3 901

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

baibasarbis
Nē, pusēšana nekādu trauksmi nerada. Man viņa arī nav baigi ilgi, varbūt kādas 5-10 min pēc treniņa, jebkurā gadījumā, es taču saprotu ka neesmu mēģinājusi pacelt 120kg stieni, bet esmu paskrējusi/pastaigājusi/patrenējusies un absolūti neko sliktu man tas nevar nodarīt, tieši otrādi, esmu iekustinājusi asinsriti un varbūt tīri fiziski es to sajūtu, kā tādu tirpstoši kņudinošu pulsēšanu, reizēm stiprāk, reizēm vājāk, bet praktiski vienmēr. Man liekas, ka tā jau nu tiešām galīgi nav tā lieta par ko satraukties. Turpinam tik kustēties!

3 902

Burnthesky
Tas ko Tu apraksti, tā ir parasta deguna skalošana, nav diez ko patīkama, bet ar duršanu protams salīdzināt nevar. Es iemācījos pati skalot degunu un daru to regulāri, sevišķi, ja jūtu ka tuvojās iesnas, uztaisu vāju sālsūdeni un paskaloju pāris reizes dienā, parasti vairs arī tās iesnas vairs nenonāk tādā ļoti ielaistā stadijā. Bet vispār man arī kals un deguns ir vārgās vietas, tāpēc ļoti žēl, bet tikko ir mīnusi, vairs ārā skriet neeju, kāpju istabā uz trenožiera, savādāk katru reizi pēc skriešanas sāp kakls.

3 903

Kitij, tad tavs deguntiņš pie tās procedūras ir tik pieradis, ka to pārtraucot varētu arī pastiprināti strutas sākties. Man jau toreiz doks uztraucās, ka 4 gadi bij jāskalo.. teica vel daži un man jau tā būs kā tradīcija degunam un bez skalošans vairs nevarēs iztikt

3 904

Nekas man pastiprināti neveidojās. Rudens/ziemas sezonā paskaloju dagunu, kad jūtu vajadzību, vasarā to praktiski nedaru. Ko tad Tu domā, ka visi nopietnie jogi, kas degunu skalo 2x dienā to pārtraucot iedzīvotos strutainos blakusdobumos? Nedomāju viss. Degunā nekam nav jākrājās un, ja to kas tur sakrājies nevar izšņaukt, tad es domāju, labāk izskalot, protams tas ir jādara pareizi lai nenobīdītu visu uz kanāliem.

3 905

Tad jau tur vesela zinātne !
Neko nesaku un negribu pierādīt, tik atceros, ka doks par to manu tendenci starā nebij smile tiesa es arī antibiotikas laikam vnm paralēli dzēru

3 906

BurnTheSkyDown rakstīja:

Tad jau tur vesela zinātne !
Neko nesaku un negribu pierādīt, tik atceros, ka doks par to manu tendenci starā nebij smile tiesa es arī antibiotikas laikam vnm paralēli dzēru

Vai kāds ir lietojis coaxil un lamictal. Cik ilgi, un kāds rezultāts?

3 907

vakar biju uz EMG vēlreiz paskatīties muskuļus, sadūra mani ne pa jokam,bet nu paldies Dievam daktere teica,ka viss ir kārtībā, ka neesot vietas domām pa als šobrīd nekādas, man jau protams,tik un t miera līdz 100% nav,bet nu man laikam ir izteikta hipohondrija, bet nu tika atzīts,ka man ir labdabīga muskuļu falcifikācija.

3 908

Tallii
Un kas Tev tagad jādara? Kādas zāles jādzer?

3 909 Izmainīja tallii (2015-11-03 15:41:49)

Mileedija rakstīja:

Tallii
Un kas Tev tagad jādara? Kādas zāles jādzer?

nekas nav jādara.tā nav slimība,ka jādzer zāles.

3 910

Tad Tev tas ir normāli, ka raustas tie muskuļi? Jeb Tu tā nebiji, kurai ir šitā problēma?

3 911

Mileedija rakstīja:

Tad Tev tas ir normāli, ka raustas tie muskuļi? Jeb Tu tā nebiji, kurai ir šitā problēma?

biju biju,nu jā kaa jau teicu,tā ir labdabīga rauste,tāpat kā audzēji ir labdabīgi un ļaundabīgi tā pat arī tas.

3 912

tallii rakstīja:

vakar biju uz EMG vēlreiz paskatīties muskuļus, sadūra mani ne pa jokam,bet nu paldies Dievam daktere teica,ka viss ir kārtībā, ka neesot vietas domām pa als šobrīd nekādas, man jau protams,tik un t miera līdz 100% nav,bet nu man laikam ir izteikta hipohondrija, bet nu tika atzīts,ka man ir labdabīga muskuļu falcifikācija.

Tallii,
tās taču ir labas ziņas, ka nav ALS. Nesatraucies par to vairāk, jo mazāk domāsi par to, jo nemanīsi, ka tev tie muskuļi dažkārt noraustās.
Tikko viss pārbaudīts, met satraukumam mieru. smile

Kā iet pārējiem?
Man daudz maz labi. Šad un tad parādās kādi nelabumiņi, bet kopumā nekāda vaina.

3 913

aronija rakstīja:
tallii rakstīja:

Tallii,
tās taču ir labas ziņas, ka nav ALS. Nesatraucies par to vairāk, jo mazāk domāsi par to, jo nemanīsi, ka tev tie muskuļi dažkārt noraustās.

Kā iet pārējiem?
Man daudz maz labi. Šad un tad parādās kādi nelabumiņi, bet kopumā nekāda vaina.

taisnību jau saki,bet mana paranoja man neliek mieru,a ja nu tas un tas nav pārbaudīts kā vajag,uttt ai īsāk sakot verās jumts.

3 914

tallii rakstīja:
aronija rakstīja:
tallii rakstīja:

Tallii,

Kā iet pārējiem?

taisnību jau saki,bet mana paranoja man neliek mieru,a ja nu tas un tas nav pārbaudīts kā vajag,uttt ai īsāk sakot verās jumts.

Nu Tev kaut kā jātiek galā ar to. Kam tad lai vēl tic, ja ne ārstiem un pārbaužu rezultātiem? Jo īpaši, ka Tev tā paŗbaudes nav bijusi vienu reizi, bet jau vairākas. Un ja katru reizi nekas neapstiprinās, tad jau stabili viss ir kārtībā. smile

3 915

aronija rakstīja:
tallii rakstīja:
aronija rakstīja:

Tallii,

Kā iet pārējiem?

Nu Tev kaut kā jātiek galā ar to. Kam tad lai vēl tic, ja ne ārstiem un pārbaužu rezultātiem? Jo īpaši, ka Tev tā paŗbaudes nav bijusi vienu reizi, bet jau vairākas. Un ja katru reizi nekas neapstiprinās, tad jau stabili viss ir kārtībā. smile

jā,bet liekas,ja nu šodien kārtībā,bet pēc laika nebūs tomēr,nezinu man šī slimība uzdzen nenormālas bailes,nemaz nezināju,ka pasaulē ir tādas slimības drausmīgas.

3 916

Labdien. Esmu uz sabrukšanas robežas...
Vārdu sakot mana distonija jau 2 gadus mani moka lielākoties ar elpas trūkumiem- nevar līdz galam ieelpot. Es ar to puslīdz biju apradusi, bet man šie simptomi saglabājas gandrīz katru dienu. Vārdu sakot pirms diviem mēnešiem saaukstējos un nevis izgulēju saaukstēšanos, bet gan izstaigāju (darba bija ļoti daudz slimības lapa man nespīdēja), kopš tā laika man pastiprināti izdalās krēpas. Krājas kaut kur kaklā, likās, ka nu ok, gan jau pāries (no rītiem mostos ar iesnām un špļaudīšanos). Tad vienu skaistu rītu, sadomāju apskatīt krēju konsistenci un iešplāvu mutautiņā... un tur bija asinis..
Man vienkārši tai mirklī pazuda pamats zem kājām. Es pat neatceros īsti kā es sazvanīju pulmanologu un aiznesos uz rentgenu. Rentgenā neko neuzrāda viss ok. Bet mani pilnīgi nepamet doma, ka vso, esmu dapīpējusies(kaut gan stāžs 5gadi) un dabūjusi plaušu vēzi. Pulmanologs mierina, ka asins piejaukums varētu būt arī no kakla un tagad gaidu rindā pie LORA un nākamnedēļ nozīmēta bronhoskopija..
Man pilnīgi nav vairs spēka. Liekas vso- dziesma nodziedāta..

3 917

antrakusnere rakstīja:

Labdien. Esmu uz sabrukšanas robežas...
Vārdu sakot mana distonija jau 2 gadus mani moka lielākoties ar elpas trūkumiem- nevar līdz galam ieelpot. Es ar to puslīdz biju apradusi, bet man šie simptomi saglabājas gandrīz katru dienu. Vārdu sakot pirms diviem mēnešiem saaukstējos un nevis izgulēju saaukstēšanos, bet gan izstaigāju (darba bija ļoti daudz slimības lapa man nespīdēja), kopš tā laika man pastiprināti izdalās krēpas. Krājas kaut kur kaklā, likās, ka nu ok, gan jau pāries (no rītiem mostos ar iesnām un špļaudīšanos). Tad vienu skaistu rītu, sadomāju apskatīt krēju konsistenci un iešplāvu mutautiņā... un tur bija asinis..
Man vienkārši tai mirklī pazuda pamats zem kājām. Es pat neatceros īsti kā es sazvanīju pulmanologu un aiznesos uz rentgenu. Rentgenā neko neuzrāda viss ok. Bet mani pilnīgi nepamet doma, ka vso, esmu dapīpējusies(kaut gan stāžs 5gadi) un dabūjusi plaušu vēzi. Pulmanologs mierina, ka asins piejaukums varētu būt arī no kakla un tagad gaidu rindā pie LORA un nākamnedēļ nozīmēta bronhoskopija..
Man pilnīgi nav vairs spēka. Liekas vso- dziesma nodziedāta..

Man tas pats,krēpas visu laiku,izstaigāju arī,bet nedomā to slikto,Tev viss ir kārtībā!

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

3 918

antrakusnere
Ļoti ceru, ka Tev tas tomēr no kakla, jo pretējā gadījumā tas tiešām izskatās nejauki. Vai no deguna Tev asinis nav bijušas, varbūt ilgstošu iesnu gadījumā traumēta gļotāda un asinis krēpās nonākušas no deguna? Grūti jau ieteikt, lai nesadomājies to ļaunāko, jo pati Tavā situācijā noteikti kristu panikā, bet pagaidām - drošs paliek nedrošs nesmēķē, mēģini pēc iespējas turēt savu ķermeni sārmainu (par sārmainu un skābu diētu tagad pieejama plaša informācija internetā) tas uzlabo kopējo veselības stāvokli un ir pirmā, svarīgākā lieta lai bremzētu/apturētu vēža attīstību. Turēšu par Tevi īkšķus!

3 919 Izmainīja Delta (2015-11-05 22:07:49)

Antrakusnere
Tas tā notika vienreiz?Jeb visu laiku atklepo ar asinim?Nu msn bija lidzigi un tas bija saitits ar iesnam.Plus,lasiju,ka taa var but;ja ir traumeti elpceli ilgi klepojot.

3 920

Delta rakstīja:

Antrakusnere
Tas tā notika vienreiz?Jeb visu laiku atklepo ar asinim?Nu msn bija lidzigi un tas bija saitits ar iesnam.Plus,lasiju,ka taa var but;ja ir traumeti elpceli ilgi klepojot.

Tas tā bija vienu reizi. Man klepus praktiski nav- tikai krājas gļotas kaklā, apsārtis kakls un mazliet iesnas. Pirms tam kā izšpļāvu asinis es stipri ieklepojos no tā ka elpceļus sakairināja matu laka, izklausās traģiski smieklīgi, bet es pirms tam pūtu matu laku un ieelpoju to, sakairināju elpceļus un rezultāts..