401

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Jaa, parasti no tadam sekam ari uzrodas tas VD sad

Man mammai ari leka spiediens, citreiz ir tik augsts, ka uz slimnicu veda paris reizes, bet arsti nekad neko neatrod, saka ka nav sirds slimibu. Taa vina dzivo uz zalem, kaa ir augsts iedzer tableti smile

Jaa, var but no muguras...bet man vairak taa problema ar acim, vakar saka asarot un nezeligi koda acis, sausmas..

402

Sodien pamodos pa nakti,saka spiest krutis un bailes,neguleju pus nakti,tagad arii spiezh kruutiis,loti uztraucos kapeec?

403

Es ari esmu parstresojusies par vienas sejas puses nejutigumu, sobrid tik lupa tada pusnejutiga, bet man neviens neatbild seit forumaa sad
Iveta tev nebija kkaadas problemas ar tirpsanas, nejutigumu??
Vai tev tikai sirsninja...un kaa tev izpauzas ka spiez krutis, saap, krampji vai kaa?! Man vienreiz bija krampji pa visaam krutim.

404

Man bija ka sapeja zoklis,un vel bija taa ka tirponja pa zokli,ka eedu mellenes eedu eedu un peksnji ta ka jociga sajuta zoklii,to nevar pakustinat nu nevar izskaidrot sajuta loti riebiiga..
A man spiezh,vai sap nesaprotu krutiis,man bail:(

405

Nu man tada smaga sajuta luupaa un acii, taka pusjutiga, takaa...nez nevaru aprakstit ari to sajutu, taka savilkta, taka piepampusi, nez, taka taa seja spuse man vsp nebutu, zoklis ari nedaudz saap, bet nevar but ka zobam vaina, bet loti riebiga sajuta...kkas lidzigs vrb kaa iekaisis, apsaldets nervs...
Nu jaa bet tu esiizgajusi visus sirdsarstus, neko tak neatrada. Ja man tgd pateiktu ka nervs sejai vesels un MS tas nav, tad justos mieriga.. sad bet gimenes arsts teica lai gaidu lidz pirmdienai, ja nekas nemainisies tad pie neiraloga

406

Bet varbut tev reakcija no tas proceduras...

407

Njaa vai tiesaam nevienam nesaapeja kruutiis?

408

Nu ari domaju, varbut samocija degunu un tgd skrimsli saaug atpakal, es taa ceru ka pec tas proceduras ir tadas sajutas...

Nu man liekas ka daudziem te saap krutis ieksaa...cik atceros no lasita.

409

simucis18
Nesatraucies, ļoti iespējams, ka tā ir VD, bet vēl līdzīgi simptomi ir pie trīszaru nerva neiralģijas, sākumā nekūtīgs, bet vēlāk sāk sāpēt..... Varbūt esi apsaldējusi trīszaru nervu? Deniņi nesāp? Gan jau, ka VD izspēlē jaunu triku kā Tevi satraukt.
iveta
Spiedoša sajūta un sāpes krūtīs pēdējās 4 dienas ir neatņemama pirmsmiega sajūta.

410

a tas ir nopietni?

Nu paslaik man ir jau citas sajutas, tas pusnejutigums ir izzudis, manuprat sad Tgd man spiez pieri un liekas ka piere gazas pari acim, piere tada kaa stiva un viss sakritis uz taas vienas acs, taka smaguma sajuta, takaa tajaa aci kkas atrastos ieksa, piemeram, akmens , udens...sausmiga sajuta, te jau zileju pa tuskam grutniecibaa, vairs nezinu ko domaat..

411

Es palasiju pa to triszaru neiralgiju, sanak ka vina ir taka no MS vai audzejiem...sausmas sabaidiji mani...

412

simucis18
Nē, trīs zaru nerva neiralģija ir no apsaldēta trīszaru nerva!!!! Nekāda sakara ar MS vai audzējiem. Ārstē ar medikamentiem un sildošām procedūrām (vaigu, ausi, deniņus).

413

Nu jaa lasiju, ka vini parbauda vai to neizraisa MS, audzeji utt...vrb ne taa sapratu..

Tgd mostos ar sliktu garastavokli, jo nezinu kas ar mani notiek, neesmu pat sitas 3 dienas savu mazo piefiksejusi punci...sausmas...jau nesaprotu vai tiesam taa lupa pusnejutiga vai jau sen izgaja mosh taa anastezija un man jau saak glucit..

414 Izmainīja Caca (2014-04-24 21:12:21)

...

415 Izmainīja Caca (2014-04-24 21:10:43)

...

416

Caca: mani ar reizēm satrauc tas,ka runāju, bet pati piefiksēju,ka pasaku neparrizi galotnes, vai pasaku galīgi šķērsām teikumu, it kā sekoju līdz,bet vienalga mēle mežģas sad

417

eh,man atkal,seezhu un peekshnji ass duuriens kreisajaa pusee kruutiis taa kaa pat ar straavu lidz pat kaklam aizgaja,ak kas tav tads vel bija...

418 Izmainīja Caca (2014-04-24 21:11:03)

...

419

Caca: es domāju, ka mums visiem ,kas ciešam no VD, tas draņķis dzīvi ir pabojajis pamatigi, man arī bieži tas noved līdz asarām un izmisumam, ka pat nesaprotu,par ko smieties,ar ko iesakt dienu, neinteresē, ieprikšanās, nerunājot par kosmētiku,to vispar nelietoju, izņemot kermeņa krēmu, reizēm pat nesaprotu,ko darīt tālāk. apjukums, nervozums, svaidīšanās lēmuma pieņemšanā, utt. ir traki,bet jācīnās, man ar to cīnīsanos ir tā,kā ir. ja sanemos, tad pēc pāris dienām atkal rokas nolaižas, un dusmojos ez sevi,ka esmu kā lupata, nekam nederīga, bremze utt.,pretstatā kāda es biju, sportiska, azartiska, ar komandas garu, pedanta utt.,a tagad tiešām kā flegmatiska grīdas lupata, un tas drausmīgi grauž, un jo vairak pie tā piedomaju, jo vairāk simpotmu man mācās virsū.pirmā trakā lekme man bija 2011.gada, bet cik tagad saprotu, tad ar šo kaiti slimoju jau kopš 12- 13 gadiem,jo bija reizes,kad nevarēju izturēt, ka vecāki mani ierobežo, vienmēr noliek, ka es kā govs, kā aizmigusi, citi bērni tā un tā, bet es tā un tā, bija reizes,kad mammai pateicu,ka labāk padaru sev galu, nekā dzīvoju tādos apstākļos, drausmīgi, jau noteikti viņa jutās,bet par mani neviens nedomāja, es pat nevarēju nopirkt apģērbu kādu gribu līdz 20 gadu vecumam, nerunājot par apaviem un rotaslietām , pat matus nevarēju griezt kā gribēju.pat nezinu,ko tev ieteikt, jo zinu,ka jūties draņķīgi, un liekas,ka visa pasaule pret tevi vai ne?

420 Izmainīja Caca (2014-04-24 21:11:54)

...