2 801

Re: Simptomu saraksts (papildināms)

Deltinj,es laikam esmu taads cilveeks,kursh ir ljoti atklaats!

Es piemeeram pilniigi bez liekiem aizspriedumiem visiem pastaastu,ka man ir VD...tu buusi paarsteigta,cik cilveekiem vinja patiesiibaa ir!!! Un ja pat kaads nezin,las ir VD tad pastaasti,kas tas ir,kam tu esi gaajusi cauri...paliek vieglaak! Varbuut pavisam stuulbi izklausaas,bet lepojies ar to ka tev ir VD!!! Vinja atkaapsies!!!
Es pati taadai ellei esmu gaajusi cauri,bet ne reizi neesmu lietojusi AD! Jau pashaa saakumaa,paticu sev un visiem,ka lai cik tas nebuutu ilgi un cik smagi,es pati vinju pieveikshu! Un zini sanaaca smile darbs pamatiigs,bet sanaak!

Liidz galam laikam nekad iisti labi nebuus,bet sajuutas daudz pacieshamaakas un daudz  viss paariet!
Veel vienu lietu skaidri zinu,kad daru kko baudaamu,nav ne zinjas ne minjas no VD! Nu piemeeram taa pati pastaiga pa to baskaju taku...vai paseedeeshana ar draugiem labaa restoraanaa ar burviigu skatu,labu kompaniju un garshiigu eedienu!
VD mees neintereseejam,kad mums ir labi,vinja pieveershaas mums,kad ir paaraak daudz briivaa laika domaam un slinkojam maajaas piemeeram...tad arii vinja saak zagties klaat!

2 802

Vijuks
Paldies patiesību jau saki.
Es vnk to lidz galam nepienemu jo vd nav tipiski ka man.man ir citi laikam simptomi netipiski vd un arī tas ka man tas ir ne pārejoši bet vd tomēr viss ir pārejoši. Man katru dienu jau nto mēnešu garumā ir muskuļu raustīšanās nespēks kājās smagums kājās sasprindzinājums un tas katru dienu-(

2 803

Delta
Bet tev ir kāds simptoms kas ir katry dienu un ilgu laiku

2 804

Kā jums ir ar temperatūru?  Man ir bijis tā,ka mēnesi,pat divus temperatūra bija 37.3

Ja mēs runājam visu laiku par slimību un domājam par to,mēs tai dodam lielu spēku.

2 805

Tallii....man arii ir visaadi simptomi jau no pasha saakuma! Piemeram tie pashi muskulji,ik pa laikam nopulse vienu reiziiti,viss dazhaadakajaas kjermenja daljaas! Uz to jau tagad pilniigi pofig! Man atkal vateetas kaajas paliek biezhi!!! Vareetu te veselu palagu uzrakstiit ar to ko saskaros ik pa laikam kopsh sakas VD... bet nav jeegas iecikleeties!!! Bet katraa zinjaa...man ir bijushi visi simptomi no taa simptomu saraksta!!! Vajag ignoreet :-)

2 806

T virs 37 man vel nav bijusi,ir kur progreset:D
Ilgstoss simptoms-ekstrasistoles un galvassapes.

2 807 Izmainīja tallii (2015-07-24 18:34:48)

Vijuks
Nu redz man jau tā bēda ka nav tie klasiskie vd simptomi tikai tie ko iepriekš minēju un tie ir patstāvīgi un nemainīgi jau 3 mēnesi. Tāpēc satraucos ka tas nav vd-(
Kā tev tās kājas vate tās cik bieži un ilgi no vietas ir.

2 808

tallii rakstīja:

Vijuks
Nu redz man jau tā bēda ka nav tie klasiskie vd simptomi tikai tie ko iepriekš minēju un tie ir patstāvīgi un nemainīgi jau 3 mēnesi. Tāpēc satraucos ka tas nav vd-(
Kā tev tās kājas vate tās cik bieži un ilgi no vietas ir.

Taa ka noraustaas muskulji,man ir absoluuti katru dienu! Kajas kaa vate,neesmu taa piefikseejusi,bet sajuuta reti riebiiga,liekas,ka kaajas atteiksies straadaat,vai vienk. Saljimshu,bet nekas taads nav noticis smile nesatraucies!!!

2 809

Un ko tev doks neko par to no raustīšanos muskuļiem katru dienu neteica?Un cik mēnešus tev tā jau ir?
Jā par tām kājām man līdzīgi liekas  ka nevaru normāli paiet, tāda pretīga sajūta pārskrien pār kājām. Tev tikai kājām tā? Un ilgi jau?
Es redz uzto ieciklejusies esmu nenormāli un es kā pamostos tā no rīta lidz vakaram to jūtu.

2 810

Un ko tev doks neko par to no raustīšanos muskuļiem katru dienu neteica?Un cik mēnešus tev tā jau ir?
Jā par tām kājām man līdzīgi liekas  ka nevaru normāli paiet, tāda pretīga sajūta pārskrien pār kājām. Tev tikai kājām tā? Un ilgi jau?
Es redz uzto ieciklejusies esmu nenormāli un es kā pamostos tā no rīta lidz vakaram to jūtu.

2 811

Man pats saakums bija taads,ka izteikti kjermenja labaa puse triiceeja, roka taa ka teeja shljakstiijaas aaraa...un labaa kaaja tirinaajaas, taa kaa zakjim kjepinja!!! Biju uz eeg, viss ok.
Izstaigaaju miljons aarstus, visur viss perfekti!!! Bet man arii trakas panikas leekmes bija! Un tagad peec visa paardziivotaa man taa muskulja nopuulseeshana ik pa laikam, liekas, kaa lielaakaas pupu mizas pasaulee smile ne traucee, ne saap...lai jau pulse, ja labpatiikaas vinjam big_smile

2 812

Kaadus meeneshus??? Gadus jau smile kaadus 4tochna!

Un Tallii...tev ir divi mazi beerni, tas ir viens no liekiem iemesliem kaadeelj tev viss shitais tagad notiek!!!

Aizseedeejusies maajaas esi ar mazajiem!! Tev viss ticamaak ir adaptaacijas trauceejumi, ne izteikta VD.

2 813

ir jay vel visada veida trauksmes,man paris gadus atpakal pie vd daktere vel pierakstija generalizetu trauksmi.man nebija speka neko padarit,nespeju pat nomazgat traukus,kad biju jau piekususi,nosvidusi,bez speka,kajas ka vate,un domas taas sliktakaas.

2 814

Un divi mazi berni dod ari slodzi...no vienas puses slodze,otras-galva briva domam.Man apmeram lidzigi bija vel pag.vasara...tagad jau stradaju.Atkal slodze:D Bet,lielakas nepatiksanas sakas tiesi tad,kad esmu no darba briva...

2 815

Man VD saakaas tiesho kad mazajai bija apmeeram gadinjsh! Bik paari! Reaali biju aizseedeejusies maajaas,biju tik paarnjemta ar domu par to ka jaabuut labai mammai,atpuusties nekur negaaju! Varbuut reizi 4meen atljaavos uz paaris stundaam ar draudzeneem iziet kkur...un pat tad par beernu visu laiku domaaju!
Bet tikliidz mazaa saaka iet daarzinjaa un es uz darbu,viss taa briinumaini labi palika smile
Tagad atkal esmu bez darba...saakumaa bijabtraki,apzinaaties,ka visi gjimenee iet uz darbu a es maajaas palieku!!! Bija dikti traki...tagad atkal viss ok,jau pieradu smile)

2 816

Delta rakstīja:

Un divi mazi berni dod ari slodzi...no vienas puses slodze,otras-galva briva domam.Man apmeram lidzigi bija vel pag.vasara...tagad jau stradaju.Atkal slodze:D Bet,lielakas nepatiksanas sakas tiesi tad,kad esmu no darba briva...

jaa,brivdienās,un atvaļinajumā,tad tik uzdarbojās.....

2 817

Vijuks
Jā par mazajiem tiesa.man jau apnicis mājās. ...
Bet tas nespēks kā sācies tā nepāriet. Tagad ar visi tusejam cepam gaļu svinam v.dienu krustmeitai bet es jūtu tādu nespēku kājās rokās ka liekas ceļi tūliņ saljims.nu kā lai tiek ar to galā. Atslēgties nesanāk nemaz-(

2 818

Alise1
Man līdzīgi kā rakstīji par savu trauksmi tikai man tas ir stāvoklis kas nepāriet.ja tā būtu kāda veida trauksme tad jau būtu jāpāriet tak vai ne

2 819

Delta
Jā ļoti precīzi uzrakstīji. Slodze ir bet galva brīva domām. Un tas ir pats postošākais.

2 820

P.s. paldies jums par saviem stāstiem, atbildēm.
Ai esmu pārbijusies.