3 841

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

arnita_gaidukuka rakstīja:

kas tev atgadījās māmiņdienā?tirpoņa vnk uznāca?

Man bija sajūta, ka tirpst galva, it kā paliek karsti, it kā mēle palielinās, rokas sāka drebēt, pati drebēju, tieši baroju savu jaunāko bērnu un viss tas uznāca, kopš tā laika jau viss kaut kas cits ir bijis, pāris reizes izsaucu ātros, tiku līdz uzņemšanai, bet nu, ar to arī stop. Nezinu, iespējams, saistīts ar to, ka pagājušajā gdā piedzima mans jaunākais puika un tas tāds impulss, bet nu īsti nav skaidrs, vienmēr esmu bijusi visādos darbos līdz ausīm, nezinu, iespējams, ka tas ir signāls apstāties un ieklausīties sevī. Nezinu, ceru, ka man nav kaut kas cits kā piemēram insults vai vēl nezin kas pfu-pfu

ko uzņemšanā tev teica?kādas diagnozes viņi tev uzlika uzņemšanā abas reizes?

3 842

Sveiki! smile
Nu, kā visiem ar pašsajūtu? Nedaudz ož pēc klusuma, tas dod cerības, ka visiem viss ir labi.
Es cīnos, mēģinu turēties pretī visam. Ārstēju/attīru savu gremošanas sistēmu, bet pagaidām joprojām nepāriet gandrīz katru dienu diskomforts krūšu kurvī.

3 843

Nu,man jauna sāga-sāpes ceļos...VD laikam toč nav.

3 844 Izmainīja tallii (2015-10-20 11:21:10)

man atkal viss pa vecai sāgai:)
patstāvīgs nogurums,riktīgi ātri piekūstu,no rīta zobus neesmu vēl izmazgājusi,kad jau nogurst roka,nesaprotu kapēc tik ātri nogurstu,stīvums ar locekļos kaut kāds,man jau sava paranoja atkal strādāt turpina..............izlēmu pierakstīties vēlreiz pārbaudei uz to miogrāfiju muskuļiem,pirmajā reizē jau teica,ka viss ok,atkārtot nevajag,nobīdes nekādas nav,bet nu izlēmu ,ka vēl vienu reizi uztaisīšu,visās slimnīcās pieraksts tik uz nākamo gadu,arsā ar vietas nav,dabūju vienu privāto firmu,nemaz nezināju,ka tik daudzi veic šo izmeklējumu,ļoti ceru,ka nebūs man nekādas izmaiņas tur,citādi es jau baidos,ka tik nav kaut kādas izmaiņas,tik drausmīgi bail no tiem als un tādām lietām,gaidu un baidos tagad 2 nedēļas jāgaida,ātrāk nekur,i to vienīgā vieta rīgā,kur varēja tikt,šausmas kaut kādas ar tām rindām,bet nu ceru,ka man tur viss būs kārtībā,lai gan iekšēji liekas,ka kaut kas varētu nebūt ok:(

3 845

tallii rakstīja:

patstāvīgs nogurums,riktīgi ātri piekūstu,no rīta zobus neesmu vēl izmazgājusi,kad jau nogurst roka,nesaprotu kapēc tik ātri nogurstu,stīvums ar locekļos kaut kāds,man jau sava paranoja atkal strādāt turpina..............izlēmu pierakstīties vēlreiz pārbaudei uz to miogrāfiju muskuļiem,pirmajā reizē jau teica,ka viss ok,atkārtot nevajag,nobīdes nekādas nav,bet nu izlēmu ,ka vēl vienu reizi uztaisīšu,visās slimnīcās pieraksts tik uz nākamo gadu,arsā ar vietas nav,dabūju vienu privāto firmu,nemaz nezināju,ka tik daudzi veic šo izmeklējumu,ļoti ceru,ka nebūs man nekādas izmaiņas tur,citādi es jau baidos,ka tik nav kaut kādas izmaiņas,tik drausmīgi bail no tiem als un tādām lietām,gaidu un baidos tagad 2 nedēļas jāgaida,ātrāk nekur,i to vienīgā vieta rīgā,kur varēja tikt,šausmas kaut kādas ar tām rindām,bet nu ceru,ka man tur viss būs kārtībā,lai gan iekšēji liekas,ka kaut kas varētu nebūt ok:(

Livol multi total extra, pa 2 tabletēm dienā smile

3 846

talliii,
Ļoti ceru, ka Tev viss būs kārtībā. Vai Tev liekas, ka stāvoklis pasliktinās? Vai vienkārši visu laiku nomāc tie konkrētie simptomi?
Mani arī nepamet visādas dīvainās lietas, kas ik pa laikam uzpeld. Sejas muskuļu stīvumi/savilkumi, kaut kādas tirpšanas un citas dīvainas sajūtas. MR ir taisīta gan galvai, gan kaklam. Viss ir rezultātos bijis izcili. Nu, dažreiz iemetas galvā doma, varbūt vajag rezonansi galvai atkal, laikam bija pirms gandrīz gada, bet nu domāju, ka ārsti mani uztvertu kā totālāko hipohondriķi. smile
Un tomēr tās ir tik ļoti neiroloģiskas izpausmes, un pati apzinos,ka mana neru sistēma ir ļooooooti vāja.

3 847

aronija rakstīja:

Sveiki! smile
Nu, kā visiem ar pašsajūtu? Nedaudz ož pēc klusuma, tas dod cerības, ka visiem viss ir labi.
Es cīnos, mēģinu turēties pretī visam. Ārstēju/attīru savu gremošanas sistēmu, bet pagaidām joprojām nepāriet gandrīz katru dienu diskomforts krūšu kurvī.

man ari jau kadu nedelu ir sapes krusukurvii,ieksaa,ari naktiis,kad gulu,pamostos,sap ieksas.es sliecos domat,ka kunga vaina,sodien saksu omeprazola kursu.

3 848

tallii rakstīja:

tu joprojam ciinies ar savam muskulu sapem?ka tev ad nemaz,neko nepalidz?

3 849

BurnTheSkyDown rakstīja:
tallii rakstīja:

Livol multi total extra, pa 2 tabletēm dienā smile

kam tas domāts?
esmu dzērusi kādus mēnešus 4 magniju un b vt,

3 850

aronija rakstīja:

talliii,
Ļoti ceru, ka Tev viss būs kārtībā. Vai Tev liekas, ka stāvoklis pasliktinās? Vai vienkārši visu laiku nomāc tie konkrētie simptomi?
Mani arī nepamet visādas dīvainās lietas, kas ik pa laikam uzpeld. Sejas muskuļu stīvumi/savilkumi, kaut kādas tirpšanas un citas dīvainas sajūtas. MR ir taisīta gan galvai, gan kaklam. Viss ir rezultātos bijis izcili. Nu, dažreiz iemetas galvā doma, varbūt vajag rezonansi galvai atkal, laikam bija pirms gandrīz gada, bet nu domāju, ka ārsti mani uztvertu kā totālāko hipohondriķi. smile
Un tomēr tās ir tik ļoti neiroloģiskas izpausmes, un pati apzinos,ka mana neru sistēma ir ļooooooti vāja.

paldies.tev neirologs uzlika vd pēc mr izmeklējumiem?

3 851

anna55555 rakstīja:
tallii rakstīja:

tu joprojam ciinies ar savam muskulu sapem?ka tev ad nemaz,neko nepalidz?

nē,sāpes man nav ir tāds bezspēks un ātrs nogurums, ad nezinu liekas,ka kaut ko jau dod,bet ne līdz galam,es vnk esmu sevi nenormāli uzvilkusi pati salasoties tās šausmas netā un netieku no tā jau mēnešiem vaļā.

3 852

tallii rakstīja:
aronija rakstīja:

talliii,

paldies.tev neirologs uzlika vd pēc mr izmeklējumiem?

Neirologs man VD uzstādīja jau ātrāk, pirms MR bija veikta. Rezonansi pati izlēmu taisīt, jo bija apdrošināšana, varēju aiziet ātri uzreiz pap ilno summu. Domāju, ka vajag pārliecināties, lai gan neirologs teica, ka nav vajadzības, grozīja galvu. Pirms tam man bija galvai taisīta datortomogrāfija. Nu jā, un pēc MR vēlreiz aplieicnājās, ka nekā tur nav. Pēc tam esj utos kādu laiku labi, bija šis tas piemirsies, bet tad pēc laika nāca jauni simptomi. big_smile

3 853

tallii
Tu sāki iet pie dr Jorenas? Vai esi ar viņu runājusi par to, ka gaidītā uzlabojuma nav? Varbūt vajag mainīt AD?
Meitenes, jūs ar tām pārbaudēm arī neforsējat, nu ok MR nenodara nekādu ļaunumu veselībai, bet par datortomogrāfiju to gan nevarētu teikt. Man jau liekās, ka šos izmeklējumus vajadzētu tikai ar ārsta norīkojumu, savādāk uz savu galvu staigājot pa visām šīm starojošajām pārbaudēm var reālās nepatikšanās iedzīvoties.

3 854 Izmainīja tallii (2015-10-20 15:13:52)

Kitija rakstīja:

tallii
Tu sāki iet pie dr Jorenas? Vai esi ar viņu runājusi par to, ka gaidītā uzlabojuma nav? Varbūt vajag mainīt AD?
Meitenes, jūs ar tām pārbaudēm arī neforsējat, nu ok MR nenodara nekādu ļaunumu veselībai, bet par datortomogrāfiju to gan nevarētu teikt. Man jau liekās, ka šos izmeklējumus vajadzētu tikai ar ārsta norīkojumu, savādāk uz savu galvu staigājot pa visām šīm starojošajām pārbaudēm var reālās nepatikšanās iedzīvoties.

jā,eju pie viņas,viņa saka,ka 2m nav laiks,lai mainītu ad,ja ad dod  kaut minimālu uzlabojumu tad esot jāturpina,sevišķi ja nav nekādas blaknes,bet nu es jau lbprāt mainītu gan uz ko citu,nezinu kapēc viņa tā negrib neko mainīt.

3 855

pati brīnos,ka nomainot vidi (skolu), ir palicis labāk. pārsitieni samazinājušies, elpot palicis vieglāk. arī muskuļi neraustās(nezinu vai tas ir īstais vārds) nemitīgi.
bet nekādīgi nevaru atrast motivāciju kaut ko darīt big_smile no rīta pamostoties, pirmā doma ir, kad atkal tikšu gulēt. un tā visu laiku.. tas jau laikam velk uz depresijas pusi. ehh.. bet turpinu cīnīties ar sevi big_smile

3 856

paulii rakstīja:

pati brīnos,ka nomainot vidi (skolu), ir palicis labāk. pārsitieni samazinājušies, elpot palicis vieglāk. arī muskuļi neraustās(nezinu vai tas ir īstais vārds) nemitīgi.
bet nekādīgi nevaru atrast motivāciju kaut ko darīt big_smile no rīta pamostoties, pirmā doma ir, kad atkal tikšu gulēt. un tā visu laiku.. tas jau laikam velk uz depresijas pusi. ehh.. bet turpinu cīnīties ar sevi big_smile

cik ilgi tev viņi raustījās takā nopulsēja muskulis?nedēļas vai mēnešus ik dienu?

3 857

man ar ir tas,ka nav motivācijas kaut ko darīt,visu laiku slinkums,negribas,nav spēka,uttt

3 858

Kitija rakstīja:

tallii

Kitija,
Es uz savu galvu taisīju tikai MR galvai un kaklam (kaklam bija arī problēmas ar kakla skriemeļiem). Datortomogrāfiju man taisīja slimnīcā pirmajā reizē, kad sākās šī epopeja. Jo likās, ka varbūt ir pārstaigāts smadzeņu satricinājums. Tas arī viss. Viss normas robežās. smile

Vai kādam kādreiz ir bijis sejas nervu iekaisums? Es nesaprotu, kas man ir ar to seju. Ārsts noraksta uz nervu pamata. Ik pa laikam piemeklē tāda sajūta, it kā būtu notirpis (bet reāli taustot visu var just), vai arī it kā būtu kaut kāds neliels smagums vai savilkums tajā vietā. Sajūta rotē - tad vaigos, tad zods, tad deguns. Varbūt tas no maniem kakla skriemeļiem? Vai arī VD? Dažkārt arī ir dedzinoša sajūta sejā. Lasīju, ja ir sejas nervu iekaisums, tad ir dikti trakas sāpes, bet man tā nav.

Galvai pagājušo ruden ir taisīts duplex - asinsritei viss ok, tikai nedaudz venozā traucēta.

3 859

Aronija, man 4 nedeelhas tirpa labais papeedis un bija periodiska dedzinaashanas sajuuta kaa siltuma impulsi, to sauc par paresteezi, man paargaaja! Tas ir vd simptoms, ja tev izmekleejumos viss ok

3 860

Es uztaisiiju atkaartoti eeg, tur nav nekaadu epileptisku procesu, par to laikam jaapriecaajas! Bet man abas smadzenhu puslodes nestraadaa sinhroni, ir labilas, daktere teica, ka tas nekas iipash nav. Es tagad saaku domaat, vai tam nav nekaada sakara ar bipolaariem trauceejumiem?