3 341 Izmainīja tallii (2015-09-06 12:51:24)

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

lettenss rakstīja:

nu un ko tad tu gaidi? 6 mēnriņķī jau,tak ej izmeklējies,tik man interesē ko tu meklēsi..... ?:D tici man ja tie nebutu nervi pa 6 men tu jau butu zem zemes,nopietnas lietas panem cilveku paris menešos.......!! pie tam pati raksti ka dazadas ker vietas nu skaidrs ka nervi...... smile

Neuzrtaucies esmu jau izmeklejusies.un tas ka dažādas ķermeņa vietas ari ir tas sliktākais Man vnk besi tadi cilvēki kā tu kas neiedziļinās un tik var no bērt-slimi ar galvu . muskuļu raustīšanās var but kaut vai tā pati muskuļu distonija no kuras neviens gan nemirst bet izskatās ka tu esi tik gudra ka tik zem zemes uzreiz v ai vesels.ka tiknospļauties ar nejēdzībām.es nesaku ka dsudz kas ir galvā bet elementaru izmeklējumu izt as isit jau vajag jebkura m kam ir sūdzības

3 342

Pats 3x pa slimnicam izdzivojies un tagad ir gudrs.ko tad skraidīji nokakajies pa slimnīcām no bailēm? ?? Riebjas šitie gudrīši. Pats izmeklejies no a-z un tagad stipri gudrs.')

3 343

nu bet ja tu izmeklējusies esi sen jau kur ir problēma?? smile es vnk sākumā nesapratu kas ir VD,tpc arī braukāju pa tām slimnīcām.........tagad man ir po uz viņu...neņemu galvā...!

3 344

tpc,ka simptomi neatbilst nevienai nopietnai slimibai,no vd lai cik tas divaini nebūtu,tiem kam bail par sirdi,sirds nesāp nonstopā entās dienas dažādos sirds apvidos,ja bus infarkts,tad noteikti tas nebeigsies ar tableti zem mēles,beztam,esmu runājis ar cilvēkiem kuri pārcietuši infarktu visi ka viens ir teicis,ka pirms infarkta nekas nav sāpējis tas vnk notiek pēķšņi un ir nopietni tapat arii tava muskuļu raustīšanās vairākas vietās,,,ja tas butu kkas nopietns sen vairs rokas un kajas tevneklausiitu,bet nu ja ir vēlme vari izdomāt palasīit googlē par savu prob!! ko ārsts teica izmeklējumā.......?

3 345

Kitija rakstīja:

stumbrs
Nu visādi brīnumi pie VD ir manīti. Jā, man ar galvu arī viskautkas notiek laiku pa laikam.
Wikkky
Noteikti paprasi ģimenes ārstam, varbūt sākumā pietiek ar kādiem nomierinošiem uztura bagātinātājiem vai ko tmldz. Magne b6 ļoti labi palīdz arī pie ekstrasistolēm. Vēl iesaka ēst kāliju saturošus produktus, piem. banānus (bet protams ne lielveikalu, kuri pārpilni pesticīdiem, bet eko)

kur tu tos eko banānus dabusi,siltunica aug vai? smile

3 346

Lettenss!!!!
tu šeit uzradies,un sac visus kritizet,nolikt.mes seit esam,lai atbalstitu viens otru,dalitos pieredzee,bet tu uzvelc nervus,mums,ar saviem tekstiem.kuri ir pat brizam aizskarosi.tu tagad izskataas,esi veselakais,gudrakais no mums visiem.tad,ko tu te dari.???!!!!un zinu jau,ka tulit sekos uzbrauciens man no tavas puses....tapec labak nekomentee....

3 347

lettenss rakstīja:
Kitija rakstīja:

stumbrs
Nu visādi brīnumi pie VD ir manīti. Jā, man ar galvu arī viskautkas notiek laiku pa laikam.
Wikkky
Noteikti paprasi ģimenes ārstam, varbūt sākumā pietiek ar kādiem nomierinošiem uztura bagātinātājiem vai ko tmldz. Magne b6 ļoti labi palīdz arī pie ekstrasistolēm. Vēl iesaka ēst kāliju saturošus produktus, piem. banānus (bet protams ne lielveikalu, kuri pārpilni pesticīdiem, bet eko)

nē esmu saprātīga būtne,apzinos kas ir VD,tas ir briesmīgi viennozīmīgi..... smile
ok vainigs ka tik skeptiski skatos uz forumā rakstīto.... bet palasi pati sarunas,arpāc man iesapas tur ak dievs ko man tagad dzert cik daudz,neko nedzert vnk nomierinies taa ari ir atbilde......:)
apzinies ka ta ir vd...... jo katru dienu rakstiit,man noraustas muskuļi vai uzmetas zosada ko man tagaddariit tas ir smieklīgi......
oki visiem atvainojos no savas puses piece...!

3 348

Ar tallii un alisi labāk nejokot. Tām viss ir nopietni pie saviem 70 gadiem big_smile

3 349

lettenss rakstīja:
lettenss rakstīja:
Kitija rakstīja:

stumbrs
Wikkky

nē esmu saprātīga būtne,apzinos kas ir VD,tas ir briesmīgi viennozīmīgi..... smile
ok vainigs ka tik skeptiski skatos uz forumā rakstīto.... bet palasi pati sarunas,arpāc man iesapas tur ak dievs ko man tagad dzert cik daudz,neko nedzert vnk nomierinies taa ari ir atbilde......:)
apzinies ka ta ir vd...... jo katru dienu rakstiit,man noraustas muskuļi vai uzmetas zosada ko man tagaddariit tas ir smieklīgi......
oki visiem atvainojos no savas puses piece...!

viņām jau 70 ?:D a nutad skaidrsss....!

3 350

Nu nezinu...bet tā varētu padomāt...

3 351

Biski jau lecigi tas viss izklausijas,bet arsti jau ar to pasu saka-relax,taa ir tikai VD....
Nez,cik tad jums gadi?:D Gan jau kadi +/- 20;)

3 352

Manā gadījumā +/- 28 wink
Vairāk vai mazāk man ir žēl viņu pašu. Principā jau vienalga, tomēr viņām pašām tā nopietnība nāk tikai par sliktu...tas arī viss wink

3 353

Nu skaidrs,lidz 70 vel bik pietrukst:D Uztvert nopietni simptomus,tas pieder pie VD;)

3 354

man26 gadi,saprotu ja mūžs jau uz otru pusi iet tad vrb arī par katru dūrienu sirdi un muskuļa kontrakciju ir jāstreso......

bet nu man pašam ar sākumā bij šoks,jo nu 26 gados tomēr vēl cilvēkam nevajadzētu būt problēmām ar sirdi un tādām lietām....... smile

3 355

bet man arī ir viņu žēl,jo ar to pārlieko stresu vd tikai pastiprināsies,nu labi tur nebūs tas ir vairāk kā skaidrs...... sad
dāmas vēsu prātu uz niekiem,,, smile

3 356

Nuu..līdz 70 vel laiciņu jāpadzīvo big_smile
Tieši tā.. tas pieder pie VD ! Un ja gribi būt tālāk no VD tad jāmācas lietas uztvert mierīgāk, citādāk kā līdz šim - šajā gadījumā arī uz veselību tik dikti neiespringt. Kaut vienu mēnesi, nu lai kas notiek, laist visu gar ausīm, tēlot ka neredzi-nejūti to. Nu ja būs lemts atdod galus, atdosi tāpat. Ja nebūs - varbūt no daļas simptonu izdosies atbrīvoties...
Ir jāmāk pašam mainīties - dakteri un zāles mūs neizārstēs - to varam tikai paši mainot domāšanu !

3 357

Man VD paradijas 33,likas-cauri ir,jo cipars tads zimigs:D

3 358

Cepuri nost,tadi sapratigi savos 26-28:)

3 359

Nu man pie 25 sākās, protams kā visiem likās, ka cauri ar mani ir. Un pateicoties nekompetentiem nelielākas pilsētas ārstiem likās tiešām cauri ir, baroja mani ar antibiotikām un sūtija uz visādām pārbaudēm liekot domāt, ka man tiešām ir nopietna slimība. tā nu pa dienām sakostiem zobiem strādāju mokoties a pa vakariem un naktīm viens sēdēju istabā - dzēru un raudāju, jo beigt dzīvi savā vecumā nelikās godīgi...
Par laimi nopietna lēkme uznāca mirklī kad atrados Rīgā. Tā nu vispirms pazvanīju vecākiem, pateicu, ka beigas ir, es mirstu nost. Knapi spēdams parunāt atvadījos un pēctam zvanīju ātrajiem, lai uz ielas mani savāc...tā nu div nedēļas mani no slimnīcas nelaida prom un izrakstā viena no četrām diagnozēm bij VD wink

3 360

nu a kas cits atliek......")
nav jau daudz varianti vainu ierauties stūrī un katru dienu klausīties,savu sirdi,vai meģināt sajust kadu jaunu muskuļu vibrāciju,bet tas nav tas labākais,tā nav dzīve,tās ir mocības........ sad