Re: Simptomu saraksts (papildināms)
Mhm, čikstēt un pakļaut sevi mocībām ar vd vairs nav māksla. Māksla ir to beigt darīt ![]()
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)
Lapas Atpakaļ 1 … 167 168 169 170 171 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Mhm, čikstēt un pakļaut sevi mocībām ar vd vairs nav māksla. Māksla ir to beigt darīt ![]()
man pašam ar ir visādi smagi šovasar gājis,,ar draudzeni,esmu strīdējies,jo viņa vnk nesaprot,kā var būt cilvēkam tik slikti ja nav izmeklējumos konstatēta kāda fiziska kaite....... ![]()
nu neko,šobrīd jau kkā meiģinu atkopties,sāku skatīties uz to visu murgu kas ar mani notika savādāk un ir labāk,tas palīdz......domāju atrast labu psihoterapeitu,aprunāties,es ticu,ka es šo draņķi pieveikšu.... ![]()
Es dazreiz sev atlauju -ierausties sturi un izraudaties,izzeloties sev,nakosais rits ir labaks:)Jo taa isti neviens tuvinieks nezin visas nianses.Virs ari iesmej...un ko vinam citu darit,no malas tas izskatas sizigi:)
no malas tas izskatās stulbi,jo cilvēks kas nav saskāries ar vd vnk nesaprot kādus jokus ar TEvi var izspēlēt Tavi nervi..... ![]()
protams,ja es nezinātu ka izpaužas vd un mana draudzene tādu saķertu es arī noteikti buutu pat dusmiigs uz vinu un nesaprastu kaa var tā būt,ka cilvēkam vislaik ir slikti...... ![]()
Laigan pēc visa es jau vairāk cīnos ar VD meitas uzņēmumu - depresiju ![]()
Oho,70 man????!!!!nu ar vd gan negribetos vilkt lidz 70.
Saprotu gan vienu, gan otru pusi. Man viss sākās ar sirdsklauvėm un dikti nobijos. Tad nu tik bija ieklausīšanās sevī un bailes no nezināmā. Sirds pusė katru dienu bija kāda sajūta, bet tā sajūta bija klejojoša, dažādās vietās. Man trāpījās saprotošs kardiologs, kuram zvanīju pat uz telefonu, lai parunātos. Un skaidroja un skaidroja man, ka, ka ir klejojoša vaina, tas tikai pierāda, ka tas ir no nerviem. Ir pagājuši gandrīz divi gadi kopš ir VD, jā esmu vēl uz AD un fluanxola. Bet ir jau mierīgāk. Psihoterapeits izskaidroja par bailēm, zemapziņu. Dažas grāmatas izlasītas, lai saprotamāk viss ir. Sirds vēl kūleņus met, bet man vairs uz to reakcijas nav. Un netiek pievērsta pastiprināta uzmanība un organisma reakcijām.
Saprotu gan vienu, gan otru pusi. Man viss sākās ar sirdsklauvėm un dikti nobijos. Tad nu tik bija ieklausīšanās sevī un bailes no nezināmā. Sirds pusė katru dienu bija kāda sajūta, bet tā sajūta bija klejojoša, dažādās vietās. Man trāpījās saprotošs kardiologs, kuram zvanīju pat uz telefonu, lai parunātos. Un skaidroja un skaidroja man, ka, ka ir klejojoša vaina, tas tikai pierāda, ka tas ir no nerviem. Ir pagājuši gandrīz divi gadi kopš ir VD, jā esmu vēl uz AD un fluanxola. Bet ir jau mierīgāk. Psihoterapeits izskaidroja par bailēm, zemapziņu. Dažas grāmatas izlasītas, lai saprotamāk viss ir. Sirds vēl kūleņus met, bet man vairs uz to reakcijas nav. Un netiek pievērsta pastiprināta uzmanība un organisma reakcijām.
oho TEv tāds pats sākums kā man.man rik bonusā bij vēl durstišanas sajuta visā ķermenī......
![]()
Oi nu bija arī ik rīta tirpoņa galvā, bet tur palīdzēja fizioterapija. Tomēr pa mūžu ir jau šādas tādas vainas sadzīvotas.
Kadam ir bijis,ka galvā spiež,liekas,dulla,piebāzta,eksplodēs kautkas.pariet,pec laika atkal.vairakas reizes pa dienu.tā sajūta neciesama.
nu man bij t'ka es noskenēju visu rumpi aiz pārbīļa sākumā,dakters jau pirmajaa apskatē teica kam ir vd, es palasiju par vinu bet pagaja 3 men kamēr es noticēju,ka tā ir VD un nekas cits...
grūtākais ir noticēt,man kad noticēju palika krietni vieglāk..... ![]()
un es daru tāpat kaa tu Mileedij,es vnk neiespringstu uz kkādiem tirpoņiem,roku tirpšanām,,,plakstiņu raustīšanām,,tam vnk nav jēgas,jo nevienai slimībai izņemot vd nav tik bagāta simptomu buķete....... ![]()
tad,tas tad,tas nu skidrs,ka tie ir nervi........ ![]()
Oi nu bija arī ik rīta tirpoņa galvā, bet tur palīdzēja fizioterapija. Tomēr pa mūžu ir jau šādas tādas vainas sadzīvotas.
Alise1 ir bijis,daudz reižu un? mistiskas galvas sāpes,tirpoņa pakausii,,ausu svilināšana,kakla raušana čokirā,ko vēl lai uzskaita TEV..? ![]()
tie ir nerviiiiiiiiiii ![]()
zālu tam nav,vngās zāles ir vairāk doties kkur ar draugiem smaidīt,mazāk palikt vienam,neļauties stresam,,tikai tā var dzīvot kkcik normāli.......... ![]()
Mileedija rakstīja:Oi nu bija arī ik rīta tirpoņa galvā, bet tur palīdzēja fizioterapija. Tomēr pa mūžu ir jau šādas tādas vainas sadzīvotas.
Alise1 ir bijis,daudz reižu un? mistiskas galvas sāpes,tirpoņa pakausii,,ausu svilināšana,kakla raušana čokirā,ko vēl lai uzskaita TEV..?
tie ir nerviiiiiiiiiii
katru dienu...........jau menesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zālu tam nav,vngās zāles ir vairāk doties kkur ar draugiem smaidīt,mazāk palikt vienam,neļauties stresam,,tikai tā var dzīvot kkcik normāli..........
var but ari gaduno vietas......!
Lettenss, daudziem distoniķiem ir bail no mājām iziet. Priecājies, ka Tev ir tik viegli izdevies sevi noskaņot uz pozitīvas nots. Bet daudziem VD rodas no izjauktiem ķīmiskajiem procesiem smadzenēs, tāpēc nepieciešams dzert zāles - AD. Es arī agrāk biju kategoriska pret zālēm, bet nu man ir tiiiik sūnaini, ar prātu saprotu, ka nervi, ar to man problēmu nav, bet daudzi simptomi manu dzīves kvalitāti ir padarījuši zemu. Priekškam dzīvi nomocīt? Ja nekas cits nepalīdz, AD ir laba izeja, vismaz, lai atjēgtos un tad var runāt par attieksmes maiņu utt.
Lettenss, daudziem distoniķiem ir bail no mājām iziet. Priecājies, ka Tev ir tik viegli izdevies sevi noskaņot uz pozitīvas nots. Bet daudziem VD rodas no izjauktiem ķīmiskajiem procesiem smadzenēs, tāpēc nepieciešams dzert zāles - AD. Es arī agrāk biju kategoriska pret zālēm, bet nu man ir tiiiik sūnaini, ar prātu saprotu, ka nervi, ar to man problēmu nav, bet daudzi simptomi manu dzīves kvalitāti ir padarījuši zemu. Priekškam dzīvi nomocīt? Ja nekas cits nepalīdz, AD ir laba izeja, vismaz, lai atjēgtos un tad var runāt par attieksmes maiņu utt.
man ar bij bail visu vasaru,riebās braukt iepikties,da jebkur seedeju maja,likas jau ka man depresija klāt.......draudzene vnk vilka kkur arpus majas un taa pamazaam sak uzlaboties situacija.... ![]()
priekš sevis esmu atradis labu veidu ka relakseeties esmu sacis skriet pa vakariem lēnām,palīdz tiešam.... ![]()
Lettenss, daudziem distoniķiem ir bail no mājām iziet. Priecājies, ka Tev ir tik viegli izdevies sevi noskaņot uz pozitīvas nots. Bet daudziem VD rodas no izjauktiem ķīmiskajiem procesiem smadzenēs, tāpēc nepieciešams dzert zāles - AD. Es arī agrāk biju kategoriska pret zālēm, bet nu man ir tiiiik sūnaini, ar prātu saprotu, ka nervi, ar to man problēmu nav, bet daudzi simptomi manu dzīves kvalitāti ir padarījuši zemu. Priekškam dzīvi nomocīt? Ja nekas cits nepalīdz, AD ir laba
izeja, vismaz, lai atjēgtos un tad var runāt par attieksmes maiņu utt.
Kāpēc Tu par piemēru ņem tos kuriem bail no mājām iziet? Ņem tos kuri izdzīvoja un tika pāri !
Nenoliedzu ka ir gadījumi kad AD der padzert un viss ir krietni sarežgītāk kā vnk mainīt attieksmi. bet nevajag uz viņiem iespringt, citādi pati sev iekodēsi ka esi nākošā starp viņiem un tāda ari paliksi. Der atcerēties ka esam atbildīgi tikai paši par sevi un neretos gadījumu līst cita problēmās nenāk par labu nevienai pusei...
Man prieks, ka Tev ir uzlabojumi. Es arī daudz kur eju, jo ir jāiet, bet nereti tas izvēršas par murgu, jo paliek slikti, liekas, ka tūlīņ zaudēšu samaņu utml. Protams, mierinu sevi, ka man nekas fiziski nekaiš, bet tas nemaina faktu, ka apkārt viss šūpojas utml.
es pat ar visu savu šo stāvokli vasarā biju ceļojumā, jo viss bija saplānots, nevarēju pievilt vīru, jo viņš nav no uķi puķi cilts, mani nežēlo VD jautājumā
nu ko - nenomiru, bet lielākoties bija kā bija, tāpēc grūti Tev piekrist, ka iešana un darīšana vienmēr ir tā recepte priekš visiem, lai uzveiktu VD. Katram tā ir sava ![]()
Lapas Atpakaļ 1 … 167 168 169 170 171 … 229 Tālāk
Lai nosutītu atbildi, Jums nepieciešams ieiet vai reģistrēties
Veģetatīvā distonija » Veģetatīvā distonija » Simptomu saraksts (papildināms)