4 101

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

simucis18 rakstīja:

Nee, smagana zinu ka sap no zoba, es domaju vai slikta dusa, bezspeks var but no gudribas zoba augsanas. Sanak ka slikta dusa uz stresu var but 4 dienas? Jo visu laiku domaju ka tikt no vinas vala?:D

Jaa, man vins sapeja, tad pargaja, pagaja menesis atkal sap, tikai soreiz man kakls sarkans un atplests neliels smaganas gabalins valja jo ar meli varu pakustinat big_smile

Takaa man bails no zobarstiem, labak nimesil tabletiti iedzeru big_smile Vai ir vajadzigs rentgens tam zobam?

Nu kakls man arī sāpēja, dzēru ibumentīnu, liekas, ka nedaudz palīdzēja! Var jau noteikti arī nimesil dzert, kas katram labāk palīdz! Un var arī būt tā, ka pēc mēneša aug, kad viņš izdomā tad aug big_smile un sarkans kakls man liekas, ka arī bija, vairs neatceros, bet gan jau, ka bija. Diez ko patīkami tas nav. Nu ar to sliko dūšu ir tā, man vienu brīdi diezgan regulāri bija slita dūša, bet nevis es vēmu, bet vienkārši slikta dūša. Man baigi labi palīdzēja ingvera dzēriens. Vienkārši aplej dažas šķēlītes ar karstu ūdeni, pagaidi kad padziest un dzer iekšā smile man jau garšo tāds stiprāks lai jūt to ingveru, bet var taisīt pēc saviem ieskatiem! wink domāju, ka rentgens nav vajadzīgs, jo loģiski, ka viņš spraucas ārā no smaganām tad sāp. smile un tās smaganas ar varēja pakustināt ar mēli, itkā nedaudz tākā atkarājušās, kā tu rakstīji ar mēli var aizkacināt! Kaut kur lasīju, ka var ar mēli tur pabīdīt tās smaganas, lai vieglāk izlīst tam gudrajam zobam! big_smile

4 102

Sveiki! Łoti gribu šeit pievienoties...ilgi šim pasākumam briedu. Arī mani moka distonija, es tā ceru... Esmu hipohondrike arî...Mans stàsts ir tàds, ka nu jau kādus divus gadus mokos ar sliktu dûšu, ir dienas, ka visu dienu citreiz, ja nav paèsts, vai pèc èśanas. Tàdas dîvainas sajûtas, tá ká nelielas sàpes labajà pusé zem ribàm. Esmu bijusi pie vairàkiem àrstiem, veikta 2* gastroskopija, analîzes, ultrasonoskopija, esot žults diskinèzija, bet vispàr visu noraksta uz nerviem. Kàdu gadu atpakał beidzu dzert arketis. Esmu tá nogurusi...meklèjot sev vainas...  visu laiku nepamet sajûta, ka àrsti var palaizt ko garám... Sakiet varbût kàdam ir kas lîdzîgs. Aizmirsu vèl uzrakstît, ka t ar pèdèjà laiká turas 37-37,2.

4 103

Sîkā rakstīja:

Sveiki! Łoti gribu šeit pievienoties...ilgi šim pasākumam briedu. Arī mani moka distonija, es tā ceru... Esmu hipohondrike arî...Mans stàsts ir tàds, ka nu jau kādus divus gadus mokos ar sliktu dûšu, ir dienas, ka visu dienu citreiz, ja nav paèsts, vai pèc èśanas. Tàdas dîvainas sajûtas, tá ká nelielas sàpes labajà pusé zem ribàm. Esmu bijusi pie vairàkiem àrstiem, veikta 2* gastroskopija, analîzes, ultrasonoskopija, esot žults diskinèzija, bet vispàr visu noraksta uz nerviem. Kàdu gadu atpakał beidzu dzert arketis. Esmu tá nogurusi...meklèjot sev vainas...  visu laiku nepamet sajûta, ka àrsti var palaizt ko garám... Sakiet varbût kàdam ir kas lîdzîgs. Aizmirsu vèl uzrakstît, ka t ar pèdèjà laiká turas 37-37,2.

MAN ARĪ VISU LAIKU LIEKAS, KA ĀRSTI NOTEIKTI KAUT KO NAV PAMANĪJUŠI, ka noteikti viss tiks aizlaists līdz pēdējai stadijai un es nomiršu big_smile Es saprotu, ka tas nav smieklīgi, bet pēc 3gadu cīņas, teikšu godīgi man tas viss jau ir apriebies, visu laiku izjust vissīkākās izmaiņas manā organismā. Man laikam ir bijušas pilnīgi visas VD izpausmes, VISAS(ja es te sāktu uzskaitīt, tad noteikti ar 1nu lapu nepietiktu) . Un es negribu tā dzīvot kā dzīvoju, tāpēc jāiet pretī tai sūdainai distonijai un jācīnās ar to! Nu jau kad esmu apzinājusies visu to ir daudz vieglāk! Protams es nesaku, ka pilnībā esmu no tās tikusi vaļā, bet dzīves kvalitāte ir pilnībā uzlabojusies!

4 104

Sîkā rakstīja:

Neesmu protams ārsts, bet ļoti daudziem kam VD ir tāda temperatūra! Vienīgais ko tev varu ieteikt beidz mērīt to temperatūru, vienīgi ja jūti, ka tev viņa tiešām ir tad iesaku aiziet pie ārsta. Man ar asinsspiediena mērīšanu bija tāpat mērīju 10x dienā, līdz 1dienu izlēmu, ka vairs nemērīšu un miers. Un vairs nav jāstreso, ka kāds cipars nav nedaudz pa augstu. Nesen biju pie ārsta izmērīja man spiedienu, viss ideāli! big_smile

4 105

Man laikam arî lielákā dała VD simptomi bijuśi, bet katru reizi liekas, ka šoreiz kas nopietnāks... Un bailes no nāves un ieklausîšanàs savàs sajûtās ir ikdiena...man talants par to domāt ir pat intensīvi strādājot...

4 106

Varbût kàda iet pie dr. Jorenas? Kādas atsauksmes?

4 107

Paldies, Maijpukite:) Bet nu sliktu dusu es nepiedomaju, man slikta dusa ir visu laiku, trakak kad paedu, burbulo vedera un sad tad krampis vedera augsdala, nak gaaze, bet nedanak smile itka vasara kobra konstateja tikai helikobakteriju un viss. Bet man tada sajuta takaa man tagad kkaads gastrits vai iekaisums butu.

4 108

simucis18 rakstīja:

Paldies, Maijpukite:) Bet nu sliktu dusu es nepiedomaju, man slikta dusa ir visu laiku, trakak kad paedu, burbulo vedera un sad tad krampis vedera augsdala, nak gaaze, bet nedanak smile itka vasara kobra konstateja tikai helikobakteriju un viss. Bet man tada sajuta takaa man tagad kkaads gastrits vai iekaisums butu.

Man ar ar vēderu problēmas.., kad neesmu paēdusi tad burbuļo, vai arī tad ja esmu dzērusi tikai ūdeni. smile man ar likās, ka man kkas nav labi ar vēderu, bet nu no uztraukumiem bērnībā vienmēr bija jāskrien big_smile teiksim ja bija jāiet pie zobārsta vai kkur citur kur bija stress, tad zināju, ka vakarā būs jāskrien big_smile Bet tagad ir tā, ka citreiz uzpūšas, bet tas atkarīgs no tā kas paēsts.. Dažreiz arī padedzina, bet es to visu norakstu uz VD. Būs jāmirst miršu, tāpat ,mēs visi pa skuju taku kādreiz aiziesim big_smile , tur vēl varēsim ieņirgt, ka tik šausmīgi dēļ šitā sūda nedzīvojām. smile Veselību, laimi un poozitīvu vakaru visiem kas izlasīja! smile yeey smile

4 109

Simuci 18, Tev noteikti bija jādzer antibiotikas, varbût no tām kuńga mikroflora sabeigta...

4 110

No helikobakterijas sabeigta mikroflora? a kas jadara? Vienkarsi man bija taa ka kad bija kobras sledziens, sakas angina, un arsts pateica pagaidam helikobakteriju nearstesim jo 70% cilvekiem vina ir un vini nearste, un izrakstija anginai antibiotikas. Tapec nesanaca tas dzert.
Un cik lasiju esot smagas blakusparadibas tam antibiotikam, citi nepabeidz kursu vai tie kas pabeidz sacakare imunitati,

4 111

Simuci, var padzert labās baktērijas kapsulās (probiotikas?laikam)- nopērkamas aptiekās. Man arī pēc antibiotiku lietošanas nočakarējās gremošana, dedzināja kunği, bija slikta dūša. Nopirku aptiekā tās kapsulas, tad vēl tos jogurtiņus tīrkultūras, kumelīšu tēju, dārzeņus un augļus (tos, kas zaļā krāsā - kāposti, ķīnas kāposti, ļoti palīdzēja, nedrīkst tos, kas sarkanīgie- mandarīni, apelsīni), putras ēdu. Un uzlabojās pēc kāda laciņa.

4 112

nee, es anginai dzeru jau sen antibiotikas, laikam pirms 3 menesiem kkur smile man 5 diena kad slikta dusa, nakti skreju 2 reiz uz toleti, likas ka naks ara, bet neiznaca...ceresim ka kads noraviruss itka varot but bez temperaturas, bet vai tik ilgi un bez caurejas? Ja nee ta sodien jajiet pie arsta lidz 1:(

4 113

Es aptieka sliktai dusai iegadajos cerucal tabletes kkaadas ko lieto migrenas gadijuma pie nelabas dusas un pec kimijterapijam, utt

4 114

Sīkā
Pie dr Jorenas esmu bijusi es un vēl vismaz 3 šī saita lietotāji. No manas puses atsauksmes labas, ārste profesionāla un iedziļinās problēmā, kā arī labi piemeklē medikamentus, ja nepieciešams. No maniem 2 paziņām arī vislabākās atsauksmes par šo ārsti.

4 115

SImuci
Helikobaktērija ir ļoti nelāga lieta, bieži ārsti saka, ka to nevajag ārstēt un iespējams tā arī ir, ja tā nav pārāk nopietni izplatījusies, taču zinu, ka bieži vien ielaisti gadījumi beidzās slikti. Manai māsai bija heliobaktērija, bet viņa uzreiz sāka ārstēt ar AB un drīz vien jau jutās labi, arī manai mammai tā bija (starp citu tā ir lipīga un mums aizdomas, ka māsa dabūja no mammas), mamma atteicās ārstēties un viņas vēderproblēmas progresēja, viņai bieži sāpēja, burkšķēja un pūtās vēders, bet vistrakākais bija tas, ka ja viņai savajadzējās uz WC tad viņai vajadzēja momentāli, bez vilcināšanās, viss tas aizgāja tik tālu, ka viņa atteicās jebkur braukt, negāja ārā uz mājām, jo baidījās, ka vajadzēs uz WC, bet blakus var nebūt. Tad mēs mammu pierunājām iet ārstēties un kad viņa aizgāja uz atkārtotu diagnostiku viņai tika konstatēti caurumi kuņģa sieniņās, jo helikobaktērija bija sākusi "grauzt" caurumus un ārstēšanu vairs nevarēja atlikt. Jā AB ir diezgan stipras un jālieto ilgāk, kā pie citām saslimšanām, taču mamma par laimi veiksmīgi izārstējās.
Un vēl kas, AB noēd visas baktērijas, tostarp labās, kas ir skābpiena produktos, jogurtos un minētajās kapsulās, tāpēc ir jāatcerās, ka tās kapsulas vispār ir jēga lietot tikai 4 stundas pēc AB lietošanas, kad AB vairs neatrodas kuņģī, pretējā gadījumā tās baktērijas var nelietot, AB tās noēdīs un viņas nemaz nav tik lētas, ja jālieto ilgtermiņā. Bet pēc jebkura AB kursa gan vajadzētu gan baktēriju, gan vitamīnu trieciendevu, lai atjaunotu mikrofloru un imunitāti.

4 116

Paldies Kitija, noteikti apsversu domu vinu arstet. Vajadzes aiziet pie arsta, bet paslaik baidos lietot tas antibiotikas, jo man jau pietiek pagaidam ar 5 dienu sliktu dusu! Man tagad burks, pusas, un slikta dusa, un vakaros kkaadi drebuli...es vairs nezinu esmu izmeginajusi visu ko vien var iedzert, bet kaa nepaliek labak piecas dienas jau sad
Es nevaru ieest, jo paskatoties uz edienu, slikti paliek, atraugas nak ar ediena garsu. Ceru ka tas ir viruss, nevis gremosanas sistemas slimibas.

4 117

Paldies, Kitija!

4 118

Kā Jūs dzerat Xanax 0,5. Man no iepriekšējiem krājumiem vēl stāv mājās, bet Kā dzēru neatceros. Zinu, ka uz savu galvu dzert nav labi....pie Jorenas tieku februāra vidû.  Esmu veins nervu kamols. Vêl nākośnedēł cełojums uz divām nedèłām...

4 119

Sīkā
Katram jau tā deva jāpielāgo pēc nepieciešamības, priekš manis 0,5mg ir diezgan daudz, tādu devu tikai uz nakti, ja baigā trauksme, pa dienu dzēru 0,25mg. Jorena droši vien Tev ieteiks ko citu, nevis xanax, taču pagaidām, galējas nepieciešamības gadījumā protams var palietot.

4 120

Sakiet, kā Jums ar slikto dûšu? Es jau mocos ilgi, vasarā kaut kā bija pazudusi, bet nu ir atkal. Varētu teikt, ka gadu man ir jau riktīgi. To arī noraksta uz VD, neskatoties uz to , ka ir žults diskenēzija...man bail...