Re: Simptomu saraksts (papildināms)
Ātrās palīdzības ārsts par kaut kādiem dienas antidepresantiem runāja. Uz A burta bija kaut kādi... Ko nozīmē dienas? Bez miega efekta?
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)
Lapas Atpakaļ 1 … 62 63 64 65 66 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Ātrās palīdzības ārsts par kaut kādiem dienas antidepresantiem runāja. Uz A burta bija kaut kādi... Ko nozīmē dienas? Bez miega efekta?
music
Mana meita ar mani nogulēja līdz trīs ar pus gadiem. Mums gan situācija cita - tētis strādā ārzemēs un pārsvarā mēs mājās 2atā, kad tētis mājās, viņa savā gultiņā, kad prom, mēs blakus. Taču kaut kā pilnīgi dabīgi tas sāka notikt arvien retāk un retāk, tagad mēdz vēl būt, ka grib iemigt blakus un tad kad viņa aizmieg es pārceļu viņu uz savu gultiņu. Vīrs visu laiku saka, ka jāsāk viņai savā istabā gulēt, bet es kaut kā neiedomājos, ka mēs 2ata mājās un katra savā istabā gulētu, jo mums tāds izvietojums, ka no mūsu guļamistabas līdz meitas, jāiet cauri koridorim, dzīvojamai istabai, nu nav tā, ka galīgi blakus.
Tas dienas AD nav tas Adaptols, te daudzi piemin viņu, bet es nezinu neko par tiem.
Nav gan Adaptols... Nu tev tāda situācija, ka var arī kopā laikam gulēt, bet es pārāk ņemos ap to bērnu pat naktīs. Un viņš šausmīgi grozās pa nakti un kājas visu laiku man zem spilvena stutē. Ja gulētu mierīgi, tad man laikam iebildumu nebūtu. Bet tā... visu laiku raustos tik naktī un protams visu laiku neizgulējusies.
music
Nu man miegs ir ļoti caurs, es arī pamostos ikreiz kad meita griežas uz otriem sāniem, guļu ar ausu puļķiem jo traucē pat mašīnas kas tālumā brauc, bet nu jā, tagad lietoju uz nakti zāles, ir labāk ar miegu. Bet nu man meita, laikam, nevarētu teikt, ka baigi nemierīgi guļ. Tu nevari viņu pa miegam pārcelt uz savu gultiņu? Vai vismaz ielikt starp Tevi un puiku spilvenu pa vidu vai pakaviņu?
Kitija
Gultiņa ir piebīdīta lielajai klāt un noņemta viena siena nost. Esmu mēģinājusi pārlikt viņu. Pēc pāris minūtēm atlien atpakaļ :-). Man arī caurs miegs jau sen. Pat kā mazais piedzima suni pa nakti turu mājās (mēs privātmājā dzīvojam), jo tas pa nakti rej ārā un es tik mostos augšā. Jāgaida pirmdienas vizīte pie terapeita. Bet nez vai viņa zāles varēs rakstīt, jo liekas, ka tagad nestrādā, jo mājās mani pieņems. Man draudzene viņu sarunāja, esot terapeits labs it kā... un sirsnīgs cilvēks. Lai es aizbraucot parunājoties ar viņu...
Ļoti labi Tevi saprotu, bet Tev jāpadomā par sevi vairāk. Es saprotu, ka katrai mammai savs bērniņš ir vissvarīgākais, bet Tu taču viņam neliec gulēt citā istabā vai stāvā, Tu taču esi tur pat blakus, viņš ar rociņu Tevi var aizsniegt, vienkārši jābūt stingrākai, jo miegs tas ir nenormāli svarīgi, es zinu, ja neizgulēšos normāli, nākamā diena noteikti būs izčakarēta. Un Tev taču tas viss ir vēl nopietnāk, ja Tavai sirsniņai, kura nav pilnīgi vesela, nāk par sliktu VD saasinājumi tad Tev jādara viss, lai tādi nebūtu, un, ja tas ir normāls miegs, tad jāmāca dēliņam gulēt savā gultā. Un iesaku nopirkt earplugus. Es bez tiem vispār neguļu.
Mums šodien vēl pilnai laimei klepus un iesnas. Bezmiega nakts būs. Jau vienu reizi nēsāju uz rokām raudošu. Un kā raud, tā deguns vēl vairāk krīt ciet... Un iepilināt neko neļauj, tracis uzreiz un atkal puņķi. Apburtais loks
Paliec bērnu "miega" vannās-balderjāņi,apiņi,vījgriezes...caur ādu organisms labi uzņem,un iedarbojās(stāstu no savas pieredzes).Bērns naktī labāk gulēs,pati paliksi mierīgāka.
music
Man arī meita apslimusi, bet es arī gatavoju viņu kārtīgi miegam, pirms gulētiešanas vanna (gan ar tējiņu novārijumu), pēc tam ar zilo lampu vēl izsildu krūtis, muguru, degunu, ieziežu ar speciālu ziedīti, pie gultiņas ēterisko eļļiņu virs svecītes, bet tāpat jau nemierīgāks miegs. Neko darīt, tāds mums mammām tas liktenis.
Es nezinu,jums ir gadījies,kad rādas halucinācijas? Dažreiz aizveru acis,rādas skeletes priekšā,miroņgalvas,cipari,šodien redzēju ciparu 30,pilnīgs murgs,jūdzos jau ![]()
Varbūt kaut ko sadomājies,vai saskatijies TV?
Varbūt kaut ko sadomājies,vai saskatijies TV?
Nu jā,visu laiku galvā ielaužas ļaunas domas,ka tur kkas ir,kad tulin mirsu utt.
Aizņem prātu,uzdzen adrenalīnu... pāries.
Jums guļot gultā arī ir kādas VD izpausmes? Man šodien gultas režīms un izņemot nespēku, ierasto apetītes zudumu un sirds dauzīšanos citu pazīmju nav. Bet tās man ir katru dienu. Tikai kad ceļos no gultas pievienojas vēl reibstošā galva un mušiņas acīs. Bet tas no lordozes domāju. Man īstenībā jau kādi 15 kg nost kopš pavasara, kad VD sākās
Un liekas, ka vēl krītas svars. 100%, ka man ir gan depresija, gan VD. Man jau nekas vars nesagādā prieku. Gribas tik gulēt gultā... Murgs kaut kāds, kā var tā dzīve sagriezties vienas dienas laikā!?
Jums guļot gultā arī ir kādas VD izpausmes? Man šodien gultas režīms un izņemot nespēku, ierasto apetītes zudumu un sirds dauzīšanos citu pazīmju nav. Bet tās man ir katru dienu. Tikai kad ceļos no gultas pievienojas vēl reibstošā galva un mušiņas acīs. Bet tas no lordozes domāju. Man īstenībā jau kādi 15 kg nost kopš pavasara, kad VD sākās
Un liekas, ka vēl krītas svars. 100%, ka man ir gan depresija, gan VD. Man jau nekas vars nesagādā prieku. Gribas tik gulēt gultā... Murgs kaut kāds, kā var tā dzīve sagriezties vienas dienas laikā!?
Mans gadījums,arī gulēju gultā,likās,ka viss cauri,visu mūžū gulēšu,tad ar draudzeni izrunājāmies,viņa pastastija,kad viņai ar tāpat bijis un es saņēmos nedaudz,sāku iet ārā,ņēmu lidz zāles nenormāli daudz,bet tāpat nav jēga,ja mirsi,zāles nepalīdzēs(varbūt ļoti retos gadījumos) vismaz man tādas domas ir.Tad sākās prakse,tagad strādāju par viesmīli,kkā vairs sāku nedomāt un nepievērsu tam uzmanību,jo biju aizņemts un tā,protams ir dienas,kad sastresojos un tad atkal viss saku tricet,sirdsklauves utt.Bet jāiemācas kkā aizpildīt,tas laiks,lai nelaužas iekšā domas,par veselības stāvokli un tās ļaunās domas.Man mīnuss tāds,ka daudzreiz vnk ielaužas tās sliktās domas un pie sevis skaitu,ar mani viss ir kārtība,mani orgāni ir veseli,es esmu vesels un jutos lieliski,ja godīgi,tas palīdz..
Nu redzi,paši jau saprotam ,kas ar mums.Tikai pietrūkst reizēm spēka sevi aiz matiem izvikt no mājas,nodarbināt,un nežēlot.
Un vēl vakaros, kad aizmiegu, pēc kādas pus stundas esmu augšā ar sirds pilnīgi kā trīcēšanu un pulss arī paātrināts un nevaru nekādi atslābināties. Bet pēc minūtēm 10-15 laikam pāriet un aizmiegu atkal. Un tā katru vakaru...
Un vēl vakaros, kad aizmiegu, pēc kādas pus stundas esmu augšā ar sirds pilnīgi kā trīcēšanu un pulss arī paātrināts un nevaru nekādi atslābināties. Bet pēc minūtēm 10-15 laikam pāriet un aizmiegu atkal. Un tā katru vakaru...
Man ar tā bija,palieto kko nomierinošu,eju gulet,noraustos,piecelos,viss sareibst,balts,gar aciim,pielieku roku pie sirds,sak sisties,un taa vienu bridi bija,tad parunaju ar mammu,par to un ieskaidroja,ka tas viss ir normali,un ka ir bijušas vel trakākas lietas.
Nezinu ko nomierinošu, lai padzer, jo balderiāņi nelīdz vairs miegam un l
Lexotanils tikai PL man ir, miegam nelīdz...
Pa dienu ar bērnu nolikos pačučēt un atkal pus stunda un biju augšā. Pēc tam vēl uz pus stundu aizmigu. Kas man ar to pus stundu ir???
Lapas Atpakaļ 1 … 62 63 64 65 66 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)