721

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Ka rudens-ta viss  sakas no gala. Nu jau kadu menesi. Un man arsts tik raksta zales kungim un aizkungim,jo itka sudziubas  nak no turienes,bet  tikunta vinam saku par tam lekmem un stressu-raksta vins man alprazolam,jo palidz. tikai domaju to-kapec vins vel nav painteresejies vai man nav distonija un nenosuta izmeklet,jo analizes man  visas labas. Brizham uznak taa,ka lielas tulkit nomirs, vedera sagriezhas viss, saku vemstities, sirds  skrien, krutis lauzh,kunkulis kakla,paliek karsti un panika traka-nezin kur deties. iedzeru puis tableti alprazolam un poec  30 min atlaizh. .
Vai tiesham man ka pacientam pasham interneta jamekle kas man kaish-,ka gimenes arsts to neredz. man vecums 31 . varbut vins doma,kas man jaunam var kaitet. ? smile

722

garfild!
Alprozolam ir nervu sistēmai. Kādfu devu dzer? Zini, ka šīs ir tabletes, kuras ja lieto, nevar ēst greifrūtus,tie neitralizē šo zāļu iedarbību.
Es strādāju ar projektiem, eju uz darbu. Bet varu pati noteikt sev darba apjomus un paņemt brīvāku. Man jau kādu laiku nepatīk būt darbā vienai. Esam divas, bet kad palieku vienu, nav labi, pat spiediens uzkāpj.

723

dzeru uz leekmeem pusiti tableti no 1mg !
Tad ir  miers uz labu laiku. reizem saak  knudeet  atkaal kruutis vakaraa vai  vedera rajonaa,tad otru un ir atkal viss  shtokos. vienigi no vina pieradums veidojas,bet nu nez- jamegina varbut  nervostrong.
tresdien ieshu pie arsta-trad nemshu pie dziesmas,lai vienreiz saak  raksatiit normalas zales  vai aizsuta pie psihiatra  vai  neirologa. smile

724

Klau, 0,5 ir liela deva. Labāk jau paņem 0,25. Lai nav tāda atkarība. Es lietoju ja vajag 0,25.  Ar šīm nevajag baigi aizrauties.

725

a fenezapems ir stiprs? Dzeru 1 mg tableti diena, pec vajadzibas.

Sodien staigaju ar holteri big_smile neerti, pulss 95 sad Ceru ka nebus man kada sirds slimiba, taa stenokardija sad

726

Simucvi. Gan jau būs labi. Man arī pulss ik pa laikam 95- 105. Neko, būs jau labi. kaut gan brīžiem uznāk riktīgs besis, ka nekas vairs negribas. Man šādos gadījumos ļoti līdz sirds pilieni. Tie man somiņā ir vienmēr.

727

Man katru dienu ir tads pulss, vins nemainas, vng gulu gulta vai staigaju, esmu mieriga tajos brizos, citreiz iesapjas sirsninja...ceru ka tas no stresa un neguletam naktim un sirds ir vesela smile

728

Simuci.
Kā tev ar spiedienu? Tas arī ir paaugstināts? Esmu novērojusi,jau augstāks uzlec spiediens, jo zemāks pulss, jo zemāks spiediens, jo augstāks pulss. Sirsniņai vairāk jāstrādā pie zema spiediena.

729

man nav augsts un nav ari zems 120 uz 70. ehh salasijos pa stenokardiju.

730

Man ir tikai 15 un man ir bijuši vismaz 23 no šiem simptomiem.. Dažreiz tie liek nokart galvu un šķiet, ka vairs nav spēka iet tālāk, bet tad es mācos saskatīt tajā labo un pateikties.

731

inita.a rakstīja:

Klau, 0,5 ir liela deva. Labāk jau paņem 0,25. Lai nav tāda atkarība. Es lietoju ja vajag 0,25.  Ar šīm nevajag baigi aizrauties.

Es  tik per iegsha,ka ir sligti.  Tu labak izvelies kaa es krit istaba uz celjiem un rauj pec  elpas un  domā,ka mirst ?:)

732

Es ar papildinashu,man ir  ģeneralizeta trauksme panikas paroksismi...un tie simptomi ir gandriz tadi pashi! tik es pamostos no ta ka nevaru elpot un peksni tiesham nevaru pat ieelpot ne caur degunu ne caur muti!! tad pec kadam paris sekundem sanak!! bet nu sajuta ir shausmiga!

733

Par ko varetu liecinat elpas trukums + ilgstosi iekaisis kakls jau 2 menesus, un naktis sap kakls un ir klepus? Bet pa dienu ir ok.
Man tik smagi elpot man jau vel + 2 gadus iciet deguns ir, neviens nevar izarstet, tad vel grutak elpot :@ nevar saprast iedomas tas ir vai pa tiesam elpa trukst !

734

simucis18 rakstīja:

Par ko varetu liecinat elpas trukums + ilgstosi iekaisis kakls jau 2 menesus, un naktis sap kakls un ir klepus? Bet pa dienu ir ok.
Man tik smagi elpot man jau vel + 2 gadus iciet deguns ir, neviens nevar izarstet, tad vel grutak elpot :@ nevar saprast iedomas tas ir vai pa tiesam elpa trukst !

tas ir elpas trukums man ari ir ta biezi bijis!! wink censhos nestresot!!  klau a tev astmas nav!! man bralim ir tadi simpromi, un vinjam atklaja astmu!!

735

vot nezinu, pirms menesa biju pie savas pulmanologes, uztaisiju spirografijas testu, kura uzradija ka ar zalem ko ieputa, esot labaks rezultats par kkaadam 6 vienibam, teica ja butu pa 12 vienibam, tad taa butu astma, sonedel pie vinas gribeju aizbraukt atradit kaklu, ka vel aizvien ir iekaisis pec vinas sirupa ko rakstija, bet vina sonedel nav uz vietas sad vaitad astmai nav lekmjveidigs? Man visu laiku ciet elpa, nevis lekmem. Pie tam man ir inhalators, kurs neko nelidz kad iepusu.

736

Visu laiku spirografijas testa bija minusos viss, tipa ar zalem sliktaks rezultats, tad teica ka ir tas hronisks obstruktivs bronhits, bet viegla pakape un trukt elpa no ta nevar, pagajusoreiz jau + bija, taka nedaudz vilka uz astmu, bet neesot..ceru ka man del iekaisusa kakla vnk nedaudz tie bronhi bija, nevis astma. Nakamnedel zinasu, negribu astmu ;( sad sausmigi laikam sadzivot ar tadu

737

simucis18 rakstīja:

Visu laiku spirografijas testa bija minusos viss, tipa ar zalem sliktaks rezultats, tad teica ka ir tas hronisks obstruktivs bronhits, bet viegla pakape un trukt elpa no ta nevar, pagajusoreiz jau + bija, taka nedaudz vilka uz astmu, bet neesot..ceru ka man del iekaisusa kakla vnk nedaudz tie bronhi bija, nevis astma. Nakamnedel zinasu, negribu astmu ;( sad sausmigi laikam sadzivot ar tadu

Nu laikam tad jau VD.. jo man bija veselu nedelju tada problema nevareju paaelpot normali tada sajuta ka spiez ciet!! aizveda uz slimnicu...izmekleja visu bet neko neatrada!! teica lai arste savu VD  big_smile tad visss bus kartiba!!
Vajag tik ar sevi gala tikt!!!  smile)

738

man besi ara ka elpa trukst :@ nevaru neko izdarit, kritu izmisuma!

739

Sveiki. Lasu un šausminos. sad No visiem simptomiem VD vienīgais, kas man nav, tas ir elpas  trūkums. Pfu, pfu, pfu ........  Tāpēc grūti saprast un sniegt padomus kā rīkoties. Mani lielākie simptomi ir mūšīgie galvas reiboņi. Pēkšņie gar acīm viss nogriežas. Un tad sākās tās spiedošās sajūtas uz pieres daļā un uz acīm. Un nervu kunkulis zem krūtīm. Pie visa klāt tas pats, kas pārējiem, bailes no visām sajūtām. Ceru, ka kādreiz viss beigsies un svilpodama, galvu pacēlusi došos pastaigās. Ko novēlu ikvienam šeit esošam. smile

740

simucis18 rakstīja:

man besi ara ka elpa trukst :@ nevaru neko izdarit, kritu izmisuma!

nestresooo!! smile) viss bus labi!! wink) galvenais ir tada momenta kad tev sakas elpas trukums piezvani kada kas tevi vares nomierinat!! kadam kuram tu uzsticies! smile