3 321

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Man pats grūtākais bij apzināties,pieņemt ka tā ir distonija,tiklīdz to sapratu,taa mna kļuva vieglāk,nedzeru nekādas zāles vsp,,tas nav risinājums.......!

tas vis ir galvā un jo atrak to saproti,jo mazaaka iespēja tiešam iedzivoties kadaa reaala fiziskā kaitē,protas tas nav viegli,jo pasam kad uznak pl,taja briidiii ir gruti saslegt smadzenes un sev pateikt ka viss ir kaa parasti,sakas vellielaka panika..... smile

3 322

Super,viena pozitivisma doza no Tevis!:)Es ari censos neko nedzert,pec smagas dnedelas noodenu un daudz magnija.Man  VD apzinati paradijas tiesi ar aritmiju.....jeezus,tadas bailes:)Tad gan betanlokatorus dzeru,bet nelidzeja:D Palidzeja magnijs,tad man pa istam pieleca...

3 323

nu atkarīgs kās pa aritmiju,sīnusa aritmija nav galīgi bistama cilvēkam,,,bet ja ir cita veida aritmijas tas var beigies diezgan ātriii......!!!

3 324

Sinusa:)

3 325

lettenss rakstīja:

nu atkarīgs kās pa aritmiju,sīnusa aritmija nav galīgi bistama cilvēkam,,,bet ja ir cita veida aritmijas tas var beigies diezgan ātriii......!!!

tad vari būt mierīga... smile tas nav bistami,parasti sinusa aritmija ir emocionāliem cilvēkiem un vd upuriem.... smile

3 326

man piem holterii pulsa kurs bij uz 48h uzlikts puse laika bij bradiardija.........tas arī naktī ir tiai normāli...... smile

pa lielam,ja sirds skrien,tad labi palidz beta blokatori,betac u.c bet nu lidz kadiem 80 sitieniemminūtē nevajazetu lietot beta blokatorus ja patstaviigi iet pari 80 miera stavoklii tad gan jadomā jo tas atrais ritms ilgstoši ar nav pārak labs..!

3 327

Jap,taa ir.Mani kardiologe nosauca par makslinieci:D Man bija parsitieni 9k,betablokatori nelidzeja,gribeja jau Stradinos piededzinat to aritmijas punktu,bet tad ar magni tiku lidz 2k,kas man bija progress:)

3 328

es domāju,ka pārsitieni un augstināts asinspiediens irkatram trešajam cilvēkam,tas nav nekas traks,daudzi pat to nezin un lidz ar to neliekas ne zinis,,vnk distoniķim ir slikti regulāri un viņš pamana katru sīkumu savaa organismā.... smile

3 329

nu labi asinsspiediens paaugstināts ilgtermiņaā tiešam var nokaut sirdi tas ir fakts....... smile

3 330

Jā, paaugstināts spiediens var nokaut,nav labi:) Mana prpblēma bija,ka līdz tām klapatām ar sirdi,es ārstus redzēju ārkārtīgi reti....un tad pēkšni-bāc, kardialogs, holteris....šoks big_smile Es tak 4 kardialogus nomainīju,līdz spēju notic;ēt...
Pie kādiem neirologiem gāji,ja Rīgā gāji?

3 331

man pašam vd izprovocēja tieši hipertoniskā krīze,lidz tam viss bij labi....... smile

pēc krīzes sākas bailes ja nu atkal asinsspiediens uzlec uz 200,un taa pa ķēdīti aizgāja visss........ smile

3 332

Varu padalīties, kas man labāk palīdzēja izprast savu VD un pēdējā laikā palīdz arī cīņai pret to. Nesen lasīju interesantu teoriju par to, ka daudzas slimības rodas no apslēptām, apslāpētām negatīvām emocijām, ka vajagot atsaukt atmiņā, kā Tu juties brīdī, kad sākās slimība. Man, piemērām, VD uzliesmoja pēc ilgstoša grūta perioda dzīvē, kura laikā jutos bezspēcīga un gaidīju viena sava tuva cilvēka palīdzību, ko nesaņēmu, Rezultātā - ilgstoši dzīvoju ar bezspēcības, vilšanās, dusmu un aizvainojuma sajūtām, kuras apslāpēju un tā nu viņas nogulsnējās zemapziņā, kura iegaumēja šīs sajūas. Tad sākās arī VD izpausmes. Man palīdzēja tas, ka sirdī piedevu tam cilvēkam, iekšēji pieņēmu viņu tādu, kāds viņš ir. Uzreiz sajutos mierīgāka. Tāpat nereti, kad uznāk trauksme vai negatīvas domas, neļauju sev tās kultivēt, bet veicu elpošanas vingrinājumu - dziļu izelpu, un saku sev iekšēji, ka izpūšu visu negatīvo ārā no sevis. Tā pat saku sev prātā, ka esmu mierīga, dzīvoju saskaņā ar sevi, ka man nav par ko uztraukties. Tādejādi, ceru savai zemapziņai sūtīt citas - pozitīvas sajūtas. Nezinu vai tas reāli ir iespējams, šādi attīrīt savu zemapziņu, jo neesmu nekāds psihoterapeits, bet man vismaz palīdz aizgaiņāt negatīvo un sajust mieru ieplūstam. Tāpat no rītiem ceļos ar domu, ka šī būs laba diena. Domām tiešām liels spēks. smile

3 333

lettenss rakstīja:

nu labi asinsspiediens paaugstināts ilgtermiņaā tiešam var nokaut sirdi tas ir fakts....... smile

es gāju pie saviem darba neirologiem......... nez vai viniem ir privatprakses.....  smile

delta reāli tev nekadu klapatu ar sidi nav tas ir tavas iedomas,,es arii esmu izstaigaajis 4-5 kardiologusmlabus dakterus visi ka viens saka ka mana sirds straadaa labi...... smile

3 334

bez tam reālas problēmas ar sirdi nevelkas garumā.... smile

3 335

reāli,sāku apjaust,ka tas ir no nerva tad,kad uznāca panika,saucu ātros,atbrauc ātrie,reāli viss pāriet,pirms viņi sākuši ko darīt:)
tāpat arī ar slimnīcu,kā ieraugu dakterus galvā klikšķis,ka esmu drošībā no sliktajā sajūtām ne minas.........tad arī sāku apjaust,ka mani nervi un smadzenes mani izjoko.. smile

3 336

lettenss rakstīja:

klausos ka te daudzi sokā par to ka muskulis norastas rokā vai uz kājas,nu come on cilvēki mīļie,ja dēl tādām lietām jadzer zāles,tad tiešam ir jaarstē galva.... smile taa takir norm kermena paraadiiba,,vnk no savas vasaras pieredzes esmu sapratis,to ka distonikim,kurs sez majās ignojas,dariit nav ko,vins vnk gul klausaassirdi vai maigina atraast kko sevi,,,reāliari pirms distonijas tas vissir bijis muskulu raustisanas un viss pareejias,vnk vd to pastiprina,,bevajag domāt par to un visss...!

neiet runa -vnk norausts,bet ja cilvēkam 6m no vietas pa reizēm 20x dienā noraustas muskuļi visā ķermenī tā nav normāla ķermeņa parādība,nu vismaz man tā liekas,

3 337

lettenss rakstīja:

reāli,sāku apjaust,ka tas ir no nerva tad,kad uznāca panika,saucu ātros,atbrauc ātrie,reāli viss pāriet,pirms viņi sākuši ko darīt:)
tāpat arī ar slimnīcu,kā ieraugu dakterus galvā klikšķis,ka esmu drošībā no sliktajā sajūtām ne minas.........tad arī sāku apjaust,ka mani nervi un smadzenes mani izjoko.. smile

nu man gan liekas ka tas ir pavisam normāli...... smile

nu aizej pie neiraloga ja man netici,pajautaa viņš tev pateiks topašu ko es:)

3 338

lettenss rakstīja:
lettenss rakstīja:

nu man gan liekas ka tas ir pavisam normāli...... smile

nu aizej pie neiraloga ja man netici,pajautaa viņš tev pateiks topašu ko es:)

Esmu jau bijusi. Normali ir ja tas nav regulāri neviss 6m no vietas katru dienu dažādās ķermeņa vietās pa 20x.pie tādiem simptomiem ir jāizmeklē jas nevis jādomā ka tas ir normāli. T u Esi dakteris Kā T ik droši saki tādas lietas

3 339

nu un ko tad tu gaidi? 6 mēnriņķī jau,tak ej izmeklējies,tik man interesē ko tu meklēsi..... ?:D tici man ja tie nebutu nervi pa 6 men tu jau butu zem zemes,nopietnas lietas panem cilveku paris menešos.......!! pie tam pati raksti ka dazadas ker vietas nu skaidrs ka nervi...... smile

3 340

tev gadījumā nav paranoja kkāda??:)