Esmu atgriezies pēc visām veselības pārbaudēm. Analīzes labas,vēder sonografs neko neuzrāda,un CT Vēdera dobumā ar neko neuzrāda,vienīgi kreisā niere sīki kalkoti kinkrementi,tie Varetu būt pie vainas kas velk to sānu. Bet stāsts tāds,ka lēkmes nāk joprojām,varbūt retāk. Kautka man simptomatiski,jūtu kā vēderā,kuņģi paliek tākā nelabi,trīc rokas,spazmas kuņģi,elpa trūkst,nevar nogulēt,kājas lodzas un panika klāt,sajūta ka Viss,tūlīt mirstu,tad ierauju alprazolam un esmu pēc brītiņa kā cilvēks.parādās smaids,apetīte un pats galvenais,ka miers.Vēl kādas 2 nedēļas jau nervostrong dzeru,rezultāti vēl nav.Riņķi zem acīm tādi kā naktssargam pēc dropes. Tagad jaiet pie arsta,redzēs ko darīs ar manim. Bet man kautka tas ar gremošanas sistēmu saistīts,nervi nepilda savu funkciju.pirms 2 gadiem riju kobru,bija iekaisums 12 pirkstu zarna,bet normas robežas.Man galvenais,ka nekas nesāp,bet rauj kopā cokura un tad viss no jauna.Ārsts stāstīja,ka nervi spēj radīt vēl briesmigakas izjūtas nekā ja tiešām pats orgāns būtu slims. Bet diagnoze par distoniju vēl nav īsti uzstādīta. Taka kautka micos. Saule palīdz gan,biju lauka un smaids parādījās uz lūpām,ka sen nebija tāda feina sajūta.tas par manim pagaidām Viss:)