Labdien !
Gribu padaliities ar jums par manu Veg Distoniju . Pats sliktaakais, ka tas jau saakaas kad man bija 19 gadi , bet es par taadu slimiibu pat nezinaaju tagad man ir 28 un gandriiz 10 gadi es biju paarbaudiijis visu ko tikai var iespeejams es biju uz visaam iepeejamaam proceduuraam tas bija takaaa elee un tikkai nedeelju atpakalj man pateica ka man ir vegetatiivaa distonija . Es jau 6 gadus dziivoju Anglijaa un taas pa6as paarbaudes ko es taisiiju latvijaa dariiju anglijaa lau buutu 100% paarliecinaats . Agraak es nodarbojus ar sportu diezgan ilgu laiku liidz tam briidim kad skreeju aarkaarteeju 7km krosu un liidz galam es nenoskreeju, nokritu uz celja jo saaku nejust kaajas pavisam ,tad nu mana pirmaa leekme saakaas tas bija kautkas briesmiigs es viss triiceeju , elpot nevareeju , biju baals , auksti sviedri . un uz kaadu laiku pat neredzeeju neko ,domaaju ka nomir6u . Tagad katru reizi kad es juutu adrenaliinu man paliek slikti , saapes kruutiis vai sirdii , slikta duusha , saap kreisaa roka , galvas saapes , varu guleet lidz 16h bet tikkuntaa neizgulee6os , paaraak daudz smagu celt nevar jo var saakties leekme gadriiz taada pa6a kaada man bija skrie6anas laikaa, datoru speeles vairs nespeeleju jo adrenaliins celjaas un saak saapees kruutiis , gruuti elpot , Bet es nepadodos atradu ar ko es varu nodarboties saaku nodarboties ar Shuffle , tectonic , electro dance un tagad kad es zinu kas par slimiiba man ir es centii6os vinju izaarsteet kaa totikkai to var iespeejams , esmu pierakstiijis jau pie aarsta uz 24 februaarii redzeesim ko man pateiks . Nekad nepadodies ! Galvenais vajag atrast no kaa leekme var saakties , tas var buut no jebkura produkta , Fiziskaa slozdze , agraak man leekme bija arii no alkohola lieto6anas tagad es jau 5 gadus nelietoju alkaholu un cigaretes nepiipeeju , jo tas paaugstina leekmes procentu . Lai jums labi veicas un nekad nepadodaties .