Man pirms kādiem 3 gadiem arī bija tādas izpausmes, kas saistītas ar locītavu sāpēm. Vienu brīdi sāpēja pirkstu locītavas, tad gūža, tad potīte un apakšstilbs, brīžiem šķita, ka attiecīgās ķermeņa daļas ir tādas nejutīgākas, brīžiem lika, ka salst kauli u.tml. Vispār izjūtas uzdzina īstas depresīvas izpausmes un raudāt vien gribējās. Izstaigāju visus iespējamos ārstus, bija rentgeni, magnētiskās rezonanses kauliem, USG saitēm, vairāki reimatologu apmeklējumi u.tml. Par laimi ar visiem izmeklējumiem viss bija kārtībā. Beigās tika secināts, ka tas viss ir no nerviem - ka viss ķermenis tik sasprindzis, ka rada saišu sastiepumu, rezultātā sāp locītavas u.tml. Ap to laiku sāku aktīvi nodarboties ar ārstniecisko vingrošanu, gāju Stradiņu slimnīcā uz fizioterapijas procedūrām (pērļu vanniņām un vēl kaut kādu procedūru ar sarežģītu nosaukumu, kur kājas un rokas ir ūdenī un tā kā ar elektriskiem impulsiem taisa kļudeklīti). Paralēli vēl nelielā devā neirologs bija izrakstījis Finlepsinu 1/4 līdz 1/2 tableti dienā.Nezinu, kas tieši no tā līdzēja, bet kopš tā laika par laimi šādas problēmas tieši nav atkārtojušās. Joprojām gan cīnos ar citām VD izpausmēm - sāpēm sirds rajonā, skrienošu pulsu un reiboņiem publiskās vietās. Ik pa laikam kursa veidā lietoju visāds magnija un B grupas preparātus. Manāmu uzlabojumu esmu jutusi tikai no B vitamīnu potēm (man bija izrakstīts kurss 8 reizēm) - tas laikam arī bija toreiz, kad visi tie kauli sāpēja.