3 821

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Riidzha

ŠIe medikamenti visādas blaknes izraisa, bet jāizvērtē, kas ir briesmīgāk VD simptomi vai zāļu blaknes. Lorafen ir trankvilizators? Pārāk ilgi neiesaku lietot, jo izraisot baigo atkarību. Tad jau labāk AD vai neiroleptiķi, jo tie ārstē un nav pieradums.

3 822

BurnTheSkyDown rakstīja:

Es gan nesūdzos, godam mani Stradiņos pārbaudīja. Un jau nākamajā dienā pēc izrakstīšanas bij PL un zvaniju viņiem ko lai dara, viss sākas no jauna big_smile

ko nozīmē godam?mani jau ar pārbaudīja,bet nu pārbauda jau tikai sūdzības,nu nav tā,ka katru pārbauda tur no a-z uz visām kaitēm.

3 823

Man atkal pedeja laikā,liekas ka mans ķermenis viss peld ,nenormāli vieglas rokas,nezinu,bail visu laiku,ka noģībšu.

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

3 824

pūcīte rakstīja:

Riidzha

ŠIe medikamenti visādas blaknes izraisa, bet jāizvērtē, kas ir briesmīgāk VD simptomi vai zāļu blaknes. Lorafen ir trankvilizators? Pārāk ilgi neiesaku lietot, jo izraisot baigo atkarību. Tad jau labāk AD vai neiroleptiķi, jo tie ārstē un nav pieradums.

Esmu visu aptieku izprovējis, nelīdz neviens Antidepresants, ne neiroleptiķis ne kas cits, vienīgais kas palīdz ir trankvilizatori, bet ne tā kā gribētos, nebūt nav tā efekta, ko gribētu, nenoņem simptomus, tikai apslāpē nedaudz, lai ir vieglāk pārciest dienu...
Dzeru jau diezgan ilgi viņus, apzinos, ka man ir atkarība, jo bez viņiem es nespēju vairs normāli dzīvot - tur tā negatīvā puse, bet ir arī pozitīvais tajā - visu laiku viena deva ( parasti reāli atkarīgie visu laiku palielina ) un vismaz spēju iziet normāli no mājām, aiziet uz darbu un uz sporta zāli + vēl pagulēt...

Esmu mēģinājis n-tās reizes mest nost viņus, ieslīgu tikai lielākā bedrē... Tas tā īsumā, bet katram savs!

Bet nav runa par to - runa ir par to dīvaino smaku un garšu mutē? Visu esmu piedzīvojis, bet šis ir kkas jauns...

3 825

Jā un runājot par atkarībām - vēl jauns un stulbs būdams uzsēdos uz tāda ZVĒRA kā CLONAZEPAMS - vot tas ir reāls trankvilizators, par viņu uzzināju tikai tad, kad bija jāmet nost, šito elli es nevienam nenovēlu...

Tad veiksmīgi pārgāju uz Fenazepamu un no fenazepāma uz Lorafenu, kurš skaitoties viens no vājākajiem trankvilizatoriem un neukrājas organismā, kā piemēram Fenazepāms...

Nu tāds ir mans stāsts, protams gribētu tikt no viņiem vaļā, bet nesaprotu kā un neviens nespēj man arī palīdzēt... sad

3 826 Izmainīja pūcīte (2015-10-14 10:55:37)

Jūtu līdzi Tev. Bet varbūt tomēr vari mēģināt iet pie cita ārsta un provēt vēl kādus AD, vai koriģēt devas (zinātne attīstās, sintezē jaunus AD). Varbūt dienas stacionārā vari pamēģināt piemeklēt zāles. Es arī kādu laiku meklēju piemērotus AD, tā kā zinu, ka nav viegli
Bet jebkurā gadījumā, lai veicas. Jo tiešām - katram savs veids cīņai ar šo kaiti.

3 827

O jā, no Lorafen ir pagrūti nokāpt, bet var. Pakāpeniski jāsamazina deva arvien mazāk un mazāk. Es tiku no tiem vaļā divas reizes un nebija tik traki.

3 828

pūcīte rakstīja:

Jūtu līdzi Tev. Bet varbūt tomēr vari mēģināt iet pie cita ārsta un provēt vēl kādus AD, vai koriģēt devas (zinātne attīstās, sintezē jaunus AD). Varbūt dienas stacionārā vari pamēģināt piemeklēt zāles. Es arī kādu laiku meklēju piemērotus AD, tā kā zinu, ka nav viegli
Bet jebkurā gadījumā, lai veicas. Jo tiešām - katram savs veids cīņai ar šo kaiti.

Esmu sapratis tikai vienu - ne zāles, nedz kādi stacionāri pasarg dievs, šeit nelīdzēs, tas ir 100%, ja tā padomā, tad vislabāk esmu juties tieši bez zālēm, bet nu patreiz esmu tādā situācijā, ka vienkārši esmu spiest dzert to Lorafenu, jo savādāk nu nekā, kā viņu neiedzer, tā ''slimība'' izlien pa daudz ārā... Saņemšos un iešu pie psihoterapeita - tas ir vienīgais risinājums, jo viss ir galvā, nepareiza domāšana un uztvere par dzīvi, pats to saprotu, bet tas jau galīgi nepalīdz, viss slēpjas daudz dziļāk - zemapziņā...

3 829

Mileedija rakstīja:

O jā, no Lorafen ir pagrūti nokāpt, bet var. Pakāpeniski jāsamazina deva arvien mazāk un mazāk. Es tiku no tiem vaļā divas reizes un nebija tik traki.

Divreiz? big_smile
Uzraksti privāti lūdzu par to Lorafen - ļoti interesē no kādām devām kāpi nost un kas un kā...!

3 830

Nu kurš paskaidros kas tā par pretīgu smaku degunā ( gumija, acetons īsti nevar saprast... ) kura piedevām sabojā garšas izjūtu!?

Es jūku prātā vai?

3 831

tallii rakstīja:
BurnTheSkyDown rakstīja:

Es gan nesūdzos, godam mani Stradiņos pārbaudīja. Un jau nākamajā dienā pēc izrakstīšanas bij PL un zvaniju viņiem ko lai dara, viss sākas no jauna big_smile

ko nozīmē godam?mani jau ar pārbaudīja,bet nu pārbauda jau tikai sūdzības,nu nav tā,ka katru pārbauda tur no a-z uz visām kaitēm.

Nu a ko tu gribi? Lai ņem katru orgānu ārā un zem lupas pārbauda? big_smile
Cik es toreiz pētīju man pārbaudīja visu kas ir būtisks organismā, izņemot vienīgi vairogdziedzeri, ja tas ir svarīgs pasākums. mani divas nedēļas noturēja un cītīgi pieskatija. Ja citus pa brīvdienām laida mājā mani nekur tālāk slimnīcas perimetru nelaida. Man gan arī bij bijusi galvas trauma kad pastiprināti pievērsa uzmanību vai nav kādi blakusefekti pēc tā. Katrā ziņā biju ļoti apmierināts. Un tas ka man palika atkal ļoti slikti tiklīdz izrakstija no slimnīcas (slimnīcā visu laiku jutos labi) tikai pierādīja, ka pamata dakteriem neticēt nav.

3 832

Riidzha rakstīja:
Mileedija rakstīja:

Divreiz? big_smile
Uzraksti privāti lūdzu par to Lorafen - ļoti interesē no kādām devām kāpi nost un kas un kā...!

Jā divreiz. Otroreiz pati sāku lietot. Man bija jālieto puse tabletes un nakti un 4daļa no rīta. Samazināju pakāpeniski. Kādu nedēļu dzėru gan no rīta, gan vakarā tikai 4daļu. Tad nedēļu to rīta tableti vēl sīkāk dalīju. Tad nedēļu tikai 4daļu vakaros. Tad nedėļu vakaros mazāk nekā 4daļu. Un tad nost pavisam. It kā divas naktis pēc nelietošanas bija grūtāk aizmigt un caurāks miegs, bet tas tikai divas naktis. Trauksme kā tāda nebija, bet es paralėli lietoju AD.

3 833

Riidzha
Acetona smaka mēdz būt pie acetonijas. Kad pēdējo reizi cukura līmeni pārbaudīji? Un vai lieto pietiekami daudz ūdens?

3 834

Kitija saulīte atpakaļ ! Kur biji, kā sokas? big_smile

3 835

Neatceros kurš te daudz ir runājis par ūdens dzeršanu. Tad nu man nākas piekrist. Tiklīdz dzeru par maz ūdeni, tieši ūdeni, man sākas pārsitieni. Pievėršu uzmanību ūdenim, pārsitienu nav. Nezinu ar ko tas varėtu būt skaidrojams.

3 836

BurnTheSky
Paldies, sokās lieliski - vīrs ar meitu aizlidoja uz UK un es nezinu ko pasākt ar veselu nedēļu pilnīgas brīvības big_smile
Mileedija
Es esmu novērojusi, ka tad, ja man sanācis mazāk dzert ūdeni, praktiski garantēts, ka man sāpēs galva, sevišķi vēl, ja ir dzerta kafija. Vispār tagad cenšos ievērot arī to, ka pēc kafijas, stundas laikā, noteikti vajag izdzert vismaz glāzi ūdens, lai nesākas dehidrācija (un līdz ar to galvassāpes).

3 837

Labdien! Es ar šo brīnumu VD sadzīvoju kopš'maija- tieši māmiņu dienā mani pirmo reizi piemeklēja šī draudzene. Bet nu man jau, protams, liekas, ka man kaut kāds trombs, vai asinsizplūdums u,t,t,. Man bija raksturīga tiroņa, vājums, bet tagad man ir asinsspiediena lēkāšana. Man jau bail, ka tik nav kāds asisns izplūdums. Lietoju fluanxpl un xanax, bet nu  tāpat man tie simptomi parādās. Tādās reizēs man šausmīgi bail no nāves. Nezinu, laikam jau jācer ka tā ir VD. Īpaši pēc kafijas dzeršanas man paliek slikti, tāpēc vairs to nelietoju, Nezinu, bet doma, ka man ir kaut kas nopietns mani nepamet.

3 838

arnita_gaidukuka rakstīja:

Labdien! Es ar šo brīnumu VD sadzīvoju kopš'maija- tieši māmiņu dienā mani pirmo reizi piemeklēja šī draudzene. Bet nu man jau, protams, liekas, ka man kaut kāds trombs, vai asinsizplūdums u,t,t,. Man bija raksturīga tiroņa, vājums, bet tagad man ir asinsspiediena lēkāšana. Man jau bail, ka tik nav kāds asisns izplūdums. Lietoju fluanxpl un xanax, bet nu  tāpat man tie simptomi parādās. Tādās reizēs man šausmīgi bail no nāves. Nezinu, laikam jau jācer ka tā ir VD. Īpaši pēc kafijas dzeršanas man paliek slikti, tāpēc vairs to nelietoju, Nezinu, bet doma, ka man ir kaut kas nopietns mani nepamet.

kas tev atgadījās māmiņdienā?tirpoņa vnk uznāca?

3 839

Man bija sajūta, ka tirpst galva, it kā paliek karsti, it kā mēle palielinās, rokas sāka drebēt, pati drebēju, tieši baroju savu jaunāko bērnu un viss tas uznāca, kopš tā laika jau viss kaut kas cits ir bijis, pāris reizes izsaucu ātros, tiku līdz uzņemšanai, bet nu, ar to arī stop. Nezinu, iespējams, saistīts ar to, ka pagājušajā gdā piedzima mans jaunākais puika un tas tāds impulss, bet nu īsti nav skaidrs, vienmēr esmu bijusi visādos darbos līdz ausīm, nezinu, iespējams, ka tas ir signāls apstāties un ieklausīties sevī. Nezinu, ceru, ka man nav kaut kas cits kā piemēram insults vai vēl nezin kas pfu-pfu

3 840

arnita_gaidukuka rakstīja:

Man bija sajūta, ka tirpst galva, it kā paliek karsti, it kā mēle palielinās, rokas sāka drebēt, pati drebēju, tieši baroju savu jaunāko bērnu un viss tas uznāca, kopš tā laika jau viss kaut kas cits ir bijis, pāris reizes izsaucu ātros, tiku līdz uzņemšanai, bet nu, ar to arī stop. Nezinu, iespējams, saistīts ar to, ka pagājušajā gdā piedzima mans jaunākais puika un tas tāds impulss, bet nu īsti nav skaidrs, vienmēr esmu bijusi visādos darbos līdz ausīm, nezinu, iespējams, ka tas ir signāls apstāties un ieklausīties sevī. Nezinu, ceru, ka man nav kaut kas cits kā piemēram insults vai vēl nezin kas pfu-pfu

vai galvā tev ir tik tirpona,vai ari kas cits,piem.spiesana dazadas vietas,nerealitates sajuta,gibsanas sajuta?