinātu kā es gaidu to otrdienas vizīti pie tās terapeites. Varbūt būs vieglāk savākties tad. Jo šodien esmu galīgi nelietojama, gultas režīms.

1 283

Nu jā, es saprotu, man tā bija ilgi, kad modos bez elpas, bailēs un joņojošu sirdi, bet tas pāriet. Ja ne pa visam tad man tas ir  kļuvis par retu parādību.

1 284

Varbūt uz nakti kādu balderiāni iedzert? Noofens vairs nelīdz, laikam jāpārstāj dzert. Bet ja nu bez viņa vēl sliktāk būs? Laik jāpadzer līdz tai otrdienai...

1 285

music
Balderiāni jau vari iedzert jebkurā brīdī. Bet noofens ir labs ar to, ka nomierinošais efekts viņam ir tikai blakne, patiesībā tas ir ārstējošs un labs, baro nervu un smadzeņu šūnas. Es uzskatu, ka to ir vērts izdzert kursu nevis nomest un tad ik pa brīdim pa tbl apēst.

1 286

Kitija
Es Magne B6 arī dzeru un nejūtu neko. Bet vakar ātrā palīdzība teica gan par Noofenu, gan par magni, ka jāpadzer kāds mēnesis vismaz, lai justu uzlabojumus. Šodien pilnīgi kā dārzenis gultā. Pašai dusma uz sevi, ka nevaru saņemties

1 287

Kamēr guļu gultā puslīdz ok, tik nespēks, kā ceļos, lai aizietu kaut vai uz wc tā sirds pa muti lec ārā. Un dakteri vēl iesaka fiziskas aktivitātes. Man pa trepēm nokāpjot uz uzkāpjot uz otro stāvu jau sirds dauzās kur nu vēl pie lielākas piepūles sad

1 288

Es Noofēnu dzēru 5 mēnešus. Tagad jūtos daudz labāk. bet ne jau tikai no noofēna. Visvairāk man līdzēja 5.dienas dzintaru klīnikā un hipnoze. Tās laikā piedzīvoju visas iespējamās savas vainas, kuras ir VD. Sirdssāpes, trīcēšanu, spiedienu, galvas reibšanu....likās tūlīt nokritīšu no krēsla, bet.....kad hipnoterapeite pateica, ka tagad viss sliktais domās jāizvada caur rokām zemē nost, tad man viss pārgāja....... neticami un brīnumaini tas bija. Tagad tāaaada ticība tam, ka viss var pāriet bez zālēm. smile Pēc šīs hipnozes noofēnu beidzu dzert. Nekas nenotika. Bet es vienmēr turu pa rokai Novopasitu. Tas man personīgi ļoti palīdz. Noņem trauksmi, bailes. Pirms pusgada es nespēju daudz ko , tagad jūtos daudz labāk.

1 289

Mārpuķīte
Ko tajā Dzintaru klīnikā dara? Kādas cenas? Hipnoze arī turpat uz vietas?

1 290

Atradu iepriekšējā tēmā biji aprakstījusi par sanatoriju... wink

1 291

Man te panik sākas... Sāka kakls sāpēt, vīrs teica, lai ejot paskalot ar Hexoral. Izrādās viņš ar 5%alkoholu ir, bet es dzeru aritmijas zāles ar kurām kopā alkoholu nevar. Es saprotu, ka tikai skaloju kaklu nevis dzēru iekšķīgi, bet vienalga tagad sēžu un raustos sad

1 292

mārpuķīte
Padalīsies ar hipnoterapeita vārdu, uzvārdu. Kur tas notiek? Cik reizes Tev vajadzēja? Cik maksā?

1 293

music

Tas jau nekas. Beidz! Tu tikai skalojo un daudzums jau ari nekads dizi lielais nebija. Es uz zalem iedzeru citreiz 2 alus, tapec ar skalosanu tas nekas traks! wink

Kitija
Man ari interese tas, a Jus esat dzirdejusi par hipnoterapeitu un psihoterapeiti Ināru Roju? Man iesaka aiziet, ari itka esot laba un palidzot!

1 294

Music
Es arī vienmēr tagad baidos,jo dzeru betaloku,un ar vinju nevar alko,un ar vienreiz sāku domāt,mutes skalojamaa tak ir alko baac... sad
Aa un vēl man ļoti sāp mugura bet cieshos un baidos smērēt diklofenaku saturošas smēres:(
Bet citas man nepalīdz sad

1 295

Es uz trešdienu sarunāju fizioterapeitu mugurai, savādāk pilnīgi nevaru vairs izturēt to gulšņāšņu. Kā ceļos tā griežas viss... Un vēl saaukstēšanos no bērna saķēru. Pilns komplekts. Nevar saprast jau no kā ir slikti. VD, mugura vai saaukstēšanās...

1 296

Simucis18
Tu nu gan dod... Alko uz zālēm smile Man kopš sākās VD esmu vispār aizmirsusi kas tas alko tāds ir!

1 297

Jaa, es censos parvaret bailes big_smile Bet es nejau uzreiz, ja iedzeru no rita fenezapemu, tad vakara alu.

1 298

Man otradak, kad iedzeru, VD liek man mieru!

1 299

Man zāļu anotācijā teikts, ka nekādā gadījumā alko kamēr zāles lieto.

1 300

Ne uz vienām zālēm nedrīkst alko,tā ir rakstīts ,bet ....
Nav tik traki.Bet tādu absurdu gan neiedomātos,ka nevar kaklu skalot !!! smile