lettenss rakstīja:akme rakstīja:alise1 rakstīja:Kadam ir bijis,ka galvā spiež,liekas,dulla,piebāzta,eksplodēs kautkas.pariet,pec laika atkal.vairakas reizes pa dienu.tā sajūta neciesama.
Man tāda galva jau ir apmēram 3 mēnešus, papildus spiedienam ir pamatīgas galvas sāpes. Uztaisīju visas pārbaudes un secinājums viens - vainīga VD.
jā man nu jau 3 mēneši un dienas galva ir dulla,katru dienu vairāk vai mazāk,esmu bijis pie loriem,acu ārstiem,taisita ct galvai viss kārtībā....reāli fiziskas vainas nav...!
Man gadus daudz atpakaļ uzstādīja diagnozi, ka ir migrēnas, kas nāca lēkmju veidā, bet tagad pāris mēnešu atpakaļ sākās variants, ka sāp non-stop mēnesi, labi ja viena vai divas dienas, kad attapos - O, šodien nesāp! Beigās jau es no rītiem cēlos ar pirmo domu - sāp vai beidzot nē? Neiraloģe sarakstīja zāles ar domu, ka šīs ir Tenesijas tipa galvasāpes, bet tā, kā nevienas zāles nelīdzēja devos uz Gaiļezeru, likās, ka noteikti jābūt kaut kam nopietnam, vēl dakteres sabiedēja, ka noteikti nav labi, ja zāles nepalīdz un sāp tik un tā! Bet nekā, fiziski viss ir kārtībā!