3 461

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Kitija rakstīja:

BurnTheSky
Varbūt tomēr Tev tie ķīmiskie procesi smadzenēs nav gluži normā, jo zini kā ir, daudzi ārsti tā arī saka, ka ielaista (laicīgi neārstēta) VD nereti pāriet depresijā. Šis, kā reiz, var būt tas gadījums kad pats saviem spēkiem nevar tikt galā un jāpalieto ķīmija. Tu gan laikam pret to esi kategoriski pret? Varbūt rudens tuvošanās pie vainas.

Savā ziņā liekas, ka depresija man ir kā dzīvesveids. Kad vairāk kad mazāk, es tajā vienmēr kkur esmu bijis...Nav laikam tie ķīmiskie procesi normā, jo laik kā cenšos viņa tāpat atrod vietu izlīst ārā. Laigan šis gads pats par sevi ir bijis katastrofāli slikts, sākot ar to ka mani pašu uz lielas sadūra, turpinot ar tuvu cilvēku zaudēšanu un ne tikai..viss šobrīd ir pajucis...pat brīnos, ka pilnam komplektam VD nenāk atpakaļ...
Neesmu es vairs kategorisks pret ķīmiju. trankviļi joprojām ir un šad tad vismaz miegam mēdzu izdzert. Patiesībā mani šobrīd tas noofen ir ieinteresējis, varbūt man derētu...

3 462

BurnTheSkyDown rakstīja:
Kitija rakstīja:

BurnTheSky
Varbūt tomēr Tev tie ķīmiskie procesi smadzenēs nav gluži normā, jo zini kā ir, daudzi ārsti tā arī saka, ka ielaista (laicīgi neārstēta) VD nereti pāriet depresijā. Šis, kā reiz, var būt tas gadījums kad pats saviem spēkiem nevar tikt galā un jāpalieto ķīmija. Tu gan laikam pret to esi kategoriski pret? Varbūt rudens tuvošanās pie vainas.

Savā ziņā liekas, ka depresija man ir kā dzīvesveids. Kad vairāk kad mazāk, es tajā vienmēr kkur esmu bijis...Nav laikam tie ķīmiskie procesi normā, jo laik kā cenšos viņa tāpat atrod vietu izlīst ārā. Laigan šis gads pats par sevi ir bijis katastrofāli slikts, sākot ar to ka mani pašu uz lielas sadūra, turpinot ar tuvu cilvēku zaudēšanu un ne tikai..viss šobrīd ir pajucis...pat brīnos, ka pilnam komplektam VD nenāk atpakaļ...
Neesmu es vairs kategorisks pret ķīmiju. trankviļi joprojām ir un šad tad vismaz miegam mēdzu izdzert. Patiesībā mani šobrīd tas noofen ir ieinteresējis, varbūt man derētu...

vari jau paproveet es julijaa kursu menesi padzeru,nekāda efekta no taa noofennebij..... sad

bet man ļoti labs kardiologs,gaju pie vina ar domu,ka sirdij kkas,sī paskatījās visus izrakstus no slimnīcas,paklausijās motoru un uzreiz teica,ka jastradā pie manas nervu sistemas,,,arī jau pieminēto xanaxu irakstija un teica kad esmu panikā un kapj spiediens,lai iedzerot,lidz šim nevienu tab nesmu izdzēris................bet pa lielam dakteris ļoti labs.............:)

3 463

Nekas traģisks, ja izdzers kādu xanax ari jau nebūs. Dažkārt tas bij glābiņš. Tiesa uzmanīgi, man ar tiem benzodiazepamiem ir bijis vairāk sliktums kā labums. Lai gan savu laiku man bij tieksme viņus mazliet pārdozēt. Citādi - organisms pārāk ātri pierod un jāceļ deva...šajā mirklī ari sūdi parasti sākas...sorry.
Tiku vel neiroleptiķus mēģinājis bet vispar ne silts ne auksts nebij...
Patiesībā visparastākais vitamīni man palīdzēja visvairāk. Tagad varētu tos kosmonautu vitamīnus iemēģināt big_smile

3 464

Sveiki! Biju pie neirologa profesores shodien par to siltuma sajuutu papeedii.. Staastiiju par trauksmeem, panikaam.., paarbaudiija, iztaustiija, nekas nelikaas peec paarbaudes, ka man kaada biistama probleema, ieteica uztaisiit elektroencefalogrammu, jo visas taaas veghetatiivaas leekmes biezhi vien saistiitas ar epileptoskiem trauceejumiem, pasrlieku liela smadzenhu aktivitaate,

3 465

Teica, ka manas gadiijumaa antidepresanti nav iisti piemeeroti, bet driizaak broma preperaati nomierinoshie un pdihoterapeita konsultaacijas un veel kaauztaisa taa elektroancefalogramma! Vispaar veel veghetatiivus trauceejumus var dot hipofiize

3 466

pie kaa biji?

3 467

Par hipofīzi taisnība, tā tāpat kā vairogdziedzeris ražo hormonus, tajā skaitā laimes hormonus. Vispār vienā pētījumā bija rakstīts, ka cilvēkiem ar depresiju hipofīze mēdz būt pat uz pusi mazāka.
Par bromu runājot - vispār jau novecojis medikaments, pēc nika nesaprotu kāda dzimuma esi, bet nu pārdomām - bromu mēdza padomju laikos dot armijniekiem, lai mazinātu vēlmi pēc sex un potenci...  Uz sievietēm it kā tik lielu iespaidu neatstāj.
BurnTheSky
Depresijai ne vienmēr ir fizioloģisks pamatojums, ļoti bieži tiešām ir tā, ka depresija ir kā uzvedības modelis, kas visbiežāk bērnībā iemācīts. Un diemžēl no tādas depresijas grūtāk pašam atbrīvoties tikai ar medikamentiem, jo tas ir ierastais reakcijas mehānisms, lai to izmainītu jāmaina domāšana, dzīves uztvere vispār. Šeit, kā reiz varētu derēt RigaBrain.
A par to, ka VD nav uzdarbojusies pēc visiem Taviem pārdzīvojumiem nesapriecājies, ļoti bieži VD nāk kā novēlota reakcija tad, kad nervi jau it kā mazliet atslābuši, pārdzīvojumi rimušies, tad izpeld, sak - šeit nu es esmu, saņemiet! (Cerams, ka ar Tevi tā nebūs) Tāpēc mēģini izsāpēt zaudējumu, izdzīvo tās emocijas kas Tevī ir šobrīd, nenoliec tās kaut kur vēlākam laikam, jo vēlāk var būt smagāk tikt ar to visu galā. Tas no personiskās pieredzes.

3 468

Biju pie Ināras Loginas stradinhos

3 469

Mazliet domaaju, vai tieshaam epilepsijas izpausmeem kasds sakars ar vd?

3 470

Kitij, es tai dakterei teicu, ka nevēlos lietot visus tos leksotanilus utt. Esmu sieviete, 30 gadi

3 471

Ja, epileptiskajām izpausmēm var būt tiešs sakars ar VD. Vai Tev ir aizdomas par epileptiskiem perēkļiem?

3 472

tallii rakstīja:

Jums ir bijis tā ka liekas ka siekalas pastiprināti tek? Man jau kuro dienu ik pa brīdim tā ir.vai ari ir tāpēc ka domāju par to.

Jaa man ta bija kadu laiku atpakaļ

3 473

kristaps_k3 rakstīja:
tallii rakstīja:

Jums ir bijis tā ka liekas ka siekalas pastiprināti tek? Man jau kuro dienu ik pa brīdim tā ir.vai ari ir tāpēc ka domāju par to.

Ilgi vilkās tas tev.cik d? Un kā pārgāja domāji par to?
Man liekas ka nepāriet jo domā par to jo jūtu to t ikai tad kad neko nedaru

3 474

baibasarbis rakstīja:

Biju pie Ināras Loginas stradinhos

Kā patika profesionāla iedziļinās?

3 475 Izmainīja baibasarbis (2015-09-09 20:11:12)

Likās ļoti gudra, vienkārša, ieinteresēta cilvēcīga, daudz jautā

3 476

Man ieprieksh nav atrasti epilept pereeklhi

3 477

tallii rakstīja:
kristaps_k3 rakstīja:
tallii rakstīja:

Isti neatceros kadas paris nedēļas bet es to uztveru ka vienu no zāļu aprakstītajām blaknēm....tad ilgu laiku nebija bet nesen paris dienas atkal bija.... Varetu but ta ka ja pie ta piedomā tad vairāk tā kā pamana...aaa un likās ka ja ko apēd tad tā kā mazāk paliek to siekalu...

3 478

kristaps_k3 rakstīja:
tallii rakstīja:
kristaps_k3 rakstīja:

Isti neatceros kadas paris nedēļas bet es to uztveru ka vienu no zāļu aprakstītajām blaknēm....tad ilgu laiku nebija bet nesen paris dienas atkal bija.... Varetu but ta ka ja pie ta piedomā tad vairāk tā kā pamana...aaa un likās ka ja ko apēd tad tā kā mazāk paliek to siekalu...

tad tev tas bija ari nelietojot tās zāles no kā tu domājii,ka blakne?
nu jā,ja piedomā,tad tiešām vairk,

3 479

baibasarbis rakstīja:

Likās ļoti gudra, vienkārša, ieinteresēta cilvēcīga, daudz jautā

redz kā,internetā diezga dalīti komentāri,no nav jēgas līdz ir ok:)tad jau forši,ka patika

3 480

tallii rakstīja:
kristaps_k3 rakstīja:
tallii rakstīja:

tad tev tas bija ari nelietojot tās zāles no kā tu domājii,ka blakne?
nu jā,ja piedomā,tad tiešām vairk,

Ne es jau kadu britiņu biju lietojis zāles...un tad kaut ka parādījās tas prikols...