2 821

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

tallii rakstīja:

P.s. paldies jums par saviem stāstiem, atbildēm.
Ai esmu pārbijusies.

Tu vispaar kkaadas zaales dzer???
Dikti labi paliidz homeopaatiskaas zaales ypsiloheel...laikam taa saucaas!!! Es vinjas dzeeru pashaa saakumaa! A ja tev tie nespeeki ir,tad pameegjini nopirkt kkaadu zhenshenja uzleejumu,it kaa labi paliidzot!

Jo man tieshi preteeji,nevis nespeeki naaca virsuu,bet tik daudz adrenaliina,ka kad bija slikti skraidiiju pa maaju un piekto stuuri mekleeju bez maz vai!!!

Pameegjini veel vakaraa sastaadiit sarakstu ar to ko riit vajag,gribi izdariit un visu laiku centies tikai par to domaat!!!!

Veel viens panjeemiens ir,bet nu tur ir jaanotic tam,ka paliidz...man reaali palika labaak!!!

Kad mazie gulees un buusi viena-netrauceeta,panjem A4 lapu,apseedies kkur un uzraksti visu no kaa tev bail,probleemas,lietas kuras traucee! Tad sanjurci to papiiru,uzliec uz shkjiivja un piededzini,kad liesma degs,domaa pie sevis-shajaas liesmaas sadeg visas manas bailes,probleemas un viss negatiivais! Tad pieej pie loga un izlidini pelnus aaraa atkal sakot- veejaa aizlido visas manas bailes,probleemas un viss negatiivais! Viens npsaciijums,pelni nedriikst iekljuut atpakalj dziivoklii-maajaa...tad visu no jauna!!!

2 822

Es nedomaju,ka trauksme var pariet pati...vajag ar dr.parunat.

2 823

Nee trauksme pati nepariet.es lietoju zales,kadus 3menesus

2 824

Vijuk!
piekritu,kad sliktuma lekme ir klat,tad jā,gribās kautkur skriet,nevar mierā nogulet,nosedet.es arī nēsajos pa maju,pagalmu.....iekšā ir taaaaaadas bailes...arprac.

2 825

Vai kadam vajumi rokās ari uznāk???!!!!

2 826

Alise

Tieshi taa,kad ir sliktumi par guultu vispaar nav ne runas big_smile taa shkjiet briesmiigaakaa vieta uz pasaules un tad es ar saaku neesaaties...hahahaaa...tagad jau smiekliigi,bet vispaar tajaa briidi ir vaaks!
Par taam rokaam,ir rokaas gan vaajumi,gan vinja liekasntik smaga,ka knapi var pacelt,viss kaut kaa ir bijis :-)

2 827 Izmainīja Ingus (2015-07-25 07:36:31)

Labrīt visiem.
Kā jums ir ar svešām vietām? Palikt tajās pa nakti...
Izstāstīšu savu pieredzi. Aizbraucu uz kurzemes lauku nostūri. Pa dienu viss lieliski. Atpūta pie jūras, taču, vakaram nākot, sāk parādīties trauksme. Ejot gulēt, sākās pats jautrākais. Iemigt nevar, sirds dauzās kā negudra. Pametu zem mēles sedatif, mazliet nomierināja, pat iemigu. Ap vieniem pamodos un atkal sākās. Likās, ka sirds izleks no ķermeņa. Atkal sedatif zem mēles un mazliet atlaida. Bet tādas sajūtas man sen nav bijušas. Tiklīdz parādās saule, tā miegs klāt un viss labi....
Ad ilgi lietoju, bet šobrīd bija posms, kad ņēmu viņu nost.
protams, pats sevi līdz tādam stāvoklim novedu ar savām domām. Kā lai to smadzeni pārinstalē?

2 828

Vijuks
Es dzeru noofen.bet nu baigā jēga nav.
Paldies par ieteikumiem.

2 829 Izmainīja tallii (2015-07-25 09:24:55)

Delta
Alise1
Bet trauksme ir simptomu jušana?
Tad nespēks, smagums, sasprindzinājums kājās - tā varbūt trauksme kas nepāriet vairāku mēnešu garumā?
Kas rakstīja zāles trauksmei un kādas tās bija-ad?no zālēm simptomi pazūd?

2 830

Alise1
Jā man rokās ar parādās nespēks. Bet tas ir tā ka uznāk pāris min un pāriet. Tev kaut kā ilgstoši tas ir, regulāri?

2 831 Izmainīja tallii (2015-07-25 09:34:37)

Alise1
Kas tev uzlika to trauksmes diagnozi un ko pārbaudīja pie tādām nespēku sūdzībām?
Cik ilgi no vietas tev ilga tāda nespeka trauksme?

2 832

tallii rakstīja:

Alise1
Kas tev uzlika to trauksmes diagnozi un ko pārbaudīja pie tādām nespēku sūdzībām?
Cik ilgi no vietas tev ilga tāda nespeka trauksme?

uz paris minuteem nespeks un pariet,n nav bieži.man to diagn.uzlika psihatrs.visi simptomi atbilda generizetai trauksmei

2 833 Izmainīja tallii (2015-07-25 12:49:22)

Bet teici ka neko nevareji padarīt kā spēka nebija pat traukus nomazgāt tad tev pec paris min tas pats pārgāja un viss?
Nejau kā man kad pāris mēnešus no vietas.

2 834

Ingus rakstīja:

Labrīt visiem.
Kā jums ir ar svešām vietām? Palikt tajās pa nakti...
Izstāstīšu savu pieredzi. Aizbraucu uz kurzemes lauku nostūri. Pa dienu viss lieliski. Atpūta pie jūras, taču, vakaram nākot, sāk parādīties trauksme. Ejot gulēt, sākās pats jautrākais. Iemigt nevar, sirds dauzās kā negudra. Pametu zem mēles sedatif, mazliet nomierināja, pat iemigu. Ap vieniem pamodos un atkal sākās. Likās, ka sirds izleks no ķermeņa. Atkal sedatif zem mēles un mazliet atlaida. Bet tādas sajūtas man sen nav bijušas. Tiklīdz parādās saule, tā miegs klāt un viss labi....
Ad ilgi lietoju, bet šobrīd bija posms, kad ņēmu viņu nost.
protams, pats sevi līdz tādam stāvoklim novedu ar savām domām. Kā lai to smadzeni pārinstalē?

tev melatonins trukst smadzenees.vins izstradajas tumsā,lai varetu gulēt,naktu miegs.

2 835

Man bieži bija gads garumā nespeks vajumi nogurumi ,neko nevareju padarit,piekusu

2 836

Alise1, paldies par atbildi.
Bet interesantākais, ka es mājās guļu perfekti.

2 837 Izmainīja tallii (2015-07-26 10:48:27)

Alise1
Bieži tas ir ikdienu kāda reize?
Un pie kā tu gāji?

2 838

Es ar piekustu.kaut ko minimāli padari un liekas ka kross noskriets.sirds piekust.elpa aizelsusies.rokas kājas bez spēkā-(

2 839

vai kādam vēl ir bijis ka nejūt vienai rokai un kājai muskuļus?

2 840

Kā tas ir?