Re: Simptomu saraksts (papildināms)
Deltinj,es laikam esmu taads cilveeks,kursh ir ljoti atklaats!
Es piemeeram pilniigi bez liekiem aizspriedumiem visiem pastaastu,ka man ir VD...tu buusi paarsteigta,cik cilveekiem vinja patiesiibaa ir!!! Un ja pat kaads nezin,las ir VD tad pastaasti,kas tas ir,kam tu esi gaajusi cauri...paliek vieglaak! Varbuut pavisam stuulbi izklausaas,bet lepojies ar to ka tev ir VD!!! Vinja atkaapsies!!!
Es pati taadai ellei esmu gaajusi cauri,bet ne reizi neesmu lietojusi AD! Jau pashaa saakumaa,paticu sev un visiem,ka lai cik tas nebuutu ilgi un cik smagi,es pati vinju pieveikshu! Un zini sanaaca
darbs pamatiigs,bet sanaak!
Liidz galam laikam nekad iisti labi nebuus,bet sajuutas daudz pacieshamaakas un daudz viss paariet!
Veel vienu lietu skaidri zinu,kad daru kko baudaamu,nav ne zinjas ne minjas no VD! Nu piemeeram taa pati pastaiga pa to baskaju taku...vai paseedeeshana ar draugiem labaa restoraanaa ar burviigu skatu,labu kompaniju un garshiigu eedienu!
VD mees neintereseejam,kad mums ir labi,vinja pieveershaas mums,kad ir paaraak daudz briivaa laika domaam un slinkojam maajaas piemeeram...tad arii vinja saak zagties klaat!