701

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Tu tik gudri aprakstīji, ka neko nesaprotu, kas ir tie dīvainie nosaukumi un kas tieši trūkst organismā big_smile

702

Par anemiju liecina pazeminats hemoglobins, eritrociti un hematrokits

703

simucis,
iegooglēju, ka ari anizocitoze var liecināt ar anēmiju. Vai drīzu tās iestāšanos. Jo ferritīns man diezgan zems. Nu, es vismaz tā ceru. Neko šausminošu vismaz netā par to neatradu.

704

Man ari bija grutniecibas laika anemija, tgd neesmu nodevusi analizes uz to. Bet hemoglobins man bija loti zems,

705

[izņemts], sodien lotii gruti elpot...caur parpuli jaielpo...

706

Kaa Jums pec tragedijas? Man pec si notikuma iestajas vel lielakas bailes no naves! Sausmigi pardzivoju, pedejas dienas nomaktiba riktigaka!

707

simuci...oi man vispār traki, neesmu praktiski gulējusi, man tieši pie tā veikala dzīvo draugs un viņa ģimene, valsts svētkus pie viņa pavadīju 4dienas un katru dienu uz to veikalu gājām... paldies Dievam, visiem tuviniekiem viss kārtībā. Tagad murgoju katru nakti un pat slikta dūša pa dienu uznāk, laikam atkal iekšā sastresojos sad

708

Jaa, es ari loti pardzivoju to notikumu, tiklidz pa TV to rada, ta sledzu ara, datora ari, visas malas tik atgadina sad

Sodien biju maxima, museja maxima tuksaka kaa jebkad!

709

Manējā arī tukša...centīšos vispār kādu laiku šo veikalu neapmeklēt

710

oj,man arii pilniigi saasinaajaas viss pec tas tragedijas,visu laiku atceros kaa es tur nesen iepirkos un staigaju pa to veikalu...loti gruti tagad...

711

Kaut kas traks jau kuro dienu ir aatrs pulss,un nekas iisti nelidz..:(

712

Tev viss ir parbaudits, stress noteikti. Ehh man turas 90 -100, bet nejutu to pulsu, tapec dzivoju big_smile

713

Sveiki cīņu biedri.
Ik reiz,kad nejūtos labi, un var teikt, ka tas ir katru dienu, pārlasu diskusijas. Varbūt kaut kur ir, bet nevarēju atrast tādu simptomu. Nezinu vai no VD vai tomēr nē. Man kaut kā pēdējā laikā spiedoša sajūta uz acīm. Lasu kaut ko vai rakstu, pēķšņi spiež uz acīm un tad straujšs reibonis gar acīm tā, ka "kunkulis" sametas sirds rajonā.

714

inita.a
Tevis pieminētie simptomi ir arī citiem VDistoniķiem. Arī man ir bijis. Šobrīd nav, taču ir bijis. Cik sen Tev jau VD?

715

Nu laikam jau mazāk, nekā citiem šeit,cik palasu. Laikam pamazītiņām sākās pirms diviem gadiem, bet tā pa īsto, ka nevaru ne  ieiet veikalos, ne atrasties atklātos laukumos, ne ieiet poliklīnikās utt., t.i. publiskās vietās, kur notika pirmā lielā panikas lēkme, man ir no kāda aprīļa.

716

ooo es ilgi nostaigaju ar spiedoso sajutu acis un + fotofobiju pret gaismu un kosam krasam...trakums tas bija...likas acis sausas, gruti bija noturet vala...un reibonis + slikta dusa uz gaismu.

717

Man tie reiboņi ir galīgi piebeiguši. Nu jau bail pat gulēt iet. Kādreiz vestibulārie reiboņi bija staigājot, braucot, bet nu jau arī gultā. Apguļos, tā galva reibst. Kamēr cenšos aizmigt, turos pie gultas iekšmalas, jo sajūta tāda, ka izkritīšu no gultas. Liekas, ka atrodos laivā un mani nēsā pa viļņiem. Kā agrā jaunībā, kad tā vairāk ko iemalkoja un visa istaba griezās un gulta ar. Nu kā lai cīnās ar šo nepatīkamo sajūtu?

718

Vai tā galvas reibšana nevar būt no muguras un sprandas?Atceros braucot ceļojumā man tā sākās pēdejās dienās-viss griezās.Atbraucot mājās 3 dienas grīļojos,līdz aizgāju pie masieres-viņa konstatēja,ka visa plecu daļa ir savilkta.Izmasēja pāris reizes,atlaida plecus un galva arī vairs nereiba-grīļošanās pārgāja.

719

Man arī galva reiba mēnesi no vietas- izgāju sprandas un kakla zonas masāžas kursu-10reizes-un pārgāja

720

Inita.a
Es ari loti mocos tagad. Nu man nav, ka tev, gulta man nereibst, tikai var but ir riebiga spieduma sajuta. Bet ejot, sezot, stavot mierigi, ir gan.
Ar ko tu nodarbojies? Tu strada vai tikai pa majam?
Es sezu majas ar berninu. Baile pat lauka iziet. Nu ja vajag, tad sevi panemu rokas. Bet bez ipasas vajadzibas nemaz negribas. Tagad tik smuks sniedzins, tik gribas iziet vismaz lai berns ar sniegu paspeletos, bet nevaru savakties. Man ari ir sajuta man gribetos to sprandas masazu , jo tur viss ir tik saspringts.
Tu dzeri kaut kadas zales?